Home Greek News «Προεκλογικές» (;) συγκρούσεις μεταξύ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και… ομίλου Βαρδινογιάννη! – Οι φήμες για εκλογές στις 22/5

«Προεκλογικές» (;) συγκρούσεις μεταξύ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και… ομίλου Βαρδινογιάννη! – Οι φήμες για εκλογές στις 22/5

by _
0 comment 186 views

«Προεκλογικές» (;) συγκρούσεις μεταξύ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και… ομίλου Βαρδινογιάννη! – Οι φήμες για εκλογές στις 22/5

Επιστολή ΣΥΡΙΖΑ σε ALPHA ιδιοκτησίας Βαρδινογιάννη για την δημοσκόπηση κάποιας… «Abacus Research»…

Αγριεύουν τα πράγματα στην εγχώρια πολιτική σκηνή κι ενώ οι φήμες που διαρρέει πρώτα και κύρια το Μαξίμου για πρόωρες εκλογές στις 22 Μαΐου, εντείνονται στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Για πρώτη φορά υπάρχει «θερμό επεισόδιο» μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ κι ενός τηλεοπτικού σταθμού, όχι τυχαίου, αλλά μέλους του ομίλου Βαρδινογιάννη, του ALPHA, ο οποίος τηλεοπτικός σταθμός δημοσιοποίησε μια ακόμα από τις απίθανες, εκτός τόπου και χρόνου και εκτός πραγματικότητας φυσικά, δημοσκόπηση κάποιας εταιρείας Abacus Research, που δείχνει τα… γνωστά: Τη ΝΔ που παλεύει να κινηθεί επάνω από το 25% -σε όλες τις «κανονικές» κρυφές δημοσκοπήσεις- να προηγείται… 11% και να φτάνει περίπου στα ποσοστά του 2019!

Μάλιστα η Abacus προσπαθεί να πείσει το κοινό πως μόλις ένας στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ έχουν θετική άποψη για τον αρχηγό του κόμματος που ψήφισαν!

Αυτή την φορά ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε και έφτασε να στείλει ακόμα και επιστολή στη διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού Alpha (ο Νάσος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος του κόμματος) απαιτώντας να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία επάνω στα οποία βασίστηκε η δημοσκόπηση.

Δηλαδή στον… Β.Βαρδινογιάννη! Ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν γνωρίζει καν την ύπαρξη της «Abacus Research» ή της συγκεκριμένης δημοσκόπησης.



Εν πάση περιπτώσει η επιστολή ζητεί παρέμβαση της Ελεγκτικής Αρχής Δημοσκοπήσεων αλλά και προς την Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, αλλά όλα αυτά είναι μόνο η αρχή.

Μια ΝΔ η οποία «δεν υπάρχει» ως κόμμα επάνω από τα Τέμπη μέχρι την Κοζάνη και το Τριεθνές του Έβρου (πολύ δύσκολα θα ξεπεράσει το 20% στην περιοχή αυτή και το ξέρουν όλοι στο κυβερνητικό κόμμα) και στην υπόλοιπη Ελλάδα παλεύει να ξεπεράσει το 25% διαρρέει ότι «Πάει σε εκλογές» γιατί την ευνοεί η… συγκυρία της Ουκρανίας.

Δηλαδή θεωρούν ότι με τα γεγονότα, ξεχάστηκαν τα πεπραγμένα της διετίας στο θέμα του Covid-19, οι θάνατοι, τα αναγκαστικά εμβόλια, η οικονομική καταστροφή και οι πολίτες στηρίζουν την κυβέρνηση στην ακραία αντιρωσική γραμμή της και «επειδή στηρίζει Ζελένσκι θα την ψηφίσουν αφού για την ακρίβεια και την οικονομική καταβαράθρωση… φταίει ο Πούτιν»!

Ναι, δεν είναι αστείο, αυτή είναι η θέση του Μαξίμου και των Αμερικανών Συμβούλων του Κ.Μητσοτάκη.



Και θέλουν να αιφνιδιάσουν ειδικά την «δεξιά πτέρυγα» που πλην Βελόπουλου και «εγκλείστων» στον Δομοκό «Ελλήνων για την Ελλάδα» δεν νομίζουν ότι θα υπάρξουν άλλοι, άρα να κερδίσουν τις πρώτες εκλογές με μικρή διαφορά και με μεγάλη διαφορά τον δεύτερο γύρο.

Αυτά λέει ο σχεδιασμός του Μαξίμου. «Το πόσο έξω θα πέσουν θα το δουν στις 22 Μαΐου» λέει (σοβαρό…) στέλεχος των υπηρεσιών δημοσκοπήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ας δούμε και την επιστολή για την ιστορία:

Επιστολή στον Alpha
Επιστολή στον Alpha

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr