Home ΚΟΣΜΟΣ Ανακαλεί ξαφνικά τη χρήση του νόμου περί έκτακτης ανάγκης το κακομαθημένο, δικτατορικό, χαϊδεμένο παιδί του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Τριντό!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Ανακαλεί ξαφνικά τη χρήση του νόμου περί έκτακτης ανάγκης το κακομαθημένο, δικτατορικό, χαϊδεμένο παιδί του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Τριντό!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

by _
0 comment 153 views

Ανακαλεί το κακομαθημένο, δικτατορικό, χαϊδεμένο παιδί του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Τριντό!!!

Ανακαλεί τη χρήση του νόμου περί έκτακτης ανάγκης!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 23 ΦΕΒ. 2022 | 15:58 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Μόλις ανεκάλεσε τον Νόμον περι εκτάκτου ανάγκης εις τον Καναδά ο πρωθ.-δικτάτωρ Τζάστιν Τριντό, προφανώς  εξαιτίας της πιέσεως που ένιωθε ο ίδιος από ΜΜΕ και αντιπάλους από όλον τον κόσμον που τον λέγουν…ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ–και ΔΙΚΑΙΩΣ!!!

Μόλις εχθές, σας είχαμε γράψει το άρθρο μας με τίτλον ΔΟΛΟΦΟΝΕIΤΑΙ πλέον η εν Καναδά Δημοκρατία – Ψήφισε η Βουλή υπέρ της επ ‘αόριστον συνεχίσεως του άνευ προηγουμένου νόμου για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπου είπαμε….

Οι εξουσίες έκτακτης ανάγκης θα παραμείνουν πλέον σε ισχύ για τουλάχιστον τις επόμενες 3 εβδομάδες, τουλάχιστον, καθώς ο Τριντό προσπαθεί να κυνηγήσει τους συμμετέχοντες στο κομβοϊ των φορτηγατζήδων που διέφυγαν από τα χέρια του κατά τη διάρκεια των βάναυσων καταστολών αυτού του Σαββατοκύριακου.

Αλλά σήμερα ΗΛΛΑΞΑΝ ΑΦΝΙΔΙΩΣ τα δεδομένα της όλης πολιτικής καταστάσεως του Καναδά, διότι οι δικτάτορες εκεί αντελήφθησαν τελικώς πόσο ΓΕΛΟΙΟΙ είχαν καταντήσει έμπροσθεν των οφθαλμών ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

Η κατάστασις εκεί μετεστράφη εν μια νυκτί…ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ!!! Ομιλούμε δια μεγάλην νίκην υπερ των Καναδών πολιτών και των φορτηγατζήδων!!!

Σύμφωνα με το σάιτ The Gateway Pundit:

Μόλις δύο ημέρες αφότου το καναδικό κοινοβούλιο ψήφισε υπέρ της άνευ προηγουμένου χρήσης του νόμου για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό ανακοίνωσε ότι ανακάλεσε πλήρως το μέτρο σε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Τετάρτης.

Η ξαφνική απόφαση να παραιτηθεί από τις εξουσίες έκτακτης ανάγκης, οι οποίες επρόκειτο να παραμείνουν για τουλάχιστον τις επόμενες τρεις εβδομάδες, είναι τουλάχιστον απροσδόκητη. Σε τελική ανάλυση, ο Τριντό έχει χρησιμοποιήσει τον νόμο περί έκτακτων αναγκών τις τελευταίες 10 ημέρες και έχει χρησιμοποιήσει τις σχεδόν απεριόριστες δυνάμεις για να τρομοκρατήσει και να παρενοχλήσει τις διαδηλώσεις του κομβοϊ φορτηγατζήδων, επομένως δεν είναι σαν να άλλαξε ξαφνική γνώμη.

Ωστόσο, ο Τριντό λέει τώρα ότι η «έκτακτη ανάγκη» τελείωσε. Τι άλλαξε, λοιπόν, τις τελευταίες 48 ώρες;

Ο Τριντό έχει ανακοινώσει την απόφαση:

«Είμαστε έτοιμοι να επιβεβαιώσουμε ότι η κατάσταση δεν είναι πλέον έκτακτη. Ως εκ τούτου, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα τερματίσει τη χρήση του νόμου για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Είμαστε βέβαιοι ότι οι υφιστάμενοι νόμοι και κανονισμοί επαρκούν πλέον για να κρατήσουν τους ανθρώπους ασφαλείς. Φυσικά, θα συνεχίσουμε να είμαστε εκεί για να υποστηρίζουμε τις επαρχιακές και τοπικές αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί».

ΔΕΙΤΕ:

_____________

-με πληροφορίες από >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/02/breaking-shocking-reversal-trudeau-revokes-use-emergencies-act-video/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr