Home ΗΠΑ ΈΤΟΙΜΟΙ να ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ τις…ΗΠΑ πολλοί Ουκρανοί πρόσφυγες! Πληροφορίες ότι περιμένουν στα σύνορα Καλιφόρνια – Μεξικού και θα τους δώσει άσυλο τελικά ο Μπάιντεν!

ΈΤΟΙΜΟΙ να ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ τις…ΗΠΑ πολλοί Ουκρανοί πρόσφυγες! Πληροφορίες ότι περιμένουν στα σύνορα Καλιφόρνια – Μεξικού και θα τους δώσει άσυλο τελικά ο Μπάιντεν!

by _
0 comment 144 views

Downtown El Centro. — Photo courtesy El Centro Chamber of Commerce


ΈΤΟΙΜΟΙ να ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ τις…ΗΠΑ πολλοί Ουκρανοί πρόσφυγες! Πληροφορίες ότι περιμένουν στα σύνορα Καλιφόρνια – Μεξικού και θα τους δώσει άσυλο τελικά ο Μπάιντεν!

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;;;…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 16 ΜΑΡ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Στο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο ΕΚΤΑΚΤΟ – Η κυβέρνηση Μπαϊντεν αρνείται είσοδο στις ΗΠΑ σε…ΟΥΚΡΑΝΕΖΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!, σας είχαμε αποκαλύψει το γεγονός πως, αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πάρα πολύ Ουκρανοί πρόσφυγες στα…ΣΥΝΟΡΑ ΗΠΑ και Μεξικού στους οποίους….ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΣΥΛΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΑΙΝΤΝΕ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΕΙΜΕΝΩΣ ΌΤΙ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΕΖΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ, και σύμφωνα με το χθεσινό μας άρθρο, ο Μπαϊντεν ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ κάτι το οποίο γεννά πολλά ερωτήματα. διότι, ως γνωστόν, η κυβέρνηση Μπαϊντεν έχει ήδη επιτρέψει σε τουλάχιστον….2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ…ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΕΣT-COVID, ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΛΙ…ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!! Αν θέλετε τη γνώμη μου επ’ αυτού, το κάνει αυτό ο Μπάιντεν στην περίπτωση που θα χρειαστεί κι άλλους…«ΨΗΦΟΦΟΥΣ» ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ, ιδιαίτερα όταν λάβουν χώρα εδώ οι ενδιάμεσες εκλογές το Φθινόπερο φέτος, κάτι ανάλογο που είχε συμβεί τις…ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ του 2020.

Διαβάστε λοιπόν όλο το άρθρο.

Τώρα, και σύμφωνα με τις πηγές μας από τη πόλη El Centro της Καλιφόρναι που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Μεξικό, πολλού Ουκρανέζοι πρόσφυγες θα αρχίζουν να κατακλύζουν εκείνη την περιοχή!

Πιο συγκεκριμένα, έχουμε επαφές με ανθρώπους εκεί που εργάζονται στον τομέα της Υγείας, οι οποίοι μας έχουν πει ότι έχουν ενημερωθεί από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ που σε λίγες μέρες από τώρα, θα αρχίσει τελικά να επιτρέπει σε αυτούς τους Ουκρανούς πρόσφυγες να εισέλθουν στις ΗΠΑ! Μια από τις πηγές μας εκεί, που είναι μεγάλος διευθυντής μιας μεγάλης αλυσίδος νοσοκομείων και κλινικών, μας μίλησε σήμερα και μας είπε ευθέως, ότι, αναμένει τώρα να επισκεφθούν τις κλινικές του πολλοί πρόσφυγες από την Ουκρανία! Μας είπε επίσης ότι θα μας φέρει σε επαφή με μερικούς από αυτούς για να τους πάρουμε συνέντευξη!



Υπάρχουν πρόσφυγες που βρίσκονται και στο σημείο Τιχουάνα – Σαν Ντιέγκο και στο σημείο Καλέξικο – Μεξικάλι.

Οπότε, μείνετε συντονισμένοι στα….ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ για τυχόν εξελίξεις επι του ίδιου θέματος!

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;;; ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;;; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΡΙΝΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ…”ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ” Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΌΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο…ΟΜΠΑΜΑ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ, ΣΥΡΙΟΥΣ, ΚΤΛ.., ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΩΩΝ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΜΕΤΑ;; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr