Home ΔΙΕΘΝΗ ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ: ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΝΩ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ…ΙΣΡΑΗΛ,

ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ: ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΝΩ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ…ΙΣΡΑΗΛ,

by _
0 comment 265 views

ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ…… ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΝΩ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ…… Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ-“ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ” ΠΟΥΤΙΝ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΡΑΤΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ ΣΤΑ ΦΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ-……. – ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.


-Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες Έλληνες πατριώτες και εν Χριστώ αδελφοί.

Επειδή ζούμε στην εποχή του αντίχριστου – «Μεσσία» των Εβραίων, που το ψέμα και η πλάνη γύρω μας έχει γίνει «επιστήμη», καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα και από την πλευρά της αλήθειας.

Και από εδώ είχαμε πει, πως όταν τελειώσει η παγκόσμια απάτη της «πανδημίας», επειδή οι «Σόρος-ψώρος-Γκέιτς και το ίδρυμα Ροκφέλερ» θα παραδεχτούν τελικά ότι οι άνθρωποι την κατάλαβαν την απάτη και δεν υποτάσσονται, τότε θα προσπαθήσουν να υποτάξουν τους ανθρώπους με τον αφανισμό, την ερήμωση και την πείνα που θα φέρει ένας παγκόσμιος πόλεμος. Και μετά θα ζητάνε την έγγραφη υποταγή των ανθρώπων που θα έχουν επιζήσει, για να τους δώσουν φαγητό, νερό και όποιας μορφής ενέργεια.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://armagedon2020.blogspot.com/2022/03/blog-post.html?fbclid=IwAR2lfXQceJdlNFeK47ofBKO1TAloX2XiHQ4Fr9QbqX6gZ1U4Oa-s5oqEOo8&m=1

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr