Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ABACUS Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ABACUS Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ

by _
0 comment 140 views

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ABACUS Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ


ΝΔ πάλι βγάζει στον αφρό τον Λοβέρδο…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected] / www.egerssi.gr

Στην Περιφέρεια Αττικής ζει και ψηφίζει ο μισός Ελληνικός πληθυσμός!

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο Περιφερειάρχης Αττικής αποκαλείται ως “μικρός Πρωθυπουργός” και για το λόγο αυτό τα μεγάλα κόμματα στην Πατρίδα μας, τα κόμματα Εξουσίας του σήμερα και του χθες (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) είχαν ως πρωταρχικό στόχο κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές να κερδίσουν την Περιφέρεια Αττικής! Γι΄ αυτό υποψήφιος Περιφερειάρχης ήταν πάντα εκλεκτός του κομματικού σωλήνα, που κυρίως μέσω της Περιφέρειας Αττικής θα μπορούσε να ικανοποιήσει περαιτέρω τις πολιτικές του φιλοδοξίες, ή να επανάκαμπτε πολιτικής κατρακύλας που ακολούθησε μιας “λαμπρής” πολιτικής σταδιοδρομίας!

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος εκλέγεται βουλευτής από το 2000 με το ΠΑΣΟΚ, με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και με το ΚΙΝΑΛ! Υπουργός στις κυβερνήσεις του Κώστα Σημίτη, του Γιώργου Παπανδρέου, του Λουκά Παπαδήμου, των Σαμαρά – Βενιζέλου!

Διαβάστε περισσότερα >> https://egerssi.gr/%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%84%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%83-%cf%83%ce%b5-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr