Home ΔΙΕΘΝΗ Εργαστήριο που συνδέεται με τον Μπιλ Γκέιτς αναπτύσσει εμβόλιο που μεταδίδεται σαν ιός για τον εμβολιασμό των «κακών»…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ

Εργαστήριο που συνδέεται με τον Μπιλ Γκέιτς αναπτύσσει εμβόλιο που μεταδίδεται σαν ιός για τον εμβολιασμό των «κακών»…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ

by _
0 comment 703 views

Εργαστήριο που συνδέεται με τον Μπιλ Γκέιτς αναπτύσσει εμβόλιο που μεταδίδεται σαν ιός για τον εμβολιασμό των «κακών»…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 22 ΦΕΒ. 2022 | 09:35 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Μια ομάδα επιστημώνων-ερευνητών που συνδέονται με τον Bill Gates ανακοίνωσε ότι αναπτύσσουν ένα εμβόλιο χωρίς βελόνα που εξαπλώνεται μόνο του σαν ιός, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα «κολλάνε» το εμβόλιο σαν κρυολόγημα ή γρίπη, χωρίς να χρειάζονται βελόνες και ενέσεις.

Η έρευνα επιχορηγείται από υψηλού προφίλ χρηματοδοτικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ (NIH), το οποίο έχει μακροχρόνιους οικονομικούς δεσμούς με το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Μια διεθνής ομάδα ερευνητών εργάζεται σε ένα πειραματικό εμβόλιο αυτοδιάδοσης που θα μπορούσε να σταματήσει το άλμα του ιού από τους αρουραίους στους ανθρώπους – ένα φαινόμενο που οι επιστήμονες αποκαλούν ζωονοσογόνο διάχυση.

Η ώθηση για την ανάπτυξη αυτοδιαδιδόμενων εμβολίων δεν είναι χωρίς διαμάχη. Το έγγραφο του DHSC (Υπουργείο Υγείας και Ανθρώπινων Υπηρεσιών) σημειώνει: «Τα εμβόλια που διαδίδονται μόνοι τους είναι λιγότερο θανατηφόρα αλλά όχι μη θανατηφόρα: μπορούν ακόμα να σκοτώσουν.

«Μερικοί άνθρωποι θα πεθάνουν που διαφορετικά θα είχαν ζήσει, αν και λιγότεροι άνθρωποι πεθαίνουν συνολικά.

«Το άλλο το ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχει συναίνεση (για εμβολιασμό) από την πλειοψηφία των ασθενών».



Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί σε θέματα δεοντολογίας λένε ότι υπάρχουν παραλληλισμοί για τη «θεραπεία» μαζικών πληθυσμών για ζητήματα δημόσιας υγείας χωρίς να λαμβάνεται πρώτα η ατομική συναίνεση.

Ωστόσο, ορισμένοι επιστήμονες έχουν σοβαρούς ενδοιασμούς σχετικά με τον κίνδυνο οι εξασθενημένοι ιοί να μεταλλαχθούν σε πιο ισχυρή μορφή όταν είναι ελεύθεροι να εξαπλωθούν στον πληθυσμό.

Η Δρ Φίλιππα Λέντζος (Filippa Lentzos), ανώτερη λέκτορας επιστήμης και διεθνούς ασφάλειας του King’s College του Λονδίνου, προειδοποιεί για τον κίνδυνο ότι η επιστήμη πίσω από τα αυτοδιαδιδόμενα εμβόλια θα μπορούσε να κλαπεί για την κατασκευή βιολογικών όπλων.

«Ένα τέτοιο όπλο αυτοδιάδοσης μπορεί να αποδειχθεί ανεξέλεγκτη και μη αναστρέψιμη», λέει.



Και μιας και μιλάμε για…ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ, δείτε τώρα το εξής βίντεο όπου η κα Φίλιππα Λέντζος έκανε λόγο για όλα αυτά στη Σύνοδο του 2019 των Κρατών Μερών στη Σύμβαση για τα Βιολογικά Όπλα στη Γενεύη!!!…

Ο Δεκέμβριος σηματοδότησε τη Σύνοδο του 2019 των Κρατών Μερών στη Σύμβαση για τα Βιολογικά Όπλα στη Γενεύη και ο Μάρτιος του 2020 σηματοδότησε την 45η επέτειο της Σύμβασης για τα Βιολογικά Όπλα. Σε αυτό το επεισόδιο, συζητάμε τα βιολογικά όπλα και τη Σύμβαση για τα Βιολογικά Όπλα με μια εμπειρογνώμονα με έδρα το Λονδίνο, Δρ Φιλίππα Λέντζο. Είναι Senior Research Fellow στο King’s College του Λονδίνου και Associate Senior Research στο Stockholm International Peace Research Institute (SIPRI).

Και ο καθηγητής Τζιμ Μπουλ, ειδικός σε μολυσματικές ασθένειες του Πανεπιστήμιου του Αϊντάχο που παρακολουθεί τις εξελίξεις στα μεταδοτικά εμβόλια, είπε στο Good Health: «Το μεγάλο εμπόδιο αυτή τη στιγμή είναι να γνωρίζουμε αν μπορούμε να τα φτιάξουμε».

Το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας δήλωσε στο Good Health ότι καμία δοκιμή για ένα εμβόλιο αυτοδιάδοσης «δεν θα γινόταν χωρίς να υποβληθεί σε αυστηρή ρυθμιστική και δεοντολογική έγκριση».


με πληροφορίες από >> https://newspunch.com/bill-gates-linked-lab-developing-vaccine-that-spreads-like-a-virus-to-vaccinate-anti-vaxxers/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr