Home Greek News Ο Ιβάν Σαββίδης φιλοξενεί Έλληνες από την Ουκρανία στο Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική

Ο Ιβάν Σαββίδης φιλοξενεί Έλληνες από την Ουκρανία στο Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική

by _
0 comment 141 views

Ο Ιβάν Σαββίδης φιλοξενεί Έλληνες από την Ουκρανία στο Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική


Ο Ιβάν Σαββίδης, παρακολουθεί στενά όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και στέκεται στο πλευρό των προσφύγων του πολέμου.

Έδωσε εντολή στους άμεσους συνεργάτες του, να προετοιμάσουν ένα από τα δυο κτήρια των εγκαταστάσεων στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Σιθωνία του Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική, για να μπορεί να φιλοξενήσει Έλληνες οι οποίοι επιστρέφουν από την Ουκρανία λόγω του πολέμου.

Σε συνεννόηση με την ελληνική κυβέρνηση, έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείο, το οποίο διαθέτει 407 δωμάτια.

Το κομβόι των Ελλήνων που έχει εγκαταλείψει τη Μαριούπολη, με το σχέδιο του υπουργείου Εξωτερικών, έχει πάρει ήδη τον δρόμο της επιστροφής.

Το συγκρότημα του Πόρτο Καρράς καταλαμβάνει έκταση 17.630 στρεμμάτων και αποτελείται από τα ξενοδοχεία «Μελίτων» και «Σιθωνία» και τις Βίλες «Γαλήνη» το οινοποιείο με το βιολογικό αμπελώνα, έκτασης 4.750 στρ., αθλητικές εγκαταστάσεις κ.λπ. Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο ανήκει στο Porto Carras Grand Resort, στεγάζεται σε ένα μοντέρνο κτίριο με θέα στο Αιγαίο και απέχει 3 λεπτά με τα πόδια από την Παραλία Νέου Μαρμαρά και 110 χλμ. από τον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης “Μακεδονία”.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr