Home ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΚ – Αναφορές για παρουσία…ΞΕΝΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ του Ο.Η.Ε. στον Καναδά που παριστάνουν τα ΜΑΤ!!! ΑΥΤΟΙ δέρνουν ανελέητα τους διαδηλωτές για τον Τριντό!!!

ΣΟΚ – Αναφορές για παρουσία…ΞΕΝΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ του Ο.Η.Ε. στον Καναδά που παριστάνουν τα ΜΑΤ!!! ΑΥΤΟΙ δέρνουν ανελέητα τους διαδηλωτές για τον Τριντό!!!

by _
0 comment 252 views

ΣΟΚ – Αναφορές για παρουσία…ΞΕΝΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ του Ο.Η.Ε. στον Καναδά που παριστάνουν τα ΜΑΤ!!! ΑΥΤΟΙ δέρνουν ανελέητα τους διαδηλωτές για τον Τριντό!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 22 Φεβ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Διάχυτες πλέον σε όλη την Οτάβα είναι οι αναφορές περι της παρουσίας…ΞΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ των Ηνωμένων Εθνών που έχουν σταλεί σε διάφορα σημεία του Καναδά για να καταστείλουν τις διαδηλώσεις εκεί!

Απ’ ό,τι φαίνεται, η βιαιότητα των αστυνομικών οφείλεται στο ότι είναι ξένοι εισαγώμενοι με αεροπλάνα του ΟΗΕ.

Δείτε τώρα το πρώτο σχετικό βίντεο όπου επιβεβαιώνεται η ύπαρξη αεροπλάνων των Ηνωμένων Εθνών στο North Bay του Οντάριο του Καναδά…

Ένα παράδειγμα είναι στο παρακάτω βίντεο όπου ένας Καναδός τηλεφωνάει στην εκπομπή Infowars του κιου Άλεξ Τζόους από το Τέξας όπου μεταφέρει τις εξής κρίσιμες πληροφορίες…

-Αυτά τα ΜΑΤ μετέρχονται ηχητικά όπλα για την καταστολή των πληθών διαδηλωτών, κάτι το οποίο χρησιμοποιείται και στην Αυστραλία από την εκεί Αστυνομία. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Η Αυστραλιανή αστυνομία αρχίζει να επιτίθεται σε μη συμμορφούμενους πολίτες με όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας!!! Όπλα-λεΪζερ!!! Τους καίνε από μέσα προς τα έξω!!!

-Οι λεγόμενοι αστυνομικοί στην Οτάβα δεν έχουν ούτε όνομα, ούτε ταμπελάκια αναγνώρισης, ούτε διακριτικά, ούτε τίποτα…

-Ακόμη και η τοπική καναδική αστυνομία δεν μπορούσε να τους αναγνωρίσει…

-Δεν υπήρχε καμία ένδειξη από πού προέρχονταν αυτά τα ειδικά «ΜΑΤ»… 

-Η…«αστυνομία» προσπαθεί να χτυπήσει τους διαδηλωτές μέχρι θανάτου με τα ρόπαλα τους!!!…

Δείτε τώρα το δεύτερο σχετικό βίντεο…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr