Home ΗΠΑ Ο γιατρός του Λευκού Οίκου Ομπάμα ζητά την άμεση παραίτηση Μπάιντεν: «Δεν είναι γνωστικά ικανός να ηγηθεί. Δεν ξέρει τι συμβαίνει ΚΑΘΟΛΟΥ!»

Ο γιατρός του Λευκού Οίκου Ομπάμα ζητά την άμεση παραίτηση Μπάιντεν: «Δεν είναι γνωστικά ικανός να ηγηθεί. Δεν ξέρει τι συμβαίνει ΚΑΘΟΛΟΥ!»

by _
0 comment 157 views

Tom Williams/CQ-Roll Call, Inc via Getty Images

Ο γιατρός του Λευκού Οίκου Ομπάμα ζητά την άμεση παραίτηση Μπάιντεν: «Δεν είναι γνωστικά ικανός να ηγηθεί. Δεν ξέρει τι συμβαίνει ΚΑΘΟΛΟΥ!»

Του Ryan Saavedra

11 Μαρτίου 2022 DailyWire.com

Ο πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου Ρόνι Τζάκσον, ο οποίος υπηρέτησε στο ρόλο υπό τις κυβερνήσεις Ομπάμα και Τραμπ, δήλωσε την Παρασκευή ότι ο Δημοκρατικός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έπρεπε να παραιτηθεί αμέσως για να μην υποφέρει η χώρα, επειδή ο Μπάιντεν δεν είναι διανοητικά ικανός να είναι πρόεδρος.

«Ο Μπάιντεν δεν ξέρει τι συμβαίνει με την Ουκρανία», έγραψε ο Τζάκσον στο Twitter. «Δεν ξέρει τι συμβαίνει ΚΑΘΟΛΟΥ! Δεν είναι γνωστικά ικανός να ηγηθεί. Πρέπει να παραιτηθεί προτού η χώρα μας υποφέρει άλλο».

Οι δηλώσεις του Τζάκσον έρχονται αφότου ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εξαπέλυσε μια πλήρους κλίμακας εισβολή στην Ουκρανία στα τέλη του περασμένου μήνα που απειλεί να ρίξει ολόκληρη την ήπειρο της Ευρώπης σε πόλεμο.

«Ολόκληρη η χώρα βλέπει τα νοητικά γνωστικά του προβλήματα να εκτίθενται για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα, και πραγματικά δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων ότι κάτι συμβαίνει μαζί του, ότι δεν είναι γνωστικά ο ίδιος όπως ήταν και, κατά τη γνώμη μου. μυαλό, δεν είναι ικανός να είναι ο πρόεδρός μας αυτή τη στιγμή», είπε ο Τζάκσον κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τον περασμένο μήνα. «Κάθε φορά που σηκώνεται και μιλά με τον αμερικανικό λαό, δεν είναι μόνο ο αμερικανικός λαός που τον παρακολουθεί να μιλάει, είναι ολόκληρος ο κόσμος, και αυτό είναι μέρος του προβλήματος εδώ. Φαίνεται κουρασμένος, φαίνεται αδύναμος, φαίνεται μπερδεμένος, είναι ασυνάρτητος και στέλνει ένα μήνυμα αδυναμίας σε όλο τον κόσμο, και το καταλαμβάνουν».



«Έχει 40 χρόνια καταγεγραμμένης ιστορίας, μπορείτε να γυρίσετε πίσω και να κοιτάξετε αυτόν τον άνθρωπο, επομένως δεν είναι ότι δεν έχουμε τίποτα με το οποίο να το συγκρίνουμε», είπε ο Τζάκσον. «Μπορείς να γυρίσεις πίσω και να κοιτάξεις, πάντα έκανε γκάφες, έκανε πάντα λάθη, αλλά ποτέ έτσι. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Αυτά δεν είναι γκάφες. … Αυτό είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό».

Ο Τζάκσον είπε ότι η ψυχική ικανότητα του Μπάιντεν για το αξίωμα, ή η έλλειψή του, «εμφανίστηκε πλήρως κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης στο Αφγανιστάν» και ότι θα μπορούσε να «σκοτώσει περισσότερους Αμερικανούς» και «τελικά να μας οδηγήσει σε πόλεμο λόγω της έλλειψης ηγεσίας του. ”

Ο Τζάκσον εξέθεσε επίσης τον Μπάιντεν τον Ιανουάριο μετά την ευρέως επικρινόμενη συνέντευξη Τύπου του Μπάιντεν, λέγοντας: «Ο Μπάιντεν ΑΠΛΩΣ ΑΓΝΟΗΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ! Κάτι δεν πάει καλά μαζί του.»



«Αυτός ο άνθρωπος ΔΕΝ ΕΧΕΙ τα προσόντα για Πρόεδρος!!» πρόσθεσε ο Τζάκσον. «Απαιτώ να κάνει ΤΩΡΑ ένα γνωστικό τεστ. Υπάρχουν πάρα πολλά στη γραμμή, πρέπει να μάθουμε!»

«Η «συνέντευξη τύπου» του Μπάιντεν είναι ανησυχητική και παράξενη», πρόσθεσε ο Τζάκσον. «Είναι εντελώς αποκομμένος από την πραγματικότητα. ΔΕΝ έχει ιδέα τι συμβαίνει. Δεν αποτελεί έκπληξη που κρατήθηκε κλειδωμένος στο υπόγειο. Αυτό είναι ΕΝΤΡΟΠΗ».

ΠΗΓΗ >> https://www.dailywire.com/news/obama-white-house-doctor-calls-for-immediate-

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr