Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Άδωνις Γεωργιάδης: Ο αγαπημένος των Συστημικών καναλιών…

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο αγαπημένος των Συστημικών καναλιών…

by _
0 comment 120 views

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο αγαπημένος των Συστημικών καναλιών…


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]  /  www.egerssi.gr

Ο αντισυστημικός, ο πατριώτης, ο πολέμιος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης του ΛΑΟΣ μεταβλήθηκε σε πολέμιο του πατριωτισμού των Ελλήνων, στον απόλυτο υπηρέτη του Συστήματος, στο χρήσιμο εργαλείο προάσπισης επιχειρηματικών συμφερόντων και για τον λόγο αυτό κάθε μέρα βρίσκεται στο πάνελ κάποιου από τα πέντε Συστημικά Πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια!

Ο πολιτικός που έχει κάνει επάγγελμα την πολιτική και ιδεολογική κωλοτούμπα ήταν για μια φορά ακόμα καλεσμένος στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης!

Όπου έγινε ο κακός χαμός σε συζήτηση για την ΔΕΗ με την παρουσία του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργου Αδαμίδη και των όσων ισχυρίστηκε και τα οποία δεν άρεσαν καθόλου στον Αντιπρόεδρο της ΝΔ!

Έτσι με οργίλο ύφος – κάτι που συνηθίζει πάντα επειδή νομίζει πως αυτό πουλάει – και η υπό την απόλυτη σιωπή και ανεκτικότητα του δημοσιογράφου – γιατί υπάρχει προφανώς εντολή να μην διακόπτεται ο κ. Αντιπρόεδρος της ΝΔ – ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ είπε μεταξύ των άλλων:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%ac%ce%b4%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b7%cf%82-%ce%bf-%ce%b1%ce%b3%ce%b1%cf%80%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%85/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr