Home ΚΟΣΜΟΣ Ο επικεφαλής του ουκρανικού σώματος ασθενοφόρων λέει ότι «έδωσε αυστηρές εντολές να ευνουχιστούν όλοι οι τραυματίες Ρώσοι» επειδή είναι «κατσαρίδες, όχι άνθρωποι»

Ο επικεφαλής του ουκρανικού σώματος ασθενοφόρων λέει ότι «έδωσε αυστηρές εντολές να ευνουχιστούν όλοι οι τραυματίες Ρώσοι» επειδή είναι «κατσαρίδες, όχι άνθρωποι»

by _
0 comment 166 views

Ο επικεφαλής του ουκρανικού σώματος ασθενοφόρων λέει ότι «έδωσε αυστηρές εντολές να ευνουχιστούν όλοι οι τραυματίες Ρώσοι» επειδή είναι «κατσαρίδες, όχι άνθρωποι»

Chris Menahan | Απελευθέρωση πληροφοριών
21 Μαρτίου 2022, 5:26 π.μ


Ο Gennadiy Druzenko, επικεφαλής ενός ουκρανικού σώματος ασθενοφόρων, καυχήθηκε στο κανάλι 24 της Ουκρανίας ότι «έδωσε αυστηρές εντολές να ευνουχιστούν όλοι οι τραυματίες» Ρώσοι «επειδή είναι κατσαρίδες, όχι άνθρωποι».

Πριν από μια εβδομάδα στο CNN, ο παρουσιαστής Fareed Zakaria περιέγραψε τον Druzenko ως «διανοούμενο» και «ένα από τους καλύτερους και φωτεινότερους της Ουκρανίας».

Επίσης πριν από μια εβδομάδα, ο παρουσιαστής του Channel 24 Fahruddin Sharafmal ανέφερε τα λόγια του Adolf Eichmann ενώ απηύθυνε έκκληση για τη γενοκτονία των παιδιών των…ΡΩΣΩΝ.

Το Channel 24 έχει σχεδόν 1,8 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube.

Ο Mykhailo Lysenko, αντιδήμαρχος του Dnepropetrovsk, ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «Όλοι οι Kadyrovites που σκοτώνεται στο έδαφος της περιοχής Dnepropetrovsk θα ραφτούν και θα ταφούν σε δέρματα γουρουνιού».

 

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων της Ουκρανίας ανακοίνωσε στο Facebook ότι οι Ρώσοι στρατιώτες που θα προσπαθήσουν να παραδοθούν θα «σφαγιάζονται» στο εξής «σαν τα γουρούνια» ενώ θα εκλιπαρούν για έλεος.

Την περασμένη Κυριακή, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ευχαρίστησε τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ που πήρε μια «ενεργή θέση» στον πόλεμο, ζητώντας από το Facebook και το Instagram να λογοκρίνουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης και να επιτρέπουν εκκλήσεις για βία κατά των Ρώσων.

«Ο πόλεμος δεν είναι μόνο μια στρατιωτική αντιπολίτευση. Είναι επίσης μια σκληρή μάχη στον πληροφοριακό χώρο», ανέφερε ο Ζελένσκι στο Twitter. «Θέλω να ευχαριστήσω τη @Meta και άλλες πλατφόρμες που έχουν ενεργή θέση που βοηθούν και στέκονται δίπλα-δίπλα στους Ουκρανούς».

Οι Ουκρανοί μπορούν να ανακοινώσουν σχέδια για διάπραξη εγκλημάτων πολέμου και γενοκτονίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά η Sally Soccer Mom δεν μπορεί να πει ότι είναι κατά της μαζικής μετανάστευσης ή των τρανσέξουαλ.

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/ukrainian-ambulance-corps-head-says-he-gave-strict-orders-to-castrate-all-wounded-russians-because-theyre-cockroaches-not-people/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr