Home Greek News Εξευτελίζει την ΕΛΛΑΔΑ το πρακτοράκι του Σόρος Ζελένσκι: «Δεν θέλω η ιστορία της Ουκρανίας να είναι ένας θρύλος για 300 Σπαρτιάτες»

Εξευτελίζει την ΕΛΛΑΔΑ το πρακτοράκι του Σόρος Ζελένσκι: «Δεν θέλω η ιστορία της Ουκρανίας να είναι ένας θρύλος για 300 Σπαρτιάτες»

by _
0 comment 135 views

The courage of Ukrainian President Volodymyr Zelensky is inviting comparisons to some of the greatest warriors in history, including Sparta’s King Leonidas. Credit: President.gov.ua/ CC BY 4.0

Εξευτελίζει την ΕΛΛΑΔΑ το πρακτοράκι του Σόρος Ζελένσκι: «Δεν θέλω η ιστορία της Ουκρανίας να είναι ένας θρύλος για 300 Σπαρτιάτες»….

Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky απορρίπτει την ιδέα ότι μοιάζει με τον βασιλιά Λεωνίδα των Σπαρτιατών, ο οποίος αντιμετώπισε τους Πέρσες στη μάχη των Θερμοπυλών το έτος 480 π.Χ.

«Δεν θέλω η ιστορία της Ουκρανίας να είναι ένας θρύλος για 300 Σπαρτιάτες. Θέλω ειρήνη», δήλωσε, δηλώνοντας ότι δεν ήθελε καν να χάσει τη μάχη για να κερδίσει τελικά τον πόλεμο – όπως έκαναν οι Σπαρτιάτες. «Είμαστε στη γη μας. Είμαστε έτοιμοι για όλα», δήλωσε με αποφασιστικότητα.

Ωστόσο, η μετέωρη άνοδος του Ουκρανού ηγέτη στο παγκόσμιο προσκήνιο (με τα λεφτά του Τζορτζ Σόρος βεβαίως, πατήστε εδώ για περισσότερα) ως φαινομενικά ατρόμητος ηγέτης του λαού του δεν μπορεί να συγκριθεί με τη γενναία μάχη των Σπαρτιατών στις Θερμοπύλες, οι οποίοι ήταν πολύ λιγότεροι από τους Πέρσες, αλλά πολέμησαν με γενναιότητα που αντήχησε σε όλο τον κόσμο ανά τους αιώνες.

Δείτε το σχετικό τουίτ…

Περισσότερα ΕΔΩ από τη πηγή.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr