Home ΚΟΣΜΟΣ Ο Λαβρόφ λέει ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ήταν «πυρηνικός» και «καταστροφικός»

Ο Λαβρόφ λέει ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ήταν «πυρηνικός» και «καταστροφικός»

by _
0 comment 143 views

Russian Foreign Minister Sergey Lavrov speaks to reporters during a news conference during 76th session of the United Nations General Assembly, at United Nations headquarters, on September 25, 2021. (Mary Altaffer/AP)

Ο Λαβρόφ λέει ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ήταν «πυρηνικός» και «καταστροφικός»

από τον Paul Joseph Watson
2 Μαρτίου 2022, 5:52 π.μ

Λέει ότι η Μόσχα δεν θα επιτρέψει στο Κίεβο να αποκτήσει πυρηνικά…

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα ότι εάν γινόταν ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, θα ήταν «πυρηνικός» και «καταστροφικός».

Ο Λαβρόφ έκανε τα σχόλια μετά την κλιμάκωση της έντασης μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία που οδήγησε τη Μόσχα να θέσει τις πυρηνικές της δυνάμεις σε κατάσταση συναγερμού.

Ο υπουργός Εξωτερικών είπε ότι η Ρωσία θα αντιμετώπιζε «πραγματικό κίνδυνο» εάν επιτρεπόταν στο Κίεβο να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.

Όπως τονίσαμε προηγουμένως, ο Ρώσος τηλεοπτικός παρουσιαστής Ντμίτρι Κισέλιοφ, που αποκαλείται «ο κύριος προπαγανδιστής του Πούτιν», είχε προηγουμένως καυχηθεί για το πώς «τα υποβρύχια μας μπορούν να εκτοξεύσουμε περισσότερες από 500 πυρηνικές κεφαλές».
«Αυτό θα εγγυηθεί την καταστροφή των ΗΠΑ και όλων των άλλων χωρών του ΝΑΤΟ», πρόσθεσε.


Κάποιες φωνές πιέζουν τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ να επιβάλουν μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από την Ουκρανία, μια κίνηση που αναπόφευκτα θα οδηγούσε σε κατάρριψη ρωσικών αεροπλάνων και τον κίνδυνο έναρξης του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Απτόητη από έναν τέτοιο κίνδυνο, η δημοσιογράφος Ντάρια Καλενιούκ αντιμετώπισε τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον για το θέμα πριν ξεσπάσει σε κλάματα.

«Τα μέλη της οικογένειάς μου, τα μέλη της ομάδας μου, λένε ότι κλαίμε, δεν ξέρουμε πού να τρέξουμε. Αυτό συμβαίνει, Πρωθυπουργέ», είπε μια συγκινημένη Kaleniuk αφού ζήτησε μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων.



Στη συνέχεια προέκυψε ότι η Kaleniuk ήταν στην πραγματικότητα μια ακτιβίστρια που συμμετείχε στο πρόγραμμα Global Young Leaders του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και είχε εμφανιστεί στο παρελθόν σε ένα βίντεο εκστρατείας του Joe Biden.

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/lavrov-says-third-world-war-would-be-nuclear-and-destructive/ 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr