Home Greek News ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

by _
0 comment 139 views

ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…


Καραμανλή – Σαμαρά δείξτε την έξοδο στον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]  //  www.egerssi.gr

Ήταν είδηση, προκάλεσε Πανελλήνια αίσθηση και αναπαράχθηκε από τα Συστημικά ΜΜΕ, ιδιοκτησίας μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων, που όλως τυχαίως τα περισσότερα υποστηρίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη, προπαγανδίζοντας υπέρ της καθημερινώς σε όλες τις ζώνες “ενημέρωσης”, μετατρέποντας το μαύρο σε άσπρο, οι πληροφορίες που έφερε στο φως η έγκυρη ευρωπαϊκή ιστοσελίδα EURACTIV!

Η οποία ότι λίγο ούτε πολύ μας αποκάλυπτε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση επεξεργάζεται σενάρια κυβέρνησης τεχνοκρατών στην Ελλάδα και οι οποίοι θα σχηματίσουν κυβέρνηση ορισμένων μηνών, στα πρότυπα της κυβέρνησης Μάριο Ντράγκι στην Ιταλία, ή αν προτιμάται σε κυβέρνηση τύπου Λουκά Παπαδήμου!

Αυτές οι πληροφορίες της EURACTIV, σίγουρα έχουν να κάνουν με τη διάθεση διαχείρισης των ευρωπαϊκών κονδυλίων από μια κυβέρνηση τεχνοκρατών και όχι από την κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, που θεωρούν στην ΕΕ πως έχει πραγματοποιήσει τον κύκλο της, αφού πλέον έχει απέναντί της την ελληνική κοινωνία και γι΄ αυτό επιδεικνύει χαρακτηριστική αργοπορία στις αναγκαίες για την ΕΕ μεταρρυθμίσεις!

Έτσι έχουν κατά πολύ καθυστερήσει την πρώτη δόση του Ταμείου Ανάκαμψης προς την Ελλάδα και αυτό το μπλοκάρισμα είναι έντονος μοχλός πίεσης προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Αλλά το δημοσίευμα της EURACTIV υποστήριζε επίσης, πως οι θεσμοί στην ΕΕ θεωρούν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι δέσμια ισχυρών πιέσεων από μια μεγάλη ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών, δεσμεύσεις προς αυτούς που δεν επιτρέπουν τις ευρωπαϊκές, αλλά και τρίτες επενδύσεις στην Ελλάδα!

Ποιος διαψεύδει ποιον και ποιος τελικά πείθεται;…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/72070-2/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr