Home ΚΟΣΜΟΣ Ο καλός φίλος και ραβίνος του Βλαντιμίρ…ΠΟΥΤΙΝ, Berel Lazar, τιμά δημόσια τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Ο καλός φίλος και ραβίνος του Βλαντιμίρ…ΠΟΥΤΙΝ, Berel Lazar, τιμά δημόσια τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

by _
0 comment 546 views

Ο επικεφαλής ραβίνος της Ρωσίας, Berel Lazar, ο μεγάλος σύμβουλος και εξ απορρήτων φίλος του…Πούτιν, τιμά ΔΗΜΟΣΙΑ τους…Ρότσιλντ (Rothschilds)…!!!

ΙΔΟΥ ο μεγάλος σύνδεσμος μεταξύ Πούτιν και…ΡΟΤΣΙΛΝΤ…!!!

Berel Lazer: Τον Πούτιν τον ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. Δειίτε το σχετικό κλιπ!

Μιλάμε για τον ΙΔΙΟ ΡΑΒΙΝΟ που ΚΑΘΎΒΡΙΣΕ τους…ΕΛΛΗΝΕΣ μπροστά στον Πούτιν και ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕ !!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 09 Απριλ, 2019 | 10:07πμ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το άρθρο αυτό είναι αφιερωμένο σε όλους του…«ΠΟΥΤΙΝΙΑΡΗΔΕΣ» εκεί έξω που ακόμη ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ στην ακόλουθη πραγματικότητα για τον Πούτιν που μας έχει προδόσει τόσο στους Εβραίους όσο και τους…ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!….

Ακούστε τι είπε αυτός ο «κύριος» Λαζάρ το Δεκ. του 2014 για την Ελλάδα μπροστά στον Πούτιν.

«Λαζάρ: Είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι σας συναντάμε την περίοδο που εορτάζουμε τη Χανουκά. Η γιορτή αυτή συμβολίζει τη νίκη της πίστης επί του αθεϊσμού, του φωτός επί του σκότους. Το Ελληνιστικό βασίλειο ήθελε να καταστρέψει ό, τι είναι σημαντικό για εμάς: όχι μόνο τη θρησκεία, αλλά τις αξίες και το ήθος. Και τότε υπήρχαν μερικοί άνθρωποι που ήταν έτοιμοι να πολεμήσουν. Ο Θεός αποκάλυψε ένα θαύμα, που αποδεικνύει ότι η πίστη και το πνεύμα είναι ισχυρότερα από οποιοδήποτε στρατό: Σήμερα, ανάψαμε το καντήλι με λάδι το οποίο θα καίει για 8 ημέρες εις ανάμνησιν του θαύματος.»

Διαβάστε τώρα το παρακάτω απόσπασμα μιας διαλέξεως διάλεξη Joseph Graham της Εταιρείας του Χαμπάντ (Chabad) του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Για όσους δεν ξέρετε τι είναι Χαμπάντ, διαβάστε και το άρθρο με τίτλο «Η εβραϊκή αυτοκρατορία Χαμπάντ δεσμεύει Πούτιν και Τραμπ» που πραγματεύεται με το γεγονός πως τόσο ο Τράμπ όσο και ο…ΠΟΥΤΙΝ είναι γεννήματα και θρέμματα της πιο περιβόητης ραβινικής οργανώσεως όλου του κόσμου που λέγεται Chabad Loubavitch (Χαμπάντ Λιβάβιτς). Ο οργάνωσις αυτή ασκεί τεράστια επιρροή επι των πολιτικών δρωμένων τόσο των ΗΠΑ όσο και της Ρωσίας καθώς επι πολλών άλλων κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο!

Η δεύτερη ετήσια διάλεξη Joseph Graham Memorial παρουσιάζει…

Ο Επικεφαλής ραβίνος της Ρωσίας Berel Lazar

Το καλωσόρισμα και το αφιέρωμα για τον ραβίνο Eli Brackman, Διευθυντή της Εταιρείας Χαμπάντ του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης

Καλό απόγευμα! Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους εδώ απόψε στη δεύτερη μνημονιακή διάλεξη Joseph Graham της Εταιρείας του Χαμπάντ (Chabad) του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Η αποψινή διάλεξις φιλοξενείται στη μνήμη του Ιωσήφ Graham, ο παππούς του Elliot Shear. Είμαστε πολύ ευγνώμονες για τον Elliot και τους γονείς του για τη συμμετοχή τους απόψε και για τη χορηγία της αποψινής διάλεξης.

Η διάλεξη απόψε θα παραδοθεί από τον επικεφαλής ραβίνο της Ρωσίας Berel Lazar.Η διάλεξη απόψε θα παραδοθεί από τον επικεφαλής ραβίνο της Ρωσίας Berel Lazar. Έχουμε τη τιμή να τον φιλοξενήσουμε και τον ευχαριστούμε που έφτασε στην Οξφόρδη παρά το εξαιρετικά απασχολημένο του πρόγραμμα. Η διάλεξή του είναι η δεύτερη μνημονιακή διάλεξη του Joseph Graham, η οποία ακολουθεί την προηγούμενη διάλεξη του πρώην αρχηγού ραβίνου του Ισραήλ, Israel Meir Lau.

Απόψε έχουμε επίσης την τιμή να φιλοξενήσουμε τον αξιότιμο Nathaniel Rothschild (Ναθανιέλ Ρότσιλντ), ο οποίος είναι εδώ μαζί μας απόψε ως ο τιμώμενος φιλοξενούμενος.
Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήλθε.

Το θέμα της διάλεξης της ημέρας είναι η “εβραϊκή ζωή στη Ρωσία: χθες και σήμερα” .Θα προχωρήσουμε με μια εισαγωγή από τον καθηγητή των ρωσικών μελετών, καθηγητή Robert Service, ο οποίος συμφώνησε να παρουσιάσει ορισμένες εισαγωγικές παρατηρήσεις εκ μέρους του πανεπιστημίου.

Εισαγωγή: Καθηγητής Robert Service

Διευθυντής του Κέντρου Ρωσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου St Antony (Αγ. Αντωνίου)

Είναι μεγάλη χαρά να έχω κληθώ για να βοηθήσω να παρουσιάσω τον επικεφαλής ραβίνο της Ρωσίας, Rabbi Berel Lazar.

Είναι αδύνατο να κατανοήσουμε ξανά την ιστορία της Ρωσίας, της ΕΣΣΔ και της Ρωσίας, χωρίς να κατανοήσουμε τη σχέση μεταξύ Ρώσων και Εβραίων, Ρώσων και Ουκρανών και Ουκρανών και Εβραίων. Ήταν περίπλοκη και βασανισμένη. Για το μεγαλύτερο μέρος του 20ού αιώνα ήταν εξαιρετικά βασανισμένη.

Ο τιμώμενος φιλοξενούμενος: Ο αξιότιμος κ. Nathaniel Rothschild (Ναθανιέλ Ρότσιλντ)

Το μοναδικό μου προσόν για να μιλήσω απόψε είναι ότι είμαι πολύ καλοί φίλοι με τον ραβίνο Lazar. Ευχαριστώ την Elliot Shear για τη χορηγία αυτής της εκδήλωσης και ευχαριστώ τον φίλο και επιχειρηματικό εταίρό μου David Slager για τη χρηματοδότηση αυτού του κέντρου και την υλοποίησή του.

Πάει στη Ρωσία από το 1992, όταν ήμουν ακόμα φοιτητής στην Οξφόρδη. Όταν άρχισα να επισκέπτομαι τακτικά τη Ρωσία γύρω στο 2001, δεν είχα και πολύ ιδέα για την αναβίωση της εβραϊκής ζωής.Συναντήθηκα, ωστόσο, με τον ραβίνο Lazar στην Ελβετία στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός και με εντυπωσίασε βλέποντας αυτή την φιγούρα και ῾δεθήκαμε῾ τελικά και αρχίσαμε να μιλάμε και από εκεί ξεκίνησε μια φιλία και άρχισα να επισκέπτομαι το κέντρο του στη Ρωσία πολλές φορές το χρόνο.

Για μένα ήταν μια απίστευτη εμπειρία να βλέπω να μεγαλώνει λόγω των προσπάθειών του σε αυτό. Έχει πάνω από 140.000 μέλη, εξυπηρετεί πάνω από 1.000 γεύματα την ημέρα και βοηθάει 15.000 ηλικιωμένους. Είναι ένας τόπος όπου επισκέπτονται οι Εβραίοι και οι μη Εβραίοι. Έχει μια συναγωγή και πισίνα και υπάρχει και ένα εν εξελίξει έργο για να χτιστεί ένα εβραϊκό μουσείο. Ταυτόχρονα, ο ραβίνος Lazar είναι μια μεγάλη ενοποιητική δύναμη στη Ρωσία. Έχω συναντήσει μερικούς σημαντικούς ανθρώπους στο κέντρο του, συμπεριλαμβανομένου ενός κορυφαίου μουσουλμάνου επιχειρηματία στη Ρωσία, ο οποίος είναι τώρα στενός φίλος.

Έχω μόνο θαυμάσια πράγματα να πω και είναι η τιμή μου να τον συστήσω εδώ απόψε.

Διάλεξη: Επικεφαλής ραβίνος της Ρωσίας Ραβίνος Berel Lazar

Η μόνη φήμη μου είναι ότι είμαι φίλος του κ. Rothschild και είναι χαρά να τιμήσω τον κ. Rothschild και τον David Slager για αυτό που έκαναν εδώ στην Οξφόρδη στην Εταιρεία Χαμπάντ του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης με το άνοιγμα του κέντρου Slager Chabad υπό την ηγεσία του Ραβί Μπράκμαν.

Πηγή και διαβάστε περισσότερα >> https://www.oxfordchabad.org/templates/articlecco_cdo/aid/640796/jewish/Chief-Rabbi-of-Russia-Berel-Lazar.htm

Συνεχίζουμε….

Σε ένα άλλο πολύ αποκαλύπτικό μας άρθρο για τους δεσμούς του Πούτιν με τους Ρότσιλντ και όχι μόνο, με τίτλο «Ιδου η αλήθεια για το «ρωσικό σκάνδαλο» του Τράμπ: ο ίδιος κι ο Πούτιν υπηρέτες των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της ΝΤΠ!», αποκαλύψαμε το εξής ΕΞΟΦΘΑΛΜΟ: Οι Ρότσιλντ διατηρούν γραφεία στη Μόσχα εδώ και χρόνια και απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου πρόσβαση στην κυβέρνηση του ίδιου του…ΠΟΥΤΙΝ!!!

Γράψαμε συγκεκριμένα με αποδείξεις….

Η Παγκόσμια Oικονομική Συμβουλευτική Εταιρεία Ρότσιλντ (The Rothschild Global Financial Advisory) βρίσκεται στο κέντρο της Μόσχας και ο ιστοχώρος τους καυχιέται για τη “πολιτική πρόσβαση υψηλού επιπέδου” που έχει στην…ρωσική κυβέρνηση ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ…!!!…

Δείτε τα παρακάτω αποσπάσματα του επίσημου σάιτ των ΡΟΤΣΙΛΝΤ που τα αναφέρει αυτά για τη ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…!!!…

Στο δε ίδιο άρθρο, αποκαλύψαμε επίσης το γεγονός πως μερικοί άλλοι σύμβουλοι και φίλοι του Πούτιν συνδέονται ΑΜΜΕΣΑ κι αυτοί τόσο με τους Ρότσιλντ όσο και με τους Ρόκφελερ, τη Λέσχη Μπιλντερμπέργκ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

Ακολουθεί η δική μου μετάφρασις του παρακάτω γραφήματος:

Μερικές από τις εταιρείες που ανήκουν κατά πλειοψηφία στους Rockefellers (Ροκφέλερ)…

Η Rockefellers χρηματοδότησε τη δημιουργία του CFR (Council on Foreign Relations), δηλ., του Συμβουλίου Ξένων Υποθέσεων, μιας από τις μεγαλύτερες μυστικές λέσχες που ελέγχουν προέδρους και κυβερνήσεις. Το παραδέχτηκε η ίδια η παλιο-ΧΙΛΑΡΙ η ΚΛΙΝΤΟΝ το 2010…

Ο David Rockefeller (Ντέιβιντ Ροκφέλερ) ήταν το αμερικανικό ιδρυτικό μέλος της λέσχης Bilderberg Group (Μπίλντερμπέργκ)…

Τα Ιδρύματα Ροκφέλερ, Φόρντ και η Carnegie σχεδίασαν την πλοκή για τη συγχώνευση των ΗΠΑ με τη Ρωσία πριν Χρόνια. Η πλοκή εκτίθεται από τον μεγάλο επενδυτή κ Norman Dodd (Νόρμαν Ντόντ)…

Το Carnegie Endowment (το Ίδρυμά αυτής της πάμπλουτης οικογένειας) έχει ένα κεντρικό γραφείο στη Μόσχα…

Ο ΡΩΣΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑΣ Ανατόλυ Chubais συμμετέχει στο παγκόσμιο συμβούλιο συμβούλων του CFR, το συμβουλευτικό συμβούλιο της Chase Bank. και είναι και μέλος της Bilderberg… Επίσης, συνεργάστηκε με τη CIA για την υλοποίηση της ιδιωτικοποίησης της ρωσικής οικονομίας…Τυχαίνει να είναι στενός φίλος του ΠΟΥΤΙΝ….

Ο Peter Mandelson (Πέτρος Μαντελσόν) είναι μέλος της μυστικής ομάδας Bilderberg.Αυτός ο Βαρόνος Μandelson έχει επίσης οριστεί «δια βίου ισόβιος» στη Βουλή των Λόρδων από τη βασίλισσα Ελισάβετ. Ο Mandelson είναι ο διευθυντής της ρωσικής αμυντικής εταιρείας Sistema, ο οποίος προμηθεύει τον Πούτιν με συστήματα πρόωρης προειδοποίησης πυραύλων. Αυτή η σχέση συνεχίζεται παρά τις “κυρώσεις”…

Η ρωσική κυβέρνηση, που είναι ο ιδιοκτήτης της Rosneft, συνεργάζεται με τις, ιδιοκτησίας οικογένειας Ρόκφελερ, εταιρείας Exxon και BP παρά τις “κυρώσεις”…

Η κυβέρνηση Πούτιν και ο Chubais είναι συνιδιοκτήτες της RUSNANO.

Το 2012, η ​​Rothschild Capital Partners αγόρασε το 37% των μετοχών της ομάδας διαχείρισης περιουσιακών συμβουλών και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων της Rockefeller.

Η Glencore, που ανήκει στους Ρότσιλντ, και η κυβέρνηση του Πούτιν ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη εταιρεία αλουμινίου παγκοσμίως, την RUSAL.

Η Παγκόσμια Oικονομική Συμβουλευτική εταιρεία Rothschild (The Rothschild Global Financial Advisory) βρίσκεται στο κέντρο της Μόσχας και ο ιστοχώρος τους καυχιέται για τη “πολιτική πρόσβαση υψηλού επιπέδου” που έχει στη ρωσική κυβέρνηση.

Ο Ντεριπάσκα (Deripaska) είναι Διευθύνων Σύμβουλος της RUSAL.

Ο Αμπράμοβιτς είναι ο στενός εμπιστευτικός του Πούτιν και ένας κοινός μέτοχος μαζί με τη ρωσική κυβέρνηση σε περιουσιακά στοιχεία όπως η Gazprom, η Aeroflot και η RUSAL.

Ο Πούτιν επέλεξε τον στενό φίλο του Oleg Deripaska για να εκπροσωπήσει τη Ρωσία στο ABAC (APEC Business Advisory Council). Ο Deripaska είναι επίσης στενοί φίλοι και συνεργάτες της RUSAL με τον Roman Abramovich.

Η οικογένεια Rothschild είναι μέτοχοι πλειοψηφίας της εταιρείας Rio Tinto. Η RUSAL και η Rio Tinto συμμετέχουν σε κοινές επιχειρήσεις εξόρυξης παρά τις λεγόμενες “κυρώσεις” που επέβαλε η Δύση.

Η οικογένεια Ρότσιλντ είναι μέτοχοι πλειοψηφίας στην Rio Tinto.

Ο Nat Rothschild (Ναθανιέλ Ρότσιλντ) είναι συν-επενδυτής της RUSAL και ο καλύτερος φίλος του Ρώμαν Αμπράμοβιτς.Ο Nat είναι επίσης στενοί φίλοι και οι επιχειρηματικοί εταίροι του RUSAL με τον Oleg Deripaska.

Ο Peter Mandelson είναι συνεργάτης και στενός προσωπικός φίλος του Nat Rothschild.

Ο κύριος Evelyn Robert de Rothschild έχει τιμηθεί από την Βασίλισσα Ελισάβετ και είναι επίσης οικονομικός σύμβουλός της.

Δείτε τώρα το γράφημα!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr