Home Greek News Απίστευτο: Η Μ.Παγώνη διαδηλώνει μαζί με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς – «Βουλιάζει το καράβι»… (φώτο-βίντεο)

Απίστευτο: Η Μ.Παγώνη διαδηλώνει μαζί με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς – «Βουλιάζει το καράβι»… (φώτο-βίντεο)

by _
0 comment 158 views

Απίστευτο: Η Μ.Παγώνη διαδηλώνει μαζί με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς – «Βουλιάζει το καράβι»… (φώτο-βίντεο)

Η Μ.Παγώνη που στηρίζει διαρκώς τον υποχρεωτικό εμβολιασμό…


Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, η οποία έχει στηρίξει πλήρως την απόφαση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για υποχρεωτικό εμβολιασμό στους υγειονομικούς δίνει το «παρών» στη μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας των υγειονομικών! 

Να θυμίσουμε ότι η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας.

Στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που προκήρυξαν για σήμερα Τετάρτη οι δύο ομοσπονδίες, οι διαμαρτυρόμενοι θα συγκεντρωθούν αρχικά στις 8:30 στην πλατεία Μαβίλης κι έπειτα θα κατευθυνθούν προς τη Βουλή και το Υπουργείο Υγείας.

Τα αιτήματα τους είναι η επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών και η στήριξη του ΕΣΥ με προσλήψεις.

 



Η μόνη εξήγηση για την κίνηση της Ματίνας Παγώνη είναι ότι το «καράβι βουλιάζει» και κάποιοι ξεκινούν να «πηδούν» ώστε να έχουν «καλυμμένα» τα νώτα τους.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr