Home Greek News Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΓΙΑ ΤΑ “ΜΑΤΙΑ” ΤΩΝ ΗΠΑ

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΓΙΑ ΤΑ “ΜΑΤΙΑ” ΤΩΝ ΗΠΑ

by _
0 comment 114 views

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΓΙΑ ΤΑ “ΜΑΤΙΑ” ΤΩΝ ΗΠΑ


Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Δεν πιστέψαμε τα όσα είδαν τα μάτια μας, δεν πιστέψαμε τα όσα άκουσαν τα αυτιά μας! Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατέστησε την Ελλάδα μέρος του προβλήματος στην εμπόλεμη κατάσταση Ρωσίας – Ουκρανίας! Ρωσίας – Δύσης! Απίστευτο κι όμως παρανοϊκό! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε με την απουσία του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, την αποστολή στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία για να ενισχύσει την άμυνά της με C 130. Μια εξωφρενική ενέργεια!

Ναι, να στείλει η Ελλάδα ιατρικό υλικό προς ανακούφιση τραυματιών! Ναι, να στείλει είδη πρώτης ανάγκης για τον Ουκρανικό λαό! Όχι όμως στρατιωτικό υλικό!

Ωστόσο, το πιο εξωφρενικό της ενέργειας του Έλληνα Πρωθυπουργού, είναι, η αποκάλυψη που έκανε στο Twitter η ανταποκρίτρια στην Αθήνα της μεγάλης γερμανικής εφημερίδας Bild κ. Λιάνα Σπυροπούλου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%89%ce%b8%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%83-%ce%bc%ce%b1%cf%83-%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%b8%cf%81%ce%bf/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr