Home ΔΙΕΘΝΗ Ο Λουκασένκο της Λευκορωσίας φάνηκε να δείχνει τα ρωσικά σχέδια για εισβολή και στη…Μολδαβία

Ο Λουκασένκο της Λευκορωσίας φάνηκε να δείχνει τα ρωσικά σχέδια για εισβολή και στη…Μολδαβία

by _
0 comment 128 views

An official image handout by Belarus shows Belarus President Alexander Lukashenko standing next to a map purportedly detailing Russia’s combat plan to capture Ukraine’s major cities.
EyePress News/Shutterstock

Ο Λουκασένκο της Λευκορωσίας φάνηκε να δείχνει τα ρωσικά σχέδια για εισβολή και στη…Μολδαβία

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο φάνηκε να μεταδίδει μια προγραμματισμένη ρωσική εισβολή στη Μολδαβία κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στο συμβούλιο ασφαλείας του την Τρίτη που μεταδόθηκε τηλεοπτικά και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από το αυταρχικό καθεστώς.

Ο Λουκασένκο — ένας σύμμαχος του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν εν καιρώ πολέμου που αυτοαποκαλείται «τελευταίος δικτάτορας» στην Ευρώπη — στάθηκε μπροστά σε έναν χάρτη διοίκησης μάχης που φαινόταν να δείχνει μια προγραμματισμένη επίθεση από τη νότια Ουκρανία στη Μολδαβία, μια πρώην Σοβιετική δημοκρατία που συνορεύει με την Ουκρανία και της Ρουμανίας.

EyePress News/Shutterstock

EyePress News/Shutterstock

Ο κραυγαλέος χάρτης εισβολής χώριζε την Ουκρανία σε τέσσερα τμήματα, όπου οι γραμμές επίθεσης που υπογράμμισε είχαν ήδη εκτελεστεί από τη Ρωσία, εκτός από αυτό που φαινόταν να ήταν μια προγραμματισμένη επίθεση στο αποσχισμένο κράτος της Μολδαβίας Υπερδνειστερία μέσω του λιμανιού της Οδησσού της Ουκρανίας, σημείωσε ο Λευκορώσος δημοσιογράφος Tadeusz Giczan. .

Ένας ένθετος χάρτης των ΗΠΑ και του Καναδά εμφανίστηκε επίσης περίεργα στο τεράστιο χάρτη της Ανατολικής Ευρώπης, αλλά τίποτα στην ενότητα της Βόρειας Αμερικής δεν τονίστηκε.

Ο πολεμικός χάρτης του Λουκασένκο έδωσε νέα αξιοπιστία στις αναφορές ότι η Λευκορωσία σχεδίαζε να αναπτύξει τα δικά της στρατεύματα στην Ουκρανία, για να ενισχύσει τη ρωσική εισβολή, η οποία έχει γίνει όλο και πιο βίαιη καθώς η χώρα απέτυχε να κερδίσει αποφασιστικές στρατιωτικές νίκες.

Η Ρωσία την περασμένη εβδομάδα έστειλε χερσαία στρατεύματα στην Ουκρανία μέσω της Λευκορωσίας, η οποία συνορεύει βόρεια με την κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα.

During Russia’s invasion, Vladimir Putin sent troops through Belarus.
New York Post

__________

ΠΗΓΗ >> https://nypost.com/2022/03/01/belarus-dictator-alexander-lukashenko-appeared-to-show-russian-plans-to-invade-moldova-through-ukraine/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr