Home Greek News Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ

Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ

by _
0 comment 115 views

Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]  /  www.egerssi.gr

Ο ΛΑ.Ο.Σ (Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός) ιδρύθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2000 (ημέρα ανυψώσεως του Τιμίου Σταυρού)! Η ιδεολογία του ήταν πατριωτική, δογματικά αντιαμερικανική που δεν αποδεχόταν το ψευδεπίγραφο “Ανήκουμε στη Δύση”, ορθολογική, αστική – λαϊκή, με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, Ελληνοκεντρική και βέβαια Ορθόδοξη Χριστιανική!

Ήταν πιο δεξιά της τότε ΝΔ, αλλά εντός του πλαισίου του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, άσχετα αν, επικριτές – κυρίως αριστεροί πολιτικοί σχηματισμοί – τον ενέτασσαν στην ακροδεξιά!

Ήταν ένα κόμμα μπροστά από την εποχή του, που ενημέρωσε έγκαιρα τον ελληνικό λαό για την Νέα Τάξη Πραγμάτων που ερχόταν, προκειμένου να επιβάλλει την Παγκοσμιοποίηση! Την Παγκοσμιοποίηση που ήταν και είναι εχθρός της Ορθοδοξίας, εχθρός των λαών – κρατών, εχθρός των εθνικών συνόρων, της ανεξαρτησίας των λαών και εν πολλοίς, εχθρός της Δημοκρατίας!…

Μάκης και Άδωνις ήλθαν “συστημένοι” για να διαλύσουν τον πατριωτικό χώρο…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b7-%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%b5%ce%be%ce%b9%ce%b1-%cf%81%ce%b9%cf%87%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%bd/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr