Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΒΟΜΒΑ – Δρά μυστικά στην Ουκρανία η τουρκική MIT! Στέλνει τρομοκράτες εκεί για να πολεμάνε τους Ρώσους! Έστησαν την Τουρκική σημαία στην ελληνική Μαριούπολη!

ΒΟΜΒΑ – Δρά μυστικά στην Ουκρανία η τουρκική MIT! Στέλνει τρομοκράτες εκεί για να πολεμάνε τους Ρώσους! Έστησαν την Τουρκική σημαία στην ελληνική Μαριούπολη!

by _
0 comment 209 views

ΒΟΜΒΑ – Δρά μυστικά στην Ουκρανία η τουρκική MIT! Στέλνει τρομοκράτες εκεί για να πολεμάνε τους Ρώσους! Έστησαν την Τουρκική σημαία στην ελληνική Μαριούπολη!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 07 MAR. 2022 | 10:29 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Το ακόλουθο άρθρο των συναδέλφων μας από το Veterans Today έρεχεται να μας φωτίσει κι άλλες πλευρές «πολύ ωραίες» της όλης τραγωδίας στην Ουκρανία. Και μιας και μιλάμε για τραγωδίες, η μεγαλύτερη τραγωδία εδώ για μας τους Έλληνες είναι πλέον το ΓΕΓΟΝΟΣ πως συνεργάτες των ΤΟΥΡΚΩΝ έχει γίνει ο…ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!
Το παρόν άρθρο είναι του σάιτ μυστικών πληροφοριών VeteransToday.com. Εμείς από τα «Ελληνικά Νέα Τώρα» (GreekNewsOnDemand.com) είμαστε συνεργάτες του και φίλοι με τον αρχισυντάσκτη, τον κ Γκρόνταν Ντάφ (Gordon Duff, πατήστε εδώ για περισσότερα), ο οποίος εργάζεται στον τομέα των μυστικών πληροφοριών εδώ και 40+ χρόνια και συμβουλεύει ολόκληρες κυβερνήσεις για θέματα εθνικής ασφάλειας, μυστικών πληροφοριών και όχι μόνο! Ο Γκόρντον είναι ένας διαπιστευμένος διπλωμάτης και είναι γενικά αποδεκτός ως ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα των μυστικών πληροφοριών παγκοσμίως. 

Ο πόλεμος της Τουρκίας κατά της Ρωσίας: Κοινή στρατιωτική ομάδα Τουρκίας/Ukie που στρατολογεί τρομοκράτες από τη Συρία για Τζιχάντ εναντίον Ρώσων Χριστιανών

Από VT Editors – 7 Μαρτίου 2022


Al Mayadeen: Ομάδα ασφαλείας και πληροφοριών από την Ουκρανία και την Τουρκία επισκέπτεται τις περιοχές που ελέγχονται από τους αντάρτες στη βόρεια Συρία, για να συζητήσουν «την πιθανότητα στρατολόγησής τους στις τάξεις των περιφερειακών αμυντικών δυνάμεων στην Ουκρανία».

Το παρακάτω τουίτ μεταφράζεται ως εξής…

Δόθηκε συνέχεια για τις πτήσεις που φτάνουν στο αεροδρόμιο που περιγράφεται παρακάτω και τι μεταφέρει. Μέρος των πτήσεων επισημαίνεται ως “is1s”. Προέρχονται από την Τουρκία. Πιθανόν Συρία -> Τουρκία -> Πολωνία -> Ουκρανία.

Το γνωρίζαμε(!!) ότι οι ΗΠΑ τους εκπαιδεύουν σε παράνομη αμερικανική/συριακή βάση για να τους στείλουν στην Ουκρανία!

Σήμερα, Σάββατο, το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «Sputnik» επικαλέστηκε μια στρατιωτική διπλωματική πηγή που ανέφερε ότι μέλη της Ουκρανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, μαζί με αξιωματικούς της τουρκικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, MIT, «επισκέφτηκαν τη βόρεια Συρία, ιδιαίτερα τις πόλεις Αφρίν και Αζάζ, για να συζητήσουν το θέμα της στρατολόγησης μαχητών στις τάξεις της περιφερειακής άμυνας της Ουκρανίας».

Το παρακάτω τουίτ μεταφράζεται ως εξής…



Κάθε μέρα η Τουρκία το κάνει αυτό στους ανθρώπους στην Τουρκία και τη Συρία. Γιατί δεν υπάρχει η ανάλογη αγανάκτηση για αυτό που δίνεται για το Ουκρανικό; Η Τουρκία εισέβαλε σε ένα κυρίαρχο έθνος.

Στο τουρκικό κατεχόμενο Azaz, τουρκικό στρατιωτικό όχημα από αυτοκινητοπομπή έπεσε πάνω σε βαν, τραυματίζοντας τον οδηγό και ένα παιδί. Συνέχισε να οδηγεί.

Η πηγή είπε ότι η «ουκρανοτουρκική» ομάδα ασφαλείας και πληροφοριών επισκέφτηκε τη βάση του ένοπλου ανταρτικού κινήματος, το οποίο είναι μέρος του υποστηριζόμενου από την Τουρκία αντιπολιτευόμενοu Συριακού Εθνικού Στρατού, όπου συναντήθηκαν με υπεύθυνους ένοπλων ομάδων όπως ο Σουλτάνος Μεραρχία Murad και Jaish al-Muhajireen wal-Ansar.

Η πηγή ανέφερε επίσης ότι «κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης, συζητήθηκε η πιθανότητα στρατολόγησης μαχητών στις τάξεις των εδαφικών αμυντικών δυνάμεων της Ουκρανίας και συμφωνήθηκε να οργανωθεί μια σειρά μυστικών συναντήσεων με τους ηγέτες των μαχητών που ενδιαφέρονται για αυτό το θέμα.»

Η τουρκική σημαία βρέθηκε σε εργαστήριο πυρομαχικών στα περίχωρα της Μαριούπολης

Σε ένα σχετικό πλαίσιο, οι ρωσικές δυνάμεις βρήκαν μεγάλη τουρκική σημαία σε εργοστάσιο πυρομαχικών για drones, στο χωριό Subino, το οποίο απελευθερώθηκε από την απαγορευμένη στη Ρωσία οργάνωση «Brave Sector» (ή Right Sector), στα περίχωρα της Μαριούπολης.

Μαχητής μιας από τις μονάδες της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «Sputnik»: Σύμφωνα με τις σημαίες που βρέθηκαν, μια τουρκική σημαία και μια σημαία «Bravi Sector», αναμένουμε ότι είναι εθελοντές από την Τουρκία. Μπορεί να είναι πρώην ειδικοί του ISIS που εκπαίδευσαν μαχητές του Bravi Sector.

Στο συνεργείο αυτό βρέθηκε μεγάλος αριθμός πυρομαχικών, μαζί με τα ηλεκτρονικά περιεχόμενα των drones με τα οποία έπεφταν τα πυρομαχικά.

Και η ρωσική εξωτερική υπηρεσία πληροφοριών ανακοίνωσε, την Παρασκευή, ότι η βάση «Al-Tanf», η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Ηνωμένων Πολιτειών στη Συρία, έγινε μάρτυρας της προετοιμασίας τρομοκρατών που συνδέονται με το ISIS, για χρήση στην περιοχή Donbas.

Την περασμένη Πέμπτη, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την άφιξη ξένων μισθοφόρων στην Ουκρανία, τονίζοντας ότι ξένοι μισθοφόροι διέπρατταν δολιοφθορές και επιδρομές σε νηοπομπές ρωσικού εξοπλισμού, σημειώνοντας ότι περίπου 200 Κροάτες μισθοφόροι είχαν φτάσει στην Ουκρανία.



«Όλες οι επιθέσεις ξένων μισθοφόρων στην Ουκρανία πραγματοποιούνται με τη βοήθεια όπλων που παρέχονται από τη Δύση στους μαχητές στην Ουκρανία, όπως οι πύραυλοι Javelin που παρέχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες», πρόσθεσε το υπουργείο.

Με τη σειρά του, ενημερωμένη πηγή είπε στο «Sputnik» ότι «οι ουκρανικές αρχές έχουν χορηγήσει άσυλο σε διεθνείς τρομοκράτες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που πολέμησαν στη Συρία». Η πηγή επικαλέστηκε ειδικούς που είπαν ότι «το έδαφος της Ουκρανίας χρησιμοποιείται επί του παρόντος ως καταφύγιο για περισσότερα από 1.000 μέλη τρομοκρατικών και εξτρεμιστικών οργανώσεων».

Νωρίτερα, ο Σύρος ερευνητής Muhammad Kamal al-Jafa επιβεβαίωσε, σε συνέντευξή του στο Al-Mayadeen, ότι «μεγάλος αριθμός μαχητών στη βόρεια Συρία ετοιμάζονται να μετακινηθούν στην Ουκρανία», εξηγώντας ότι «η Τουρκία εμπλέκεται πλήρως στην Ουκρανία μέσω των μαχητών που μεταφέρει.»

Δεκάδες Σύροι μισθοφόροι εγγράφονται για να πολεμήσουν στην Ουκρανία με εντολές των τουρκικών υπηρεσιών πληροφοριών

Ακτιβιστές του SOHR ανέφεραν ότι αρχηγοί και μέλη των μισθοφόρων που πολέμησαν στη Λιβύη και το Αζερμπαϊτζάν δημοσίευσαν μια λίστα με εκατοντάδες άτομα, για να εκτελέσουν στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία κατά της Ρωσίας.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του SOHR, ένας από τους μισθοφόρους είναι από τη δυτική ύπαιθρο του Idlib και αρχικά ήταν γνωστός ως «K.K.» υπέβαλε λίστες με δεκάδες ονόματα στο τμήμα Al-Hamza. Ο μισθοφόρος πολέμησε μεταξύ της Μεραρχίας AL-Hamza για περισσότερο από ενάμιση χρόνο στη Λιβύη.



Επιπλέον, οι υποστηριζόμενες από την Τουρκία φατρίες ετοίμασαν αρκετούς καταλόγους με εντολή των Τουρκικών Υπηρεσιών Πληροφοριών, ωστόσο δεν μεταφέρθηκαν ακόμη μαχητές στην Ουκρανία.

Πηγές επιβεβαίωσαν ότι οι ομάδες μισθοφόρων θα πολεμήσουν μεταξύ τους σε πολέμους συμμοριών για μηνιαίους μισθούς άνω των 2.000 δολαρίων ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολίτες εγγράφονται για τις θέσεις των αρχηγών και των μεσιτών των φατριών ελπίζοντας να λάβουν χρήματα και να φτάσουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της Πολωνίας.

Ένας 30χρονος νεαρός γνωστός αρχικά ως «H.E.» που ζει στο Idlib, είπε στο SOHR ότι επιθυμεί να φτάσει σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με κάθε τρόπο και είναι ακόμη έτοιμος να μεταφερθεί στην Ουκρανία, ενώ η πρόσβαση σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κοστίζει συνήθως σχεδόν 10.000 ευρώ.

____________

Sources:

https://www.almayadeen.net/

https://www.syriahr.com/en/241786/

Μέσω:

https://www.veteranstoday.com/2022/03/07/turkeys-war-on-russia-joint-turkish-ukie-military-group-recruiting-terrorists-from-syria-for-jihad-on-russian-christians/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr