Home ΚΟΣΜΟΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΤΑΙ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΑΦΙΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ.

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΤΑΙ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΑΦΙΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ.

by _
0 comment 325 views

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΤΑΙ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΑΦΙΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ…


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com:

ΜΠΡΑΒΟ στο ιστολόγιο corfiatiko.blogspot.com διότι δίνει συνέχεια σε ένα μεγάλο θέμα το οποίο σας πρωτοαναδείξαμε εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ, οτι, όλα όσο συμβαίνουν Ουκρανία είναι για τη προώθηση των συμφερώντων της…ΣΙΩΝ, του…ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΒΡΑΪΣΜΟΥ για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ! Προτού όμως διαβάσετε το παρακάτω άρθρο-σοκ, διαβάστε πρώτα το δικά μας αποκλετικό άρθρο για το ίδιο θέμα ουσιαστικά με τίτλο ΣΟΚ – Φωτογραφισμένος ο Πούτιν με φόντο φωτο. του διαβόητου…ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!! Να η εβραϊκή ομάδα που διέταξε την ρωσική εισβολή στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!


Ο ραβίνος Chaim Kanievsky, ένας από τους σημαντικότερους ραβίνους αυτής της γενιάς, ρωτήθηκε για τη σύγκρουση στην Ουκρανία. Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: η τελική λύτρωση είναι επικείμενη.

Το Yeshiva World ανέφερε την Τρίτη ότι ο ραβίνος ρωτήθηκε αν μπορεί να γίνει κάτι για να βοηθηθούν οι Εβραίοι της Ουκρανίας. Απάντησε ότι οι Εβραίοι σε όλο τον κόσμο πρέπει να γίνουν πιο δυνατοί στην προσευχή και στη μελέτη της Τορά.

Όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να γίνει κάτι για να σωθούν από το Chevlei Moshiach (πόνους γέννησης του Μεσσία), τις δυσκολίες που προηγούνται της άφιξης του Μεσσία. Και πάλι, ο Ραββίνος Κανιέφσκι απάντησε ότι πρέπει να γίνουν πιο δυνατοί στη μελέτη της Τορά, καθώς και να ασχοληθούν με gemilut chasadim (πράξεις αγάπης και καλοσύνης).

Ο ραβίνος Kanievsky δήλωσε επίσης ότι η τρέχουσα ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η οποία απειλεί να εξαπλωθεί σε πολυεθνικό πόλεμο, είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι ο Μεσσίας είναι επικείμενος. Ο ραβίνος επικαλέστηκε το Bereishis Rabbah (לך לך מ “ב, ד) το οποίο αναφέρει:

Ο ραββίνος Ελαζάρ μπαρ Αβίνα είπε: “Αν βλέπεις βασίλεια να χλευάζουν το ένα το άλλο, μπορείς να προβλέψεις τα βήματα του Μεσσία”. Το Μιντράς το βασίζει αυτό στην εποχή του Αβραάμ κατά την οποία οι βασιλιάδες μάχονταν μεταξύ τους, γεγονός που κορυφώθηκε με τη “λύτρωση” του Αβραάμ.



Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ραβίνος Κανιέφσκι είναι ένας καθιερωμένος μελετητής της Τορά και ποτέ δεν έκανε δημόσιες δηλώσεις προβλέποντας την άφιξη του Μεσσία. Αυτό άλλαξε το 2015, όταν, σε ηλικία 87 ετών, ο ραβίνος Kanievsky δήλωσε ότι ο Μεσσίας ήταν επικείμενος. Το μήνυμα αυτό συνοδευόταν από την προτροπή του ραβίνου να επιστρέψουν άμεσα οι εξόριστοι Εβραίοι στο Ισραήλ. Από εκείνη τη δήλωση, ο ραβίνος Κανιέφσκι έχει κάνει αμέτρητα σχόλια επιβεβαιώνοντας ότι αυτή είναι η πεποίθησή του.

ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ >> israel365news.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr