Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο νούμερο ένα τενίστας στον κόσμο θα αποκλειστεί από το Γουίμπλεντον, εκτός εάν καταγγείλει τον Πούτιν

Ο νούμερο ένα τενίστας στον κόσμο θα αποκλειστεί από το Γουίμπλεντον, εκτός εάν καταγγείλει τον Πούτιν

by _
0 comment 197 views

Image Credit: Regina Cortina/Quality Sport Images/Getty Images

Ο νούμερο ένα τενίστας στον κόσμο θα αποκλειστεί από το Γουίμπλεντον, εκτός εάν καταγγείλει τον Πούτιν

από τον Steve Watson
17 Μαρτίου 2022, 7:55 π.μ


Κάλεσε ἠδη για ειρήνη, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό….

Ο σημερινός νούμερο ένα τενίστας στον κόσμο Daniil Medvedev αντιμετωπίζει απαγόρευση συμμετοχής στο τουρνουά Wimbledon του Λονδίνου, εκτός εάν καταγγείλει δημόσια τον Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Βρετανός υπουργός Αθλητισμού Νάιτζελ Χάντλεστον δήλωσε την Τετάρτη σε επίλεκτη επιτροπή στο κοινοβούλιο ότι οι Ρώσοι και οι Λευκορώσοι παίκτες θα πρέπει να βγουν μπροστά στις κάμερες και να πουν στον κόσμο ότι είναι αντίθετοι στις ενέργειες των χωρών τους στην Ουκρανία προκειμένου να ανταγωνιστούν.

Ο Χάντλστον πρόσθεσε ότι δεν θα αρκούσε απλώς να αποφύγουν να φέρουν τη σημαία ή να μην φορέσουν τα χρώματα των χωρών τους.

«Πολλές χώρες συμφώνησαν ότι δεν θα επιτρέψουν σε εκπροσώπους από τη Ρωσία να ανταγωνιστούν», είπε ο υπουργός, προσθέτοντας «Υπάρχουν επίσης θέματα βίζα. Όταν πρόκειται για άτομα, αυτό είναι πιο περίπλοκο».



«Σε κανέναν απολύτως κανένας που φέρει τη σημαία για τη Ρωσία δεν πρέπει να επιτρέπεται να το κάνει αυτό», τόνισε ο Χάντλστον.

«Χρειαζόμαστε κάποια πιθανή διαβεβαίωση ότι δεν είναι υποστηρικτές του Πούτιν και εξετάζουμε ποιες απαιτήσεις μπορεί να χρειαστούμε για να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάποιες διαβεβαιώσεις προς αυτήν την κατεύθυνση», πρόσθεσε.

Ο Χάντλστον είπε επίσης ότι «Θα ήταν καλύτερα αν μπορούσαμε να αποφασίσουμε για κάποια ευρεία παγκόσμια συναίνεση για αυτό».

Δεν υπήρξε καμία διαβεβαίωση από τον υπουργό για το εάν ο Μεντβέντεφ και άλλοι Ρώσοι ή Λευκορώσοι θα προστατεύονταν εάν καταγγείλουν δημόσια τους ηγέτες τους.

Ο Μεντβέντεφ ρωτήθηκε στο παρελθόν για την κατάσταση στην Ουκρανία, απαντώντας «Το μήνυμά μου είναι πάντα το ίδιο — θέλω ειρήνη σε όλο τον κόσμο».



Προφανώς αυτό δεν είναι αρκετό για τους υπουργούς αθλητισμού και πολιτισμού της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου που ξαφνικά νομίζουν ότι είναι η αιχμή του δόρατος του πολέμου με τον Πούτιν.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης ανακοίνωσε ότι δεν συμφωνεί με την πιθανή απαγόρευση των Ρώσων παικτών, με τον επικεφαλής της WTA, Στιβ Σάιμον, να σημειώνει: «Μπορώ να σας πω ότι ποτέ δεν απαγορεύσαμε σε αθλητές να συμμετέχουν στην περιοδεία μας ως αποτέλεσμα πολιτικών θέσεων που μπορεί η ηγεσία τους. οπότε θα χρειαζόταν κάτι πολύ σημαντικό για να αλλάξει αυτό, αλλά και πάλι δεν ξέρουμε πού πηγαίνει αυτό».

«Αισθάνομαι πολύ έντονα ότι αυτοί οι μεμονωμένοι αθλητές δεν πρέπει να είναι αυτοί που τιμωρούνται από τις αποφάσεις μιας αυταρχικής ηγεσίας που προφανώς κάνει τρομερά, κατακριτέα πράγματα». προέτρεψε περαιτέρω ο Σάιμον.

Περισσότερα ΕΔΩ > > https://www.infowars.com/posts/world-number-1-tennis-player-to-be-banned-from-wimbledon-unless-he-denounces-putin/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr