Home ΗΠΑ Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής καλεί τους Ρώσους να σκοτώσουν τον Πούτιν

Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής καλεί τους Ρώσους να σκοτώσουν τον Πούτιν

by _
0 comment 159 views

Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής καλεί τους Ρώσους να σκοτώσουν τον Πούτιν

The LiFO team

11 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ

Ο Αμερικανός γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκρέιαμ υποστήριξε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν πρέπει να δολοφονηθεί από τους Ρώσους, λέγοντας μάλιστα ότι όποιος το κάνει αυτό θα προσφέρει «μεγάλη υπηρεσία» στον κόσμο. 

Αρχικά, ο Ρεπουμπλικάνος διατύπωσε αυτό τον ισχυρισμό μιλώντας στο Fox News, εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία. Συνέχεια, επανέλαβε αυτή τη θέση με αναρτήσεις στο Twitter, κάνοντας αναφορά τόσο στην προδοσία του Ιουλίου Καίσαρα από τον Βρούτο, όσο και στον Κλάους φον Στάουφενμπεργκ, αρχιτέκτονα του ανεπιτυχούς σχεδίου για τη δολοφονία του Αδόλφου Χίτλερ.  

«Υπάρχει Βρούτος στη Ρωσία; Υπάρχει ένας πιο επιτυχημένος στρατηγός Στάουφενμπεργκ στον ρωσικό στρατό. Ο μόνος τρόπος για να τελειώσει αυτό είναι κάποιος στη Ρωσία να βγάλει από τη μέση αυτό τον τύπο. Θα προσφέρατε μεγάλη υπηρεσία στη χώρα σας και στον κόσμο», έγραψε αρχικά ο γερουσιαστής, που θεωρείται άνθρωπος με επιρροή στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα, σε ό,τι αφορά τα στρατιωτικά ζητήματα και εκείνα που σχετίζονται με τις διεθνείς σχέσεις. 

«Οι μόνοι που μπορούν να το διορθώσουν αυτό είναι ο ρωσικός λαός. Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις. Αν δεν θέλετε να ζήσετε στο σκοτάδι για την υπόλοιπη ζωή σας, να είστε απομονωμένη από όλο τον κόσμο, σε άθλια φτώχεια, πρέπει να αναλάβετε δράση», έγραψε σε επόμενη ανάρτησή του ο Γκρέιαμ.

____________

ΠΗΓΗ >> https://www.lifo.gr/now/world/repoymplikanos-geroysiastis-kalei-toys-rosoys-na-skotosoyn-ton-poytin

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr