Home Greek News ΕΧΘΡΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΠΟΥΤΙΝΚΑΣ! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΤΙΣ “ΕΞΤΡΑΤΙΕΣ” ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΚΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!

ΕΧΘΡΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΠΟΥΤΙΝΚΑΣ! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΤΙΣ “ΕΞΤΡΑΤΙΕΣ” ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΚΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!

by _
0 comment 168 views

ΕΧΘΡΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΠΟΥΤΙΝΚΑΣ! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΤΙΣ “ΕΞΤΡΑΤΙΕΣ” ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΚΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!


-Ioannis Panagiotidis 

-πρωτοδημοσιεύθηκε τον Αυγ. του 2021 αλλά ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ

Στις 18 Αυγούστου, γράφει το Militaire, οι Τούρκοι έχουν δεσμεύσει περιοχή κοντά στο Καστελόριζο για «εκτοξεύσεις πυραύλων».

Φαίνεται ομως πως την τουρκικη Navtex 0982/20 για την 18 Αυγούστου θα την χρησιμοποιήσουν οι ΡΩΣΟΙ για εκτοξευσεις πυραυλων εντος Ελληνικής ΑΟΖ!

Παρόμοιες NAVTEX εξέδιδε το 2016 η Κύπρος επ’ ωφελεία του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού για βολές πυραύλων στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Συρίας, καταλήγει το Militaire.

Ίσως τώρα να εξηγείται ακόμα περισσότερο γιατί οι Αμερικανοί στέλνουν αεροπλανοφόρο στη Σούδα.

Ευτυχώς, δηλαδή, που μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Βλάντιμιρ Πούτιν τις προάλλες, αλλιώς ποιος ξέρει, ίσως να έκαναν και καμία… πυρηνική δοκιμή.

Να καταλαβουμε ολοι:
ΕΧΘΡΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝΚΑΣ!
ΑΥΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΤΗΣ “ΕΞΤΡΑΤΙΕΣ” ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΥΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΚΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!
ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ ΕΩΣ ΛΙΒΎΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ!… 

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Έπιασε μικρό αγόρι και το φίλησε…«ΤΡΥΦΕΡΑ» στο στομάχι ο…ΠΟΥΤΙΝ!!! Είναι κι αυτός…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ;;;

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr