Home ΔΙΕΘΝΗ Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας: Μυστικά έγγραφα αποκαλύπτουν προγραμματισμένη, ουκρανική επιθετική επιχείρηση κατά του Ντονμπάς τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας: Μυστικά έγγραφα αποκαλύπτουν προγραμματισμένη, ουκρανική επιθετική επιχείρηση κατά του Ντονμπάς τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

by _
0 comment 170 views

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας έλαβε πρωτότυπα έγγραφα της εντολής μάχης της Εθνικής Φρουράς που αποδεικνύουν ότι η Ουκρανία προετοίμαζε μια επιθετική επιχείρηση κατά του Ντονμπάς τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους….

Ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ

-Ρωσική Πρεσβεία στην Ελλάδα

❗?? Ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Υποστράτηγο Igor Konashenkov

▪️Κατά τη διάρκεια ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, μυστικά έγγραφα της διοίκησης της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας κατέληξαν στα χέρια των Ρώσων στρατιωτικών. Αυτά τα έγγραφα επιβεβαιώνουν τη μυστική προετοιμασία από το καθεστώς του Κιέβου για μια επιθετική επιχείρηση στο Donbass (Ντονμπάς) τον Μάρτιο του 2022.

▪️Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε την αρχική μυστική εντολή του διοικητή της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας, Συνταγματάρχη Νικολάι Μπαλάν, με ημερομηνία 22 Ιανουαρίου 2022.

▪️Διαταγή “Σχετικά με την οργάνωση της εκπαίδευσης μιας τακτικής ομάδας τάγματος της 4ης επιχειρησιακής ταξιαρχίας για την εκτέλεση μάχιμων (ειδικών) καθηκόντων στην επιχείρηση των κοινών δυνάμεων ως μέρος μιας ταξιαρχίας των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας.” Το έγγραφο απευθύνεται στους επικεφαλής του βόρειου Κιέβου, της νότιας Οδησσού και των δυτικών εδαφικών τμημάτων της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας.

▪️Η διαταγή, που τέθηκε στη διοίκηση της Εθνοφρουράς της Ουκρανίας, εξηγεί το σχέδιο για την προετοιμασία μιας από τις ομάδες σοκ για επιθετικές επιχειρήσεις στη λεγόμενη «Επιχείρηση Κοινών Δυνάμεων» στο Ντονμπάς.



Το έγγραφο εγκρίνει την οργανωτική δομή της τακτικής ομάδας-τάγμα της 4ης επιχειρησιακής ταξιαρχίας της Εθνικής Φρουράς, την οργάνωση της συνολικής υποστήριξής της και την εκ νέου ανάθεση στην 80η χωριστή ταξιαρχία αεροπορικής επίθεσης της Ουκρανίας.

▪️Θα ήθελα να τονίσω ότι από το 2016, αυτός ο σχηματισμός των στρατευμάτων αεροπορικής επίθεσης της Ουκρανίας εκπαιδεύεται από Αμερικανούς και Βρετανούς εκπαιδευτές στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων «NATO standard» στο Lvov.

▪️Σύμφωνα με τη διαταγή, ο Αναπληρωτής Διοικητής της Εθνικής Φρουράς ανατέθηκε να οργανώσει κοινή εκπαίδευση μάχης της τακτικής ομάδας-τάγμα της Εθνικής Φρουράς ως μέρος της 80ης ξεχωριστής ταξιαρχίας αεροπορικής επίθεσης των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας από τις 7 Φεβρουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου 2022.

▪️Σας εφιστώ την προσοχή ότι πέντε υποπαράγραφοι της 4ης παραγράφου είναι αφιερωμένες στα θέματα της προσεκτικής επιλογής του προσωπικού, της εξέτασης των ψυχολόγων και της διασφάλισης του υψηλού κινήτρου τους.

▪️Για τον λόγο αυτό, παρέχεται στους στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς «οπτική αναταραχή, πληροφοριακό και προπαγανδιστικό υλικό, σημαίες και προϊόντα εκτύπωσης».

▪️Ο αναπληρωτής διοικητής της Εθνικής Φρουράς για Επιτελικότητα (προσωπικό) διατάχθηκε να οργανώσει «ένα αποτελεσματικό σύστημα ηθικής και ψυχολογικής υποστήριξης για την τακτική ομάδα τάγματος της 4ης επιχειρησιακής ταξιαρχίας, εσωτερικές επικοινωνίες διοικητών με υφισταμένους, ενημέρωση».

▪️Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό να παρέχεται «εξήγηση στο προσωπικό για τις αποφάσεις διοίκησης και τη σημασία των επερχόμενων εργασιών».



▪️Εφιστώ ιδιαίτερη προσοχή στο γεγονός ότι η 12η παράγραφος του διατάγματος απαγορεύει την αποστολή στρατιωτών της Εθνικής Φρουράς που έδειξαν «μη ικανοποιητικά» αποτελέσματα ψυχολογικών εξετάσεων σύμφωνα με το κριτήριο της «όρεξης κινδύνου» για τον χώρο της κοινής εκπαίδευσης διοίκησης και για τον τόπο «καταπολέμηση ειδικών καθηκόντων».

▪️Όλες οι εκδηλώσεις της κοινής μαχητικής εκπαίδευσης των εθνικιστών διατάσσονται να ολοκληρωθούν έως τις 28 Φεβρουαρίου, προκειμένου να διασφαλιστεί περαιτέρω η εκπλήρωση των αποστολών μάχης στο πλαίσιο της Ουκρανικής «Επιχείρησης Κοινών Δυνάμεων» στο Ντονμπάς.

▪️Το έγγραφο περιέχει τις πρωτότυπες υπογραφές των αξιωματούχων της διοίκησης της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας που είναι αρμόδιοι για τα καθήκοντα.

Θυμόμαστε τις δηλώσεις της ηγεσίας του καθεστώτος του Κιέβου που αναπαράγονται από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης τον Φεβρουάριο, ότι δεν υπήρχαν σχέδια για ένοπλη κατάληψη των λαϊκών δημοκρατιών του Λουγκάνσκ και του Ντόνετσκ. Για την επιθυμία τους να επιλύσουν όλα τα ζητήματα με «πολιτικό και διπλωματικό τρόπο».

▪️Ωστόσο, τα πρωτότυπα των απόρρητων στρατιωτικών εγγράφων της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας αποδεικνύουν ξεκάθαρα το ψεύτικο αυτών των δηλώσεων.

▪️Μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, που διεξήχθη από τις 24 Φεβρουαρίου, απέτρεψε μια μεγάλης κλίμακας επιθετική επιχείρηση των ουκρανικών στρατευμάτων στις λαϊκές δημοκρατίες του Λούγκανσκ και του Ντόνετσκ τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

ΠΗΓΗ >>

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr