Home ΔΙΕΘΝΗ Καταλήφθηκε η Μαριούπολη! – Ρωσικά άρματα συνέτριψαν την αντίσταση των νεοναζί και προελαύνουν στο λιμάνι

Καταλήφθηκε η Μαριούπολη! – Ρωσικά άρματα συνέτριψαν την αντίσταση των νεοναζί και προελαύνουν στο λιμάνι

by _
0 comment 69 views

Καταλήφθηκε η Μαριούπολη! – Ρωσικά άρματα συνέτριψαν την αντίσταση των νεοναζί και προελαύνουν στο λιμάνι

Επόμενος στόχος στο νότιο τομέα η Οδησσός…

H μαρτυρική Μαριούπολη που ειδικά από το 2014 και μετά υπέφερε από τους νεοναζί του Τάγματος (μεγέθους μεραρχίας πλέον) Αζόφ και των παραστρατιωτικών του Δεξιού Τομέα, απελευθερώθηκε από τα ρωσικά στρατεύματα!

Αυτή την στιγμή ρωσικά άρματα μέχουν εισέλθει στο κέντρο της πόλης και προελαύνουν προς το λιμάνι, συντρίβοντας κάθε αντίσταση και επιστρέφοντας την Αζοφική Θάλασσα κατά 100% στην ρωσική κυριαρχία.

Δείτε την πρώτη φωτό:

 

Οι νεοναζί που παραδίδονται στέλνονται σε ειδικά κέντρα κράτησης προκειμένου να περάσουν εν συνεχεία από δίκη, ενώ όσοι δεν παραδίδονται, φονεύονται επί τόπου.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία τους «χρεώνει» με 14.000 νεκρούς ρωσόφωνους και Έλληνες ομογενείς από το 2014 και τους έχει προειδοποιήσει ότι έχουν να επιλέξουν μεταξύ «άμεσης εξόντωσης» και «δίκαιης δίκης».



Απομένει η κατάληψη ολόκληρης της περιφέρειας Μικολάγιεφ προκειμένου να ενισχυθεί η ροή ρωσικών στρατευμάτων προς την περιοχή της Οδησσού και να αποδοθεί και στην πόλη αυτή δικαιοσύνη για τα εγκλήματα που διέπραξαν οι νεοναζί μεταξύ των οποίων και ο εμπρησμός του 2014 στο κτίριο των συνδικάτων που είχε ως αποτέλεσμα τον φρικτό θάνατο 42 ρωσόφωνων αντιφασιστών.

Όπως αναφέρεται αφού εγκλώβισαν τους δυστυχισμένους ανθρώπους στο κτίριο, τους βασάνισαν και  τους δολοφόνησαν ανενόχλητοι. Η φωτιά μπήκε στο τέλος για κάλυψη.

Όπως θα δείτε και παρακάτω με βάση της φωτογραφίες και τα βίντεο, ο αρθρογράφος υποστηρίζει, πως οι άνθρωποι μέσα στα γραφεία του συνδικάτου, βιάστηκαν, στραγγαλίστηκαν, και πυροβολήθηκαν.

Τα βίντεο αυτά αφήνουν καθαρά να εννοηθεί πως οτι ο θάνατός τους, δεν προκλήθηκε από την πυρκαγιά, αλλά ότι πρώτα δολοφονήθηκαν.



BmpRfPSCYAEOLMN
0_8e26a_ffcee15_XL

 

Αρχικά στο κέντρο της πλατείας έχουν δημιουργηθεί αρκετά μεγάλες εστίες φωτιάς κοντά στο κτίριο.

144295_original

 

Νεκροί από τις δολοφονικές επιθέσεις των νεοναζί και τον εμπρησμό του κτιρίου



103 (2)

 

Στην παραπανω φωτογραφία  θα δείτε μια νεαρή γυναίκα και ένα νεαρό αντρα, που φαίνεται πως δεν έχουν καεί ή ότι πέθαναν από ασφυξία. Το κτίριο είναι τουλάχιστον 50 ετών, άρα και το πάτωμα είναι πολύ παλιο. Φαίνεται πως έχουν δολοφονηθεί από επαγγελματίες.

68cf1421dc2

 

Στην παραπάτω φωτογραφία φαίνεται πως υπάρχουν φράγματα όπως και σε άλλους ορόφους. Αίμα στο πάτωμα και το κεφάλι του νεκρού είναι καμένο.

Όπως δείχνει το κόκκινο βέλος οι δολοφόνοι πρέπει να δανείζονταν τα ρούχα τους με τα θύματα.

101

 

Στη νεκρή γυναίκα της παρακάτω φωτογραφίας, λείπουν τα κάτω της ρούχα. Οι νεοναζί την βίασαν, και μετά την έκαψαν με κάποιο εύφλεκτο υλικό.

Άνθρωποι που πυροβολήθηκαν στο κεφάλι



121

 

Οι ίδιες εικόνες, καμένα κεφάλια ώμοι και χέρια, και το κάτω μέρος του σώματος και των ρούχων άθικτο

192
192a

 

Νεκρός άνθρωπος όχι, προφανώς από φωτιά, αλλά από πολλούς πυροβολισμούς στο κεφάλι

172
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

Στην παραπάνω φωτογραφία φαίνεται μια γυναίκα στην φωτογραφία, όπου πιθανά είναι έγκυος και η οποία έχει στραγγαλιστεί από  καλώδιο. Προσπάθησε να αντισταθεί.

 

ΠΗΓΗ >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/katalifthike-i-marioupoli-rosika-armata-synetripsan-tin-antistasi-ton-neonazi-kai-proelaynoun-sto-limani/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr