Home ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η εταιρεία Rosemont Seneca του Χάντερ Μπάιντεν, γιού του Τζο Μπάιντεν, επένδυσε σε εταιρεία συνδεδεμένη με τα ουκρανικά βιολογικά εργαστήρια!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η εταιρεία Rosemont Seneca του Χάντερ Μπάιντεν, γιού του Τζο Μπάιντεν, επένδυσε σε εταιρεία συνδεδεμένη με τα ουκρανικά βιολογικά εργαστήρια!!!

by _
0 comment 189 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η εταιρεία Rosemont Seneca του Χάντερ Μπάιντεν, γιού του Τζο Μπάιντεν, επένδυσε σε εταιρεία συνδεδεμένη με τα ουκρανικά βιολογικά εργαστήρια!!!

Του Joe Hoft
Δημοσιεύθηκε 10 Μαρτίου 2022 στις 10:00 π.μ


Η εταιρεία Rosemont Seneca του Χάντερ Μπαϊντεν (Hunter Biden) παρείχε κεφάλαια για τις εταιρείες πίσω από τη δημιουργία των βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία.

Ακούσαμε την Τρίτη από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ότι υπάρχουν αμερικανικά βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία. Στη συνέχεια, την Τετάρτη, το καθεστώς Μπάιντεν έκανε πίσω και επέμεινε ότι δεν υπήρχαν βιολογικά εργαστήρια χρηματοδοτούμενα από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία.

Γιατί τα ξαφνικά μπερδεμένα μηνύματα από τη συμμορία Μπάιντεν; Ειδικά όταν υπάρχουν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν αρκετά από τα βιολογικά εργαστήρια που δημιούργησαν στην Ουκρανία για να μελετήσουν δυνητικά επικίνδυνα παθογόνα.

Μπορεί να οφείλεται στο ότι η εταιρεία Rosemont Seneca του Χάντερ Μπάιντεν χρηματοδοτούσε τις εταιρείες που συμμετείχαν στην κατασκευή αυτών των εργαστηρίων στην Ουκρανία και θεώρησαν ότι αυτό δεν ήταν κάτι που ήθελαν να μάθει ο αμερικανικός λαός.

Το InfoWars συνέταξε ένα εξαιρετικό άρθρο με τις διασυνδέσεις μεταξύ του Hunter Biden και της εταιρείας Metabiota, η οποία συμμετείχε στη δημιουργία βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία.



Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Gateway Pundit ανακάλυψε μέσω του Wayback Machine ότι η Rosemont Seneca παρείχε κεφάλαιο που επενδύθηκε στη Metabiota, όπως σημειώθηκε στον ιστότοπο της εταιρείας το 2014.

Αναφέρεται ως «Οι επενδύσεις της ομάδας μας» στην ιστοσελίδα της Rosemont Seneca.

Έχουμε επίσης εντοπίσει ορισμένα έγγραφα από το Wayback Machine (που σημαίνει ότι διεγράφησαν από το Διαδίκτυο) που δείχνουν το Υπουργείο Άμυνας να επενδύει στη δημιουργία βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία με τη βοήθεια της εταιρείας Black & Veatch.

Εδώ είναι ένα δείγμα ενός από τα έγγραφα που βρίσκονται. (Εντοπίσαμε σχεδόν μια ντουζίνα από αυτά τα έγγραφα.)



Kiev Ivm Fact Sheet Eng2 by Jim Hoft

 

Η Metabiota δημοσιοποίησε τη σχέση της με την Black & Veach το 2018:

Σήμερα, η Metabiota, η πρωτοπόρος στη μοντελοποίηση επιδημικών κινδύνων, ανακοίνωσε ότι της ανατέθηκε υπεργολαβία από την Black & Veatch (B&V) για την υποστήριξη του Προγράμματος Συνεργασίας Βιολογικής Δέσμευσης (CBEP) της Υπηρεσίας Μείωσης Αμυντικών Απειλών των ΗΠΑ (DTRA) στο Ιράκ στο πλαίσιο του Συμβολαίου Ενσωμάτωσης Μείωσης Βιολογικών Απειλών (BTRIC).

Η Metabiota συνεργάστηκε επίσης με την B&V για το συμβόλαιο ολοκλήρωσης της μείωσης των απειλών συνεργασίας (CTRIC) III της DTRA με ανώτατο όριο συμβολαίου αόριστης παράδοσης/αόριστης ποσότητας (ID/IQ) ύψους 970 εκατομμυρίων $.

Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ παραδέχτηκε ότι έχει εργαστήρια βιολογικών προϊόντων στην Ουκρανία την Τρίτη μπροστά στη Γερουσία των ΗΠΑ. Στη συνέχεια, χθες, ο Λευκός Οίκος Μπάιντεν ισχυρίστηκε ότι αυτά τα εργαστήρια στην Ουκρανία δεν ήταν εργαστήρια βιολογικών όπλων.

Σήμερα έχουμε επιβεβαίωση ότι υπήρχαν βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία και η εταιρεία Rosemont Seneca του Hunter Biden επένδυσε στις εταιρείες που κατασκεύαζαν αυτά τα εργαστήρια.

Ευχαιστούμε και μπράβο στον κο Bob Bishop για αυτήν την αποκάλυψη.

__________

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/03/breaking-exclusive-hunter-biden-firm-rosemont-seneca-invested-firm-tied-ukrainian-biolabs/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr