Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Ιδού η…ΕΒΡΑΙΟ-ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ «ρωσική» κυβέρνηση του ΠΟΥΤΙΝ, ΠΑΡΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Ιδού η…ΕΒΡΑΙΟ-ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ «ρωσική» κυβέρνηση του ΠΟΥΤΙΝ, ΠΑΡΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

by _
0 comment 445 views

Ιδού η...ΕΒΡΑΙΟ-ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ «ρωσική» κυβέρνηση του…ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ, ΠΑΡΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που συνδέεται και με τις μυστικές λέσχες (ΜΑΣΟΝΟΥΣ, κτλ.) και με τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 25 ΦΕΒ. 2022 | 18:39 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Εχουμε ήδη βγάλει ένα σωρό άρθρα για αυτό το ΓΕΓΟΝΟΣ, όπως τα ακόλουθα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ γιατί περιέχουν αποδείξεις ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ….

  1. ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Η MI6: ΕΜΕΙΣ βοηθήσαμε τον Πούτιν να εκλεγεί ως πρόεδρος της Ρωσίας.
  2. ΣΟΚ: Οι Τράμπ κι Πούτιν αποκαλύπτουν τη συνεργασία τους με το Νετανιάχου και το Ισραήλ σχετικά με το ΣΥΡΙΑΚΟ!!!
  3. Ιδού όλη η αλήθεια για την ελληνορωσική κρίση. Πράκτορες της ΝΤΠ ο Τράμπ κι ο Πούτιν! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!
  4. ΣΟΚ: Ο Τράμπ υποθάλπτει την Εβραιο-ρωσικη μαφία στις ΗΠΑ που ξεπλύνει μαύρο χρήμα μέσα από κυπριακές τράπεζες! Σύνδεσμός με τον ΠΟΥΤΙΝ!
  5. Putin Gets Sworn in under the All-Seeing Eye! Ορκίζεται ο Πούτιν ενώπιον λαού και ΠΑΝΟΠΤΗ …ΟΦΘΑΛΜΟΥ!
  6. ΣΟΚ και ΦΡΙΚΗ: «Βγήκε» ο Πούτιν ο…ΑΛΗΘΙΝΟΣ: «Η κομμουνιστική ιδεολογία είναι παρόμοια με τον Χριστιανισμό – Το σώμα του Λένιν σαν τα λείψανα των αγίων»
  7. Εβραίοι ζητάνε από τον Τράμπ και τον…ΠΟΥΤΙΝ να τους χτίσουν τον καινούριο ναό του…ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ!!!
  8. Ιδου η αλήθεια για το «ρωσικό σκάνδαλο» του Τράμπ: ο ίδιος κι ο Πούτιν υπηρέτες των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της ΝΤΠ!
  9. Η εβραϊκή αυτοκρατορία Χαμπάντ δεσμεύει Πούτιν και Τραμπ
  10. Η αποκατάστασις της…ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ απο τον…ΠΟΥΤΙΝ
  11. Η Παγκόσμια Τάξις α λα…ΠΟΎΤΙΝ;;;

-του Ιωάννη Κουντούρη, Δημοσιογράφου από το Λος Άντζελες που…ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ…ΠΟΥΤΙΝΙΑΡΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!!!….ΠΑΜΕ!!!…..
Η Παγκόσμια Oικονομική Συμβουλευτική Εταιρεία Ρότσιλντ (The Rothschild Global Financial Advisory) βρίσκεται στο κέντρο της Μόσχας και ο ιστοχώρος τους καυχιέται για τις “πολιτικές προσβάσεις υψηλού επιπέδου” που απολαμβάνει στην…ρωσική κυβέρνηση ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ…!!!…
Δείτε τα παρακάτω αποσπάσματα του επίσημου σάιτ των ΡΟΤΣΙΛΝΤ που τα αναφέρει αυτά για τη ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…!!!…

Πηγή: https://www.rothschild.com/en/russia-and-the-cis/

Και για όσους που δεν μπορείτε ακόμη να πιστέψε τα ματάκια σας για ολ’ αυτά για τον «αγαπημένο» μας «αντινεοταξίτη» «ορθόδοξο» ηγέτη που ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ όταν αυτός μαζί με άλλους πάμπλουτους ρώσους πάνε και ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ…ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ….
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ είναι για τον….ΠΟΥΤΙΝ και τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ. Εχω ήδη γράψει πολλά περισσότερα για τις ΗΠΑ, τον Τράμπ, κτλ σε σχέση με τους Εβραιοσιωνιστές. ΑΡΑ, μην μονίζετε ότι παίρνω το μέρος των ΗΠΑ ή της Δύσεως γράφοντας τέτοια για τον Πούτιν. ΔΗ-ΜΟ-ΣΙΟ-ΓΡΑ-ΦΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚ-ΤΕ-ΘΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ….ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ….!!!….
Επιτρέψε μου να σας καταδείξω τώρα πόσο…ΕΒΡΑΙΟ-ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ είναι πλέον η σημερινή Ρωσία. Μιλάμε για σκηνές που ξυπνάνε τις…ΦΡΙΚΕΣ της…ΕΣΣΔ να πούμε το λιγότερο! Διαβάστε τώρα τις περιγραφές των ακόλουθων δημοσιευμάτων μεγάλων σάιτ για τον Πούτιν και τους εν Ρωσία Εβραίους….

Οι αρνητές του Ολοκαυτώματος στη Ρωσία αντιμετωπίζουν τώρα πέντε χρόνια στη φυλακή!

Ο Πούτιν εισηγείται νόμο κατά των αντισημιτικών βιβλικών σχολίων!

Ανώτερος Ρώσος νομοθέτης: οι Εβραίοι εξακολουθούν να επιδιώκουν την καταστροφή των εκκλησιών μας….

Ρωσικό περιφερειακό δικαστήριο καταδίκασε οδηγό ταξί σε 350 ώρες υπηρεσίας κοινής ωφέλειας, αφού τον καταδίκασε για υποκίνηση μίσους εναντίον των Εβραίων στο διαδικτυο!…

Εβραϊκές κοινότητες στη Ρωσία λένε ότι η Ρωσία είναι πλέον σχεδόν απαλλαγμένη από τον αντισημιτισμό!

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ τώρα όλα αυτά με τους….ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ Ρωσο-Ορθόδοξους Τσάρους των 19ου και 20οι Αιώνων που ...ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ για να απαλλαγεί η Ρωσία από αυτήν την μάστιγα των Εβραίων!!!…

ΡΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;;; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΕΙΣ ΟΙ «ΠΟΥΤΙΝΙΑΡΗΔΕΣ» ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο «ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ» ΟΝΟΜΑΤΙ Β. ΠΟΥΤΙΝ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛ’ΑΥΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ….ΡΟΛΆΚΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ…;;; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΣΑΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΡΘΩΠΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΝ…ΕΛΙΩΝΑΝ ΕΝ…ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ…!!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ όταν πήγε ο ΙΔΙΟΣ ο Πούτιν να τα βρει με τους ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ και της ΣΥΡΙΑΣ;;;;!!!

https://www.youtube.com/watch?v=yoQkfgAFsD4

ΜΑΣΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΕΙΝ’ Ο ΑΝΡΘΡΩΠΟΣ!!!! ΔΕΙΤΕ!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=b5yCxQUQ53Q

https://www.youtube.com/watch?v=KgHcVc6h4AE

ΔΕΙΤΕ τώρα ένα απόσπαμα ενος άρθρο του σάιτ Νew.euro-med.dk που μας έχει καταγράψει μερικές από τις σχέσεις που έχει ο Πούτιν με ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΥΣ (ΜΑΦΙΟΦΙΟΥΣ δηλαδή) . Το κείμενο είναι στα Αγγγλικά, αλλά και αυτονόητο…


Roman Abramovich –Εβραιο-Ρώσος ολιγάρχης, στενός φίλος του Boris Yeltsin και υποστηρικτής του Putin, μέλος της Δούμας. Ο Πούτιν άλλαξε τον νόμο έτσι ώστε ο Αμπράμοβιτς να διοριστεί κυβερνήτης της περιοχής Τσουκότκα για δεύτερη φορά τον Οκτώβριο του 2005

Pyotr Aven – Εβραίος τραπεζίτης, ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης ρωσικής ιδιωτικής τράπεζας (Alfa Bank), διατηρεί δεσμούς με τον Πούτιν και πολλούς άλλους κυβερνητικούς εκπροσώπους από τη δεκαετία του ’90.

Oleg Deripaska – Εβραίος ολιγάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος της RUSAL (το μεγαλύτερο εργοστάσιο αλουμινίου στον κόσμο), πρόεδρος της ENPLUS, στενά συνδεδεμένος με το Κρεμλίνο, 100% πιστός στον Πούτιν, Ολιγάρχης στο πλευρό του Πούτιν, προσωπικός φίλος του Nathaniel Rothschild

Leonid Fedun – Εβραίος Ολιγάρχης, Αντιπρόεδρος της  Κύριας Διεύθυνσης Στρατηγικής Ανάπτυξης και Ανάλυσης Επενδύσεων  (LUKoil). Του έχει απονεμηθεί το «Τάγμα Τέταρτης Τάξης Αξίας για την Πατρίδα», είναι ιδιοκτήτης πολλών ποδοσφαιρικών συλλόγων και ο κύριος εμπνευστής πίσω από εκστρατείες στο ρωσικό ποδόσφαιρο κατά της «ξενοφοβίας» και του «αντισημιτισμού».

Mikhail Fridman – Εβραίος ολιγάρχης, μέλος του «Public Chamber“ (που ίδρυσε ο Πούτιν), έχει εξαιρετικές σχέσεις με το Κρεμλίνο», είναι ένας από τους ιδρυτές του Ρωσοεβραϊκού Κογκρέσου.

Moshe Kantor – Εβραίος ολιγάρχης, «Σύμμαχος του Πούτιν», Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου, επικεφαλής του ACRON (ρωσικός γίγαντας της χημείας). Επιπλέον, είναι συμπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Ανοχή και τη Συμφιλίωση

Γερμανός Χαν – Εβραίος ολιγάρχης, μέλος του Ρωσοεβραϊκού Κογκρέσου, διατηρεί καλές σχέσεις με το Κρεμλίνο

Alexander Mamut – Εβραίος ολιγάρχης, μέλος της Ρωσικής Μαφίας, έχει επαφές στην κυβέρνηση του Πούτιν (π.χ. Igor Shuvalov)

Leonid Mikhelson – Εβραίος ολιγάρχης, ιδιοκτήτης της NOVATEK (γήινου αερίου), το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του κέρδισε από συμβόλαια με την GAZPROM του Πούτιν

Μιχαήλ Προκόροφ – Εβραίος ολιγάρχης, ιδιοκτήτης Ρωσικών εργοστασίων χρυσού και νικελίου

Eugene Shvidler – Εβραίος ολιγάρχης, κυρίως ενεργός στο εμπόριο πρώτων υλών

Viktor Vekselberg – Εβραίος ολιγάρχης με στενές σχέσεις με το Κρεμλίνο

Anatoli Chubais – Εβραίος ολιγάρχης, ήταν μέλος της κυβέρνησης Yeltsin που ασκούσε μεγάλη επιροή, μέλος της Μαφίας, του έχει αποείμει μεγάλα βραβεία ο Πούτιν, ελέγχει τις κρατικές εταιρείες RAOUES και RUSNANA

Σεργκέι Κιριένκο – Εβραίος ολιγάρχης, υποστηρικτής του  Πούτιν, ηγέτης της ROSATOM (κρατική επιχείρηση), ελέγχει ολόκληρο τον πυρηνικό τομέα στη Ρωσία.

Mikhail Fradkov – Εβραίος αρχηγός των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών   FSB (KGB)

Isaak Kalina – Αρχηγός του εκπαιδευτικού συστήματος  της Ρωσίας, επιφορτισμένος με την παραχάραξη της ιστορίας της Ρωσίας (κυρίως εννοώντας την ιστορία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου)

Βλαντιμίρ Κόγκαν – Εβραίος τραπεζίτης, ο «Τραπεζίτης του Πούτιν», επίσης ιδιώτης φίλος του Πούτιν, είχε και κατέχει διάφορες θέσεις στη ρωσική κυβέρνηση

Μιχαήλ Λεσίν – Ο τσάρος του Τύπου της Ρωσίας, έχει σχεδιάσει την προεκλογική εκστρατεία του Πούτιν, είναι ο εγκέφαλος πίσω από τo RT (RUSSIA TODAY)

Gleb Pavloskij – Εβραίος σύμβουλος του Πούτιν, αποφασίζει για τις δημόσιες σχέσεις του Πούτιν

Igor Yusufov – Εβραίος επιχειρηματίας, κατείχε διάφορες θέσεις στην κυβέρνηση του Πούτιν, προς το παρόν, είναι στο διοικητικό συμβούλιο της  GAZPROM

Boris Spiegel – Εβραίος ολιγάρχης, στενές σχέσεις με τον Πούτιν και το Κρεμλίνο, ασχολείται αποφασιστικά με  αντιρατσιστική νομοθεσία την οποία εφαρμόζει ο Πούτιν.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr