Home ΚΟΣΜΟΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ – Σημεία συμφωνίας Πούτιν – Μπους το 2001 στη Σλοβενία… 

ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ – Σημεία συμφωνίας Πούτιν – Μπους το 2001 στη Σλοβενία… 

by _
0 comment 131 views

ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σημεία συμφωνίας Πούτιν – Μπους το 2001 στη Σλοβενία… 

-Του Παναγιώτη Αποστόλου, Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]  /  www.egerssi.gr

Ξεκινώντας το σημερινό μου κείμενο, θα ισχυριστώ για ακόμη μια φορά, πως η Πατρίδα μας δεν ανήκει στη Δύση, δεν ανήκει στο ψευδεπίγραφο που καλλιεργείται επί δεκαετίες από το εγχώριο πολιτικό Σύστημα, “ανήκουμε στη Δύση”!

Υποτελές και αχαρακτήριστο δεδομένο, που στηρίχθηκε από όλες τις μεταπολεμικές Ελληνικές κυβερνήσεις, ακόμη και από την νεωτεριστική “αριστερή” κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ! Με μια ελάχιστη εξαίρεση της πρώτης κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου!

Η Πατρίδα μας οφείλει όμως, είναι υποχρεωμένη, να ανήκει εκεί όπου βρίσκεται το γεωπολιτικό – γεωστρατηγικό συμφέρον της!…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b9-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b7%cf%80%ce%b1-%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr