Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΠΛΕΟΝ κορυφαίος παίκτης του τένις από την αναμνηστική του δόση!!!

ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΠΛΕΟΝ κορυφαίος παίκτης του τένις από την αναμνηστική του δόση!!!

by _
0 comment 172 views

ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΠΛΕΟΝ κορυφαίος παίκτης του τένις από την αναμνηστική του δόση!!!

25 Φεβρουαρίου 2022 Sean Adl-Tabatabai


Το αναδυόμενο σταρ του τένις Gael Monfils έμεινε προσωρινά ανάπηρος και δεν μπορεί να παίξει στο κύπελλο Davis της επόμενης εβδομάδας μετά από προβλήματα υγείας που προκλήθηκαν από την αναμνηστική δόση.

Ο Γάλλος τενίστας έκανε την ανακοίνωση στα social media την Τρίτη.

Ο Monfils κατατάσσεται ως ο 25ος καλύτερος παίκτης στον κόσμο και κέρδισε τον πρώτο του τίτλο μετά από δύο χρόνια στην Αδελαΐδα πρόσφατα.

Δεκάδες αθλητές πέφτουν σαν μύγες και κανείς δεν επιτρέπεται να ρωτήσει γιατί (πατήστε ΕΔΩ για περισσότερα)!

Το Freewestmedia.com αναφέρει: Ο Monfils έγραψε την Τρίτη: «Γεια σε όλους, ήθελα να σας δώσω μερικά νέα μετά την πρόσφατη ανάπαυλά μου από τα τουρνουά. Αντιμετώπισα ένα μικρό πρόβλημα υγείας (πιθανώς μετά την τρίτη δόση του εμβολίου). Με τη συμβουλή του γιατρού μου, αποφάσισα να αφιερώσω χρόνο για να ξεκουραστώ. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να παίξω το Davis Cup την επόμενη εβδομάδα. Ελπίζω να μπορέσω να επιστρέψω στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Ο Monfils είναι ο δεύτερος Γάλλος τενίστας που τραυματίστηκε από το εμβόλιο Covid. Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, ο σταρ του τένις Jeremy Chardy υπέστη σοβαρή ανεπιθύμητη αντίδραση στο εμβόλιο Pfizer που είχε λάβει τον Αύγουστο. Ο Chardy δεν έχει παίξει αγώνα από το US Open το περασμένο καλοκαίρι και έχει πέσει στο νούμερο 138 στον κόσμο. Πριν από τον τραυματισμό του από το εμβόλιο, κατατασσόταν στο νούμερο 73.

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/number-one-tennis-star-disabled-by-booster-shot/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr