Home ΗΠΑ Μαντέψτε ΠΟΙΑΝΟΥ η ΚΟΡΗ είναι κι αυτή…ΠΑΙΔΙ του Κ. ΣΒΑΜΠ, όπως κι ο…ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ της…

Μαντέψτε ΠΟΙΑΝΟΥ η ΚΟΡΗ είναι κι αυτή…ΠΑΙΔΙ του Κ. ΣΒΑΜΠ, όπως κι ο…ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ της…

by _
0 comment 358 views

Μαντέψτε ΠΟΙΑΝΟΥ η ΚΟΡΗ είναι κι αυτή…ΠΑΙΔΙ του Κ. ΣΒΑΜΠ, όπως κι ο…ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ της…

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 09 ΜΑΡ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Κανένα σχόλιο δεν χρειάζεται. Μερικά γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, είναι οι ελίτ που καυχιούνται ότι, μέχρι το 2030, σκοπεύουν να κυβερνήσουν τον κόσμο και να βεβαιωθούν ότι δεν θα σας ανήκει τίποτα και ότι η πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού θα είναι…νεκρή.

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Μαντέψτε ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑ ΟΝΟΜΑ είναι κι αυτό…ΠΑΙΔΙ του Κ. Σβάμπ – Όταν ο Τράμπ πήγε ΝΤΑΒΟΣ δύο μήνες πριν ξεκινήσει η «πανδημία» – Παρών εκεί κι ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ σας αποκαλύψαμε ότι ο ΠΡΩΤΟΣ Αμερικανός αξιωματούχος που μας πούλησε στον Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρους δεν ήταν άλλος από τον ίδιον τον…ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ τον Ιαν. του…2020, δηλαδή, λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσει η ψευτο-πανδημία! Διαβάστε το όλο!

Δηλαδή, πήγε ο Τράμπ στο Νταβός για να συναντηθεί με ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΣΑΓΑΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ…ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ…ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατό ακόμη κι η…ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΙΒΑΝΚ ΤΡΑΜΠ, ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ…ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΒΑΜΠ!!!

Η Ιβάνκα Τραμπ τιμήθηκε ως…νεαρή παγκόσμια ηγέτιδα από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ το 2015!!!

Δείτε την επίσημη ανάρτηση για αυτό στον επίσημο ιστότοπο του Λευκού Οίκου του Τράμπ>>  https://trumpwhitehouse.archives.gov/people/ivanka-trump/

Όλοι μα…ΟΛΟΙ είναι ΠΑΙΔΑ ΤΟΥ…ΣΒΑΜΠ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr