Home Greek News ΜΠΡΑΒΟ στο μεγάλο αμερικανικό κανάλι CBS News που έδειξε την Κωνσταντινούπολη ως μέρος της…Ελλάδας!!!

ΜΠΡΑΒΟ στο μεγάλο αμερικανικό κανάλι CBS News που έδειξε την Κωνσταντινούπολη ως μέρος της…Ελλάδας!!!

by _
0 comment 132 views

ΜΠΡΑΒΟ στο μεγάλο αμερικανικό κανάλι CBS News που έδειξε την Κωνσταντινούπολη ως μέρος της…Ελλάδας!!!

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS έστειλε επιστολή “συγγνώμης” στην Τουρκία, λέγοντας ότι το κανάλι θα επανεξετάσει τις διαδικασίες εκπομπής του προκειμένου να αποταπούν τέτοια λάθη στο μέλλον. Ο Διευθυντής Επικοινωνιών της Τουρκίας Fahrettin Altun διαμαρτυρήθηκε νωρίτερα για το λάθος του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS έστειλε επιστολή συγγνώμης στην Τουρκία για την “ψευδή” ταυτοποίηση της Κωνσταντινούπολης, της μεγαλύτερης πόλης της χώρας, ως τμήμα της Ελλάδας σε πρόσφατη αναφορά για ρωσικά πολεμικά πλοία που ταξιδεύουν μέσω των Τουρκικών Στενών.

«Αυτό το γραφικό που έδειχνε λανθασμένα την Κωνσταντινούπολη ως μέρος της Ελλάδας και όχι την Τουρκία διορθώθηκε μόλις καταλάβαμε το λάθος», ανέφερε η διοίκηση του CBS στην επιστολή την Τετάρτη, που απευθυνόταν στην Τουρκική Διεύθυνση Επικοινωνιών.

Το συγκεκριμένο αμερικανικό κανάλι, CBS News, μόνο «τυχαία» ΔΕΝ έδειξε στον αέρα τον εν λόγω χάρτη. Ανήκει στο…ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ των ΗΠΑ και είμαστε ΒΕΒΑΙΟΙ ότι πήρε…ΕΝΤΟΛΗ να βγάλει στον αέρα τον συγκεκρινένο χάρτη. ΓΙΑΤΙ;;; Γιατί το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ δεν είναι και τόσο…ευτυχισμένη με την Τουρκία αυτή τη στιμγμή λόγω του…ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ και της συμμαχίας της με τη…ΡΩΣΙΑ.

Βέβαια, αυτό για μας τους…ΕΛΛΗΝΕΣ είναι κάτι που σίγουρα και μας βάζει σε σκέψεις και μας δίνει…ΕΛΠΙΔΑ, ΔΟΤΙ..

ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΑΛΙ…ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ᾽ΝΑΙ…!!!….

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…..

––––––––––––

-με πληροφορίες από τη πηγή >> https://greekcitytimes.com/2022/03/03/cbs-apologises-for-broadcasting-map-showing-istanbul-as-greek-territory/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr