Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΣΟΚ – Φωτογραφισμένος ο Πούτιν με φόντο φωτο. του διαβόητου…ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!! Να η εβραϊκή ομάδα που διέταξε την ρωσική εισβολή στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

ΣΟΚ – Φωτογραφισμένος ο Πούτιν με φόντο φωτο. του διαβόητου…ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!! Να η εβραϊκή ομάδα που διέταξε την ρωσική εισβολή στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

by _
0 comment 670 views

ΣΟΚ – Φωτογραφισμένος ο Πούτιν με φόντο φωτο. του διαβόητου…ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!! Να η εβραϊκή ομάδα που διέταξε την ρωσική εισβολή στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 02 MAR. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον Ρώσο πρόεδρο να συναναστρέφεται με τον καλό του  φίλο ραβίνο Μπέρελ Λαζάρ, ο οποίος είναι επικεφαλής της μεγάλης ραβινικής οργάνωσης Χαμπάντ Λιβάβιτς. Στην επίμαχη αυτή φωτογραφία, λοιπον, παρατηρούμε στο φόντο μια φωτογραφία του ίδιου του μεγάλου και ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ…ΡΑΒΙΝΟΥ…Menachem Mendel Schneerson (Μεναχέμ Μέντελ Σνέρσον)…

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο «κος» Λαζάρ είναι και προσωπικός φίλος των….ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ο καλός φίλος και ραβίνος του Βλαντιμίρ…ΠΟΥΤΙΝ, Berel Lazar, τιμά δημόσια τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! για περισσότερα.

Η Χαμπάντ Λιβάβιτς τυχαίνει να ασκεί μεγάλη επιρροή σε ολόκληρες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο χάριν των συμφερόντων του διεθνούς…ΣΙΩΝ….

Chabad of Georgia Rabbi Isser New (second from left) joins other Chabad rabbis in meeting with President Donald Trump on March 27. (Photo by Andrea Hanks, White House)

President Barack Obama presents a ceremonial copy of the Education and Sharing Day Proclamation that he issued on March 31, 2015 to a delegation from the American Friends of Lubavitch in the Oval Office, April 27, 2015. (Official White House Photo by Pete Souza)

 

Στο άρθρο του σάιτ The Hellenic Information Team, που δημοσιεύθηκε το 2017, με τίτλο Η εβραϊκή αυτοκρατορία Χαμπάντ δεσμεύει Πούτιν και Τραμπ διαβάζουμε τα εξής διαφωτιστικά…

Ο Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας Μπεν Σρεκίνγκερ, πιστεύει ότι η συντομότερη οδός μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Βλαντίμιρ Πούτιν είναι μέσα από το κατάστημα του χαμηλού προφίλ της Νέας Υόρκης της Χαμπάντ (ХАБАД) [σημ. Χασιδικό κίνημα Ορθόδοξων Εβραίων, που δεν  αυτοδιαφημίζεται αλλά πραγματικά ελέγχει την παγκόσμια πολιτική].

«Πριν από δύο δεκαετίες, όταν ο Ρώσος πρόεδρος ξεκίνησε τη διαδικασία της ενοποίησης της εξουσίας στο Κρεμλίνο, είχε προβεί στην αντικατάσταση της υπάρχουσας εβραϊκής κοινωνίας των πολιτών στη χώρα, με μια παράλληλη δομή, πιστή σε αυτόν από όλες τις απόψεις», γράφει ο Σρεκίνγκερ σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 9 Απριλίου στην εφημερίδα ‘ Politico’  και συνεχίζει:

«Στην άλλη άκρη του  επιχειρηματικού κόσμου, ο επιχειρηματίας από το Μανχάταν, Ντόναλντ Τραμπ,  εργαζότανε παράλληλα να πάρει ένα κομμάτι των τεράστιων ροών κεφαλαίων που δραπέτευσαν από την πρώην Σοβιετική Ένωση στην αναζήτηση σταθερών επενδυτικών στοιχείων στη Δύση ( ιδιαίτερα σε ακίνητη περιουσία) αναζητώντας έναν εταίρο στη Νέα Υόρκη».

Επιπλέον, ο συντάκτης υπενθυμίζει ότι το 1999 ο Πούτιν προσέλκυσε στο στρατόπεδό του, δύο Εβραίους ολιγάρχες τον Λεβ Λεβίεφ και τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, οι οποίοι αργότερα έγιναν μεγάλοι χρηματοδότες  της Χαμπάντ σε όλο τον κόσμο.

Αυτοί οι ολιγάρχες δημιούργησαν μια θυγατρική δομή, που βρίσκονταν σε άμεση σχέση με την χασιδισμική ομάδα Λουμπάβιτς.

Μιλάμε για την Ομοσπονδία των Εβραϊκών Κοινοτήτων της Ρωσίας με επικεφαλής τον Μπέρλ Λαζάρ, ο οποίος έχει τον τίτλο «ραβίνος του Πούτιν».

Ενέκρινε όλες τις πολιτικές του Κρεμλίνου, συμπεριλαμβανομένης της προσάρτησης της Κριμαίας και του πολέμου στο ανατολικό τμήμα της Ουκρανίας, καθώς κάνει τα ‘στραβά μάτια’ στις διώξεις της δημοκρατικής αντιπολίτευσης στη Ρωσία.

Οι δεσμοί του Τραμπ με την Χαμπάντ είναι παλιές και ενισχύθηκαν από το 2007, όταν ο Τραμπ ήταν στο γάμο της κόρης του μεγάλου επιχειρηματία, Ρώσου μετανάστη, Ταμίρ Σαπίρ- δεξί χέρι του Λεβ Λεβίεφ- στο θέρετρο Palm Beach.

Λίγους μήνες μετά την τελετή του γάμου, ο Λεβίεφ συναντήθηκε με τον Τραμπ, να συζητήσουν πιθανές ευκαιρίες στη Μόσχα και στη συνέχεια προσκλήθηκε σε εκδήλωση περιτομής στο ίδρυμα Χαμπάντ.



Ο Τράμπ επισκέφθηκε την τελετή περιτομής, μαζί με τον  Τζάρεντ Κούσνερ,  ο οποίος αγόρασε και μια οικοδομή από τον Λεβίεφ έναντι $ 300 εκατομμυρίων και παντρεύτηκε την Ιβάνκα Τραμπ.

Οι σχέσεις Τραμπ με το εβραϊκό στοιχείο είναι μεγάλες.

Ο Τραμπ έχει διακηρύξει την επιθυμία του να επικεντρώσει εκ νέου την παγκόσμια τάξη υπό το φως της βελτίωσης των  σχέσεων των ΗΠΑ με την κυβέρνηση του Πούτιν, ωστόσο το FBI ερευνά το ενδεχόμενο αμφισβητήσιμων δεσμών μεταξύ των συναδέλφων του Τραμπ και του Κρεμλίνου», γράφει ο αμερικανός σχολιαστής.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το άρθρο για το θέμα αυτό δεν αναφέρεται στην τρέχουσα κρίση των αμερικανο-ρωσικών σχέσεων, μετά την πυραυλική επίθεση  των ΗΠΑ εναντίον στρατιωτικής βάσης του Μπασάρ αλ Άσαντ στη Συρία.

Ωστόσο, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι η αντίδραση του Κρεμλίνου στην επίθεση αυτή ήταν σχετικά χαμηλών τόνων και σε γενικές γραμμές, δηλωτική, και υπό το φως της επικείμενης επίσκεψης του Ρεξ Τίλερσον στη Μόσχα, μπορεί να υποτεθεί ότι αυτή τη στιγμή η «αυτοκρατορία Χαμπάντ»,  με τη συμμετοχή Πούτιν και Τραμπ θα προβεί σε μια δοκιμή της αντοχής της.

ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΙΔΙΑ,…ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ;;;….ΝΑΙ…ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΝΠΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ!!!….



ΓΙ’ΑΥΤΟ σας είχαμε βγάλει πριν λίγες μέρες το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο ΝΑ ΓΙΑΤΙ συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν στην Ουκρανία – Το Ισραήλ αναγνωρίζει ότι οι Εβραίοι είναι στην πραγματικότητα Χαζάροι. Μυστικό σχέδιο αντίστροφης μετανάστευσής τους στην Ουκρανία, την παλιά πατρίδα των Εβραίων Χαζάρων!!! διότι, στην τελική ανάλυση, ναι μεν, υπάρχει ένας πόλεμος που μαίνεται στην Ουκρανία λόγω των καταπατήσεων του ΝΑΤΟ γύρω από τη Ρωσία και γι’αυτό αντέδρασε η ίδια ειβάλλοντας στην Ουκρανία, αλλά δε, υπάρχει κι μια….ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ εδώ που τυχαίνει να εντάσσεται στα…ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ….ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ…!!!

Και μιας και μιλάμε και για τον Πούτιν αλλά και για τον…ΤΡΑΜΠ, στο άρθρο μας με τίτλο Εβραίοι ζητάνε από τον Τράμπ και τον…ΠΟΥΤΙΝ να τους χτίσουν τον καινούριο ναό του…ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ! είχαμε γράψει τα εξής συγκλονιστικά…

Πουτιν το 2012 στo Ισραήλ: «Ηρθα εδώ στην Ιερουσαλήμ με την ελπίδα ότι θα ξαναχτιστεί ο Ναός του Σολωμόντα…»…

ΠΟΙΟΣ λοιπόν είναι, στην πραγματικότητα, αυτός ο «αγαπημένος» ραβίνος του κιου Λαζάρ και του κιου…ΠΟΥΤΙΝ;;; Ίσως ο ίδιος ο…ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ μπορεί να μας πει…

Ο ραβίνος Μεναχέμ Μέντελ Σνέρσον ήταν γνωστός για τις προσπάθειές του για την…ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. Και…ΠΟΙΟΣ -παρακαλώ πολύ– θα είναι ο «μεσσίας» του «περιούσιου» λαού;;; Ίσως ο κος…ΠΟΥΤΙΝ μπορεί να μας φωτίσει περαιτέρω πάνω σε αυτό…ξέρω εγώ…
Στο ακόλουθο βίντεο τον βλέπουμε να δίνει…ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΜΠ. ΝΕΤΑΝΓΙΑΧΟΥ ΝΑ…ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ!!!….


 

Στο άρθρο με τίτλο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Έλαβε εντολή προ ετών από τον αρχιραβίνο των Εβραίων για να επιφέρει το τέλος του κόσμου ο Μπίλ Γκέιτς!!!, διαβάζουμε πως ακόμη κι ο…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ είχε επισπεφθεί τον «αγαπημένο» μας…ΡΑΒΙΝΟ ΣΝΕΡΣΟΝ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Ο εν λόγω ραβίνος, λοιπόν, ήταν γνωστός για τις απόψεις του για το πως ο Γιαχβέ τους κάλεσε τους Εβραίους να κυβερνήσουν όλο τον κόσμο και να….ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΣΣΌΜΕΘΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ (π.χ., ΔΥΣΗ Ή ΡΩΣΙΑ) ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΓΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΔΟΣΔΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ…ΣΤΗΜΕΝΟΙ (κατόπιν συμφωνήσεως…ΚΡΥΦΗΣ…ΠΡΟΣΕΞΤΕ…κα των ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ), ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΙ..ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΚΤΥΛΊΣΣΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ή ΠΡΟΣΚΗΝΙΟΥ…!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr