Home ΔΙΕΘΝΗ Ρωσικό ΥΠΑΜ σε πολίτες στο Κίεβο: Απομακρυνθείτε από κυβερνητικά κτίρια πληροφοριών – Θα κτυπηθούν με όπλα ακριβείας

Ρωσικό ΥΠΑΜ σε πολίτες στο Κίεβο: Απομακρυνθείτε από κυβερνητικά κτίρια πληροφοριών – Θα κτυπηθούν με όπλα ακριβείας

by _
0 comment 140 views

Ρωσικό ΥΠΑΜ σε πολίτες στο Κίεβο: Απομακρυνθείτε από κυβερνητικά κτίρια πληροφοριών – Θα κτυπηθούν με όπλα ακριβείας

Πλήρως αποκλεισμένος ο ουκρανικός Στόλος από την Θάλασσα του Αζόφ – Αντιαεροπορικά πυρά στο Κίεβο

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, προαναγγέλλει επίθεση στο κέντρο υπηρεσιών ασφαλείας της Ουκρανίας με όπλα υψηλής ακριβείας στο Κίεβο για να καταστείλει τις επιθέσεις εναντίον διαφόρων κρατικών θεσμών και Ρώσων πολιτών.

Μάλιστα η Μόσχα προειδοποίησε τους κατοίκους που ζουν κοντά σε πύργους επικοινωνιών κοντά στο αρχηγείο στο κέντρο του Κιέβου να εκκενώσουν τα σπίτια τους για τη δική τους ασφάλεια.

Παράλληλα το ρωσικό  υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι η έξοδος των ουκρανικών πολεμικών σκαφών προς την Θάλασσα του Αζόφ είναι πλήρως αποκλεισμένη.

Εγκαταλείπουν το Κίεβο οι Ουκρανοί 

Βίντεο που κυκλοφορούν αυτή την ώρα στο διαδικτύου αποτυπώνουν τον πανικό που επικρατεί  στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό όπου Ουκρανοί μαζικά επιχειρούν να εγκαταλείψουν την πόλη υπό τον φόβο μίας ευρείας κλίμακας ρωσικής επέμβασης.



Νέοι, ηλικιωμένοι, παιδιά, άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, κάποιοι κρατώντας στην αγκαλιά τους τα κατοικίδια τους, προσπαθούν να επιβιβαστούν στο τρένο που είναι ήδη γεμάτο από επιβάτες καθώς φοβούνται ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία τους ευκαιρία να φύγουν από το Κίεβο.

Ο δήμαρχος του Κιέβου λέει ότι ο «εχθρός βρίσκεται στα περίχωρα» της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με το CNN, ο δήμαρχος του Κιέβου, Βιτάλι Κλίτσκο, προειδοποίησε την Τρίτη σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ότι «ο εχθρός βρίσκεται στα περίχωρα της πρωτεύουσας», προσθέτοντας ότι ο ουκρανικός στρατός «ετοιμάζεται να υπερασπιστεί το Κίεβο».

«Οι ένοπλες δυνάμεις μας και οι δυνάμεις εδαφικής άμυνας, μάχονται ηρωικά για τη γη μας», δήλωσε ο Κλίτσκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα σήμερα τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες που δείχνουν μία ρωσική αυτοκινητοπομπή να εκτείνεται σε μήκος 64 χιλιομέτρων.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr