Home ΚΟΣΜΟΣ Εβραίος Ζελένσκι: «Πώς μπορώ να είμαι ναζί;» – Ο Πούτιν κάλεσε για «απεναζισμό» της Ουκρανίας που έχει ΕΒΡΑΙΟ για πρόεδρο! Σας βγάζει νόημα αυτό;;;

Εβραίος Ζελένσκι: «Πώς μπορώ να είμαι ναζί;» – Ο Πούτιν κάλεσε για «απεναζισμό» της Ουκρανίας που έχει ΕΒΡΑΙΟ για πρόεδρο! Σας βγάζει νόημα αυτό;;;

by _
0 comment 135 views

Ukrainian Presidential Press Office via AP)

«Πώς μπορώ να είμαι ναζί;» Η άμεση έκκληση του Ζελένσκι στους Ρώσους πριν από την επίθεση στην Ουκρανία

FRANCES MARTEL


Στο σάιτ breitbart.com διαβάζουμε κάτι που μοιάζει να είναι μεγάλη…ΑΝΤΙΦΑΣΗ…

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky μετέδωσε μια ομιλία που απευθύνθηκε στον ρωσικό λαό το βράδυ της Τετάρτης, λίγο πριν ξεκινήσει αυτό που το Κίεβο περιέγραψε ως «πλήρους κλίμακας» επίθεση εναντίον της χώρας, προτρέποντάς τους να πιέσουν τον αυταρχικό Βλαντιμίρ Πούτιν να επανεξετάσει τον πόλεμο.

Ο Ζελένσκι απηύθυνε ευθέως τις επανειλημμένες κατηγορίες του Πούτιν ότι η κυβέρνησή του αποτελείται από Ναζί και τους ισχυρισμούς της ρωσικής κυβέρνησης ότι τα χτυπήματα εναντίον μεγάλων πόλεων όπως το Κίεβο, η Ντνίπρο και η Μαριούπολη ήταν απαραίτητα για τον «απο-ναζισμό» (απεναζισμό) της χώρας. Ο Ζελένσκι είναι Εβραίος και αποκάλυψε στην ομιλία του ότι ο παππούς του πολέμησε τους Ναζί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΚΙ ΟΜΩΣ, εχει ΠΑΝΤΟΤΕ τους πράκτορές της διεσπαρμένους ΠΑΝΤΟΥ η…ΣΙΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ!!!….

Αλλά ΔΕΝ σταματάμε εδώ, διότι αν θέλουμε να ξυπνήσουμε…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σχετικά με αυτό το θέμα, τότε διαβάστε και τα παρακάτω….

Ο Χίτλερ ήταν εβραίος! Επιστημονική έρευνα απόδειξε ότι ο δολοφόνος ήταν εβραίος και μάλιστα από τη Βόρεια Αφρική…

Βόμβα μεγατόνων: Ο Χίτλερ ήταν ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ που υπηρέτησε ΠΙΣΤΑ τα σχέδια των ΕΒΡΑΙΩΝ όλη τη ζωή του!

«6 Εκατ. Νεκροί Εβραίοι» απο το…1869;;;!!!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr