Home ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΟΥΜ!!!: Οι Ρώσοι κατάσχουν έγγραφα που συνδέουν τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία με την τυραννική…ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ!!!

ΜΠΟΥΜ!!!: Οι Ρώσοι κατάσχουν έγγραφα που συνδέουν τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία με την τυραννική…ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ!!!

by _
0 comment 150 views

ΜΠΟΥΜ!!!: Οι Ρώσοι κατάσχουν έγγραφα που συνδέουν τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία με την τυραννική…ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ!!!

Από VT Editors – 12 Μαρτίου 2022


US Researched Coronaviruses, Did Experiments like Unit 731 in Ukraine Biolabs: Russian MoD

Σύμφωνα με τον Υπουργό Αμήνης της Ρωσίας, οι ΗΠΑ είχαν ερευνήσει τους κορωνοϊούς στην Ουκρανία και είχαν κάνει και πειράματα εκεί, όπως η Μονάδα 731 στα βιολογικά εργαστήρια της Ουκρανίας…

«Από όλες τις μεθόδους που αναπτύχθηκαν στις ΗΠΑ για την αποσταθεροποίηση της επιδημιολογικής κατάστασης, αυτή είναι μια από τις πιο απερίσκεπτες και ανεύθυνες», δήλωσε το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών….

-από τον Zaini Majeed

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, το οποίο κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι χρηματοδοτούν την εγκατάσταση εργαστηρίων βιολογικής έρευνας στην Ουκρανία, ισχυρίζεται τώρα ότι η Ουάσιγκτον διεξήγαγε πειράματα για τη δημιουργία βιολογικών όπλων και διεξήγαγε έρευνα σχετικά με τον κορονοϊό με νυχτερίδες.

Σε μια ενημέρωση τύπου την Πέμπτη, η Ρωσία χλεύασε τις Ηνωμένες Πολιτείες επειδή δημιούργησαν βιοπαράγοντες στο Κίεβο που θα χρησιμοποιούνταν για να στοχεύουν εθνοτικές ομάδες. Ανέφερε ότι η Ουάσιγκτον διεξήγαγε ένα έργο R-781 που περιλάμβανε νυχτερίδες ως φορείς πιθανών βιολογικών όπλων.

Άλλες έρευνες περιελάμβαναν βακτηριακά και ιικά παθογόνα που μπορούν να μεταδοθούν από τις νυχτερίδες στον άνθρωπο: παθογόνα της πανώλης, της λεπτοσπείρωσης, της βρουκέλλωσης, καθώς και των κοροναϊών και των φιλοϊών.

«Αξίζει να σημειωθεί ότι η έρευνα διεξάγεται σε κοντινή απόσταση από τα σύνορα της Ρωσίας – στις περιοχές της ακτής της Μαύρης Θάλασσας και του Καυκάσου», δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.



Το έργο δεν αφορούσε μόνο τα ουκρανικά εργαστήρια αλλά και τα γεωργιανά βιολογικά εργαστήρια που ελέγχονται από το Πεντάγωνο, σε συνεργασία με το Πολυτεχνικό Ινστιτούτο της Βιρτζίνια και το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ.

Δείτε τη σχετική εικόνα – Credit: Russian Defence Ministry >>

Η Ρωσία δηλώνει ότι τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα αποκαλύπτουν ένα άλλο έργο με την κωδική ονομασία «UP-8», το οποίο είχε ως στόχο τη μελέτη του ιού του αιμορραγικού πυρετού Κονγκό-Κριμαίας και των ιών χανταϊών στην Ουκρανία.

Αυτά τα έγγραφα «διαψεύδουν ξεκάθαρα τη δημόσια δήλωση των ΗΠΑ ότι μόνο Ουκρανοί επιστήμονες εργάζονται στα βιοεργαστήρια του Πενταγώνου στην Ουκρανία χωρίς την παρέμβαση Αμερικανών βιολόγων», δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.



Η Μόσχα υποστήριξε τους ισχυρισμούς της με τα «διαθέσιμα έγγραφα» που δήλωσε ότι επιβεβαίωσαν πολυάριθμες περιπτώσεις μεταφοράς βιολογικών δειγμάτων Ουκρανών πολιτών στο εξωτερικό.

Συζητήθηκαν επίσης λεπτομέρειες για αυτό που η Μόσχα αποκαλεί «πρόγραμμα UP-4». Το έργο υλοποιήθηκε με τη συμμετοχή εργαστηρίων στο Κίεβο, το Χάρκοβο και την Οδησσό και σχεδιάστηκε για την περίοδο έως το 2020, δήλωσε η Ρωσία.

«Με μεγάλο βαθμό πιθανότητας, μπορούμε να πούμε ότι ένα από τα καθήκοντα των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους είναι η δημιουργία βιοπαραγόντων που μπορούν να επηρεάσουν επιλεκτικά διάφορες εθνοτικές ομάδες του πληθυσμού».

Ο επικεφαλής των Σωμάτων Πυρηνικής, Βιολογικής και Χημικής Προστασίας των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, Ιγκόρ Κιρίλοφ, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου.



Ο Kirillov ισχυρίστηκε ότι η Ουάσιγκτον είχε στείλει 350 δοχεία κρυοθήκης με δείγματα ορού αίματος από το Κέντρο Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας σε εργαστήριο αναφοράς για μολυσματικές ασθένειες στο Ινστιτούτο Doherty της Αυστραλίας.

Αυτό, υποστήριξε, μεταφέρθηκε με το πρόσχημα του προσδιορισμού των τίτλων αντισωμάτων. Το υπουργείο Άμυνας της Μόσχας ανέκτησε επίσης τη μισθοδοσία των Ουκρανών εργολάβων, η οποία, όπως λέει, δείχνει ξεκάθαρα τον τρόπο χρηματοδότησής τους.

Δείτε το σχετικό τουιτ >>

«Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ πλήρωσε τα χρήματα για τη συμμετοχή στην έρευνα απευθείας, χωρίς τη συμμετοχή μεσαζόντων. Η εξαιρετικά μέτρια αμοιβή, σύμφωνα με τα πρότυπα των ΗΠΑ, είναι αξιοσημείωτη. Αυτό υποδηλώνει χαμηλή εκτίμηση του επαγγελματισμού των Ουκρανών ειδικών και την παραμέληση των Αμερικανών συναδέλφων τους», δήλωσε ο επικεφαλής των στρατευμάτων πυρηνικής, βιολογικής και χημικής προστασίας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, Igor Kirillov.

Δείτε τη σχετική εικόνα (Credit: Russian Defence Ministry) >>

 

 

 

 

 

 

 

 

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας συγκρίνει τα πειράματα με αυτά που έγιναν από την Αυτοκρατορική Ιαπωνική Μονάδα 731 του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας μοιράστηκε τα έγγραφα βιολογικής έρευνας υψηλού κινδύνου υπό την ηγεσία της Ουάσιγκτον στην Ουκρανία τα οποία συνέκρινε με την έρευνα που διεξήχθη τη δεκαετία του 1940 για βιολογικά όπλα από την Αυτοκρατορική Ιαπωνική Μονάδα 731 ή το Απόσπασμα Manshu 731.

Η μονάδα λειτούργησε κρυφά κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1930 έως τον δεύτερο πόλεμο Κίνας-Ιαπωνίας μέχρι το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και περιλάμβανε τα φρικτά ανθρώπινα πειράματα σε αιχμαλώτους πολέμου που αιχμαλωτίστηκαν στο Χαρμπίν της βορειοανατολικής Κίνας.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι οι πληροφορίες που έλαβε από διάφορες πηγές επιβεβαιώνουν τον ηγετικό ρόλο της Υπηρεσίας Μείωσης Αμυντικών Απειλών των ΗΠΑ στη χρηματοδότηση και τη διεξαγωγή στρατιωτικής βιολογικής έρευνας στο έδαφος της Ουκρανίας.

Σκοπός των πειραμάτων ήταν να δοκιμαστεί η πιθανότητα εξάπλωσης ιδιαίτερα επικίνδυνων λοιμώξεων μέσω αποδημητικών πτηνών, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής παθογονικότητας γρίπης H5N1, το ποσοστό θνησιμότητας της οποίας φτάνει το 50 τοις εκατό για τον άνθρωπο, καθώς και της νόσου του Newcastle.

Ο επικεφαλής των στρατευμάτων Πυρηνικής, Βιολογικής και Χημικής Προστασίας των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, Ιγκόρ Κιρίλοφ αποκάλυψε περαιτέρω στον Τύπο ότι η Ουάσιγκτον επέλεξε την Ουκρανία λόγω της μοναδικής και στρατηγικής γεωγραφικής της θέσης όπου τέμνονται οι διηπειρωτικοί μεταναστευτικοί δρόμοι.

Στο πλαίσιο αυτού του έργου μελετήθηκαν 145 βιολογικά είδη, ενημέρωσε. Επιπλέον, είπε στους δημοσιογράφους ότι η Μόσχα εντόπισε τουλάχιστον δύο είδη αποδημητικών πτηνών των οποίων οι διαδρομές περνούν κυρίως από το έδαφος της Ρωσίας και αρκετοί τέτοιοι ιοί των πτηνών εντοπίστηκαν να ερευνώνται σε πτηνά ειδικά για την Ανατολική Ευρώπη.



«Από όλες τις μεθόδους που αναπτύχθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες για την αποσταθεροποίηση της επιδημιολογικής κατάστασης, αυτή είναι μια από τις πιο απερίσκεπτες και ανεύθυνες, καθώς δεν επιτρέπει τον έλεγχο της περαιτέρω εξέλιξης της κατάστασης», δήλωσε ο Επικεφαλής Πυρηνικής, Βιολογικής και Χημικής Προστασίας. για τα ρωσικά στρατεύματα είπε στη διάσκεψη.

Η Ουάσιγκτον μετέφερε 350 κρυοδοχεία με δείγματα ορού αίματος

Ο Ρωσικός Στρατός προειδοποίησε ότι τα διαθέσιμα έγγραφα επιβεβαιώνουν ότι η Ουάσιγκτον εμπλέκεται διακριτικά στη μεταφορά βιολογικών δειγμάτων Ουκρανών πολιτών στο εξωτερικό. 350 κρυοδοχεία με δείγματα ορού αίματος μεταφέρθηκαν από το Κέντρο Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας στο εργαστήριο αναφοράς για μολυσματικές ασθένειες του Αυστραλιανού Ινστιτούτου Doherty, ανέφερε.

Ένα άλλο έργο που χρηματοδοτήθηκε από τη Γερμανία με αρ. Ως μέρος του πειράματος, η Ουάσιγκτον έστειλε 1.000 δείγματα ορού αίματος πολιτών από διάφορες περιοχές της Ουκρανίας που ανήκαν αποκλειστικά στη σλαβική εθνοτική ομάδα στο Ινστιτούτο Τροπικής Ιατρικής Bernhard Nocht (Αμβούργο).

«Κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ στις 8 Μαρτίου, η υφυπουργός Εξωτερικών Βικτόρια Νούλαντ ανέφερε για την παρουσία βιοόπλων στην Ουκρανία όπου είχε διεξαχθεί έρευνα βιοασφάλειας. Εξέφρασε την ανησυχία της για το ενδεχόμενο αυτά τα βιοεργαστήρια και τα υλικά να καταληφθούν από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής των στρατευμάτων πυρηνικής, βιολογικής και χημικής προστασίας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, Igor Kirillov.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατάφεραν να εκκενώσουν τις εγκαταστάσεις και απέρριψαν το μεγαλύτερο μέρος της τεκμηρίωσης, συμπεριλαμβανομένων βάσεων δεδομένων, βιοϋλικών και εξοπλισμού από εργαστήρια στο Κίεβο, το Χάρκοβο και την Οδησσό στο Ερευνητικό Ινστιτούτο Επιδημιολογίας και Υγιεινής Lvov και στο Προξενείο των ΗΠΑ στο Lvov. Το στρατιωτικό-βιολογικό πρόγραμμα του Πενταγώνου στην Ουκρανία κατά παράκαμψη των υφιστάμενων διεθνών συμφωνιών δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

__________

ΠΗΓΗ >> https://www.veteranstoday.com/2022/03/12/russians-capture-docs-tying-biowar-labs-in-ukraine-to-australia/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr