Πρωτοφανές: Η ΕΕ αποβάλλει όλους τους Ρώσους φοιτητές από την ευρωπαϊκά πανεπιστήμια!


Πρωτοφανές: Η ΕΕ αποβάλλει όλους τους Ρώσους φοιτητές από την ευρωπαϊκά πανεπιστήμια!


Σε μία πρωτοφανή ενέργεια προχωράει η ΕΕ η οποία αποβάλλει από τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια όλους τους Ρώσους φοιτητές, όπως αναφέρεται από την Μόσχα.

Όπως ανακοίνωσαν οι ρωσικές αρχές, οι Ρώσοι φοιτητές θα μπορούν να ενταχθούν και να φοιτήσουν δωρεάν στα ρωσικά πανεπιστήμια.

H ίδια πρόταση έχει γίνει και στις ΗΠΑ για 4.500 Ρώσους φοιτητές.

Εάν ισχύει (η ΕΕ δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα) τότε πρόκειται για «κυνήγι» της Δύσης έναντι του ρωσικού λαού και όχι μόνο κατά της κυβέρνησής του όπως διατείνεται.

Πλέον το αφήγημα της Δύσης περί Ρωσίας του Πούτιν, παύει να υφίσταται καθώς υπάρχει «κυνήγι» κατά των Ρώσων πολιτών.Πρόκειται για την δαιμονοποίηση ενός έθνους.

Σημειώνεται ότι αυτό προστίθεται σε μια σειρά άλλων «αποβολών» όπως των Ρώσων καλλιτεχνών από την Eurovision, των ρωσικών ομάδων στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο και γενικώς σε όλα τα αθλήματα.

Μην πούμε και για την απαγόρευση πτήσεων που ουσιαστικά σημαίνει πως οι Ρώσοι πολίτες δεν μπορούν να επισκεφτούν την ΕΕ.Κανείς δεν είναι ούτε στρατιωτικός, ούτε πολιτικός, συνεπώς η Δύση χτυπά τον ρωσικό λαό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ούτε έχουν ευθύνη οι Ρώσοι πολίτες για τις πράξεις της ρωσικής κυβέρνησης. Και σίγουρα δεν συμμετέχουν στους σχεδιασμούς και δεν την βοηθούν με οποιονδήποτε τρόπο.