Όλος ο κόσμος μια…ΣΚΗΝΗ – Εισβολή στην Ουκρανία: Μαντόνα, Σον Πεν, Τζολί, Μπαρδέμ «κατακεραυνώνουν» τον Πούτιν

Όλος ο κόσμος μια…ΣΚΗΝΗ – Εισβολή στην Ουκρανία: Μαντόνα, Σον Πεν, Τζολί, Μπαρδέμ «κατακεραυνώνουν» τον Πούτιν

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ – Εισβολή στην Ουκρανία: Μαντόνα, Σον Πεν, Τζολί, Μπαρδέμ «κατακεραυνώνουν» τον Πούτιν

Πέννυ Λουπάκη

Οι celebrities δείχνουν και εμπράκτως την στήριξή τους στη χώρα που πλήττεται από τις ρωσικές δυνάμεις – Ποιοι καταγγέλλουν και καταδικάζουν τις πράξεις του Πούτιν

Οι επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία συνεχίζονται για πέμπτη ημέρα και celebrities από όλο τον κόσμο έχουν πάρει θέση σχετικά, μέσω αναρτήσεων στα social media.

Μαντόνα, Σον Πεν, Αντζελίνα Τζολί, Χαβιέ Μπαρδέμ, Άστον Κούτσερ, Κένταλ Τζένερ και άλλα ονόματα, γνωστά παγκοσμίως, τάσσονται υπέρ της Ουκρανίας και καταδικάζουν με κάθε τρόπο την επίθεση του Πούτιν.

Πρώτος από όλους, ο Σον Πεν έδειξε έμπρακτα την στήριξή του στον λαό της Ουκρανίας όχι μόνο μέσω των media, αλλά και με την παρουσία του στην χώρα, που πλήττεται.

Συγκεκριμένα, ο Σον Πεν βρέθηκε στην Ουκρανία από την πρώτη κιόλας ημέρα της εισβολής, προκειμένου να βιντεοσκοπήσει τις εξελίξεις για ένα ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει. Στο μεταξύ όμως, η ανάγκη του ουκρανικού λαού για βοήθεια ήταν επιτακτική κι έτσι, ο ηθοποιός φόρεσε στολή παραλλαγής και έμεινε στην εμπόλεμη ζώνη, προκειμένου να συμβάλλει στον αγώνα των ουκρανικών στρατευμάτων..