Home ΚΟΣΜΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕIΤΑΙ πλέον η εν Καναδά Δημοκρατία – Ψήφισε η Βουλή υπέρ της επ ‘αόριστον συνεχίσεως του άνευ προηγουμένου νόμου για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

ΔΟΛΟΦΟΝΕIΤΑΙ πλέον η εν Καναδά Δημοκρατία – Ψήφισε η Βουλή υπέρ της επ ‘αόριστον συνεχίσεως του άνευ προηγουμένου νόμου για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

by _
0 comment 170 views

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η πλειοψηφία του καναδικού κοινοβουλίου τάσσεται υπέρ της τυραννίας του Τριντό – Ψήφισαν υπέρ της συνέχισης του άνευ προηγουμένου νόμου για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης μετά τον ξυλοδαρμό και το δέσιμο διαδηλωτών

Του Τζούλιαν Κόνραντσον
Δημοσιεύθηκε 21 Φεβρουαρίου 2022 στις 10:00 μ.μ


Το βράδυ της Δευτέρας, το καναδικό κοινοβούλιο ψήφισε με 185-151 υπέρ της επίκλησης του Πρωθυπουργού Τριντό στον νόμο περί έκτακτων περιστατικών.

Οι εξουσίες έκτακτης ανάγκης θα παραμείνουν πλέον σε ισχύ για τουλάχιστον τις επόμενες 3 εβδομάδες, τουλάχιστον, καθώς ο Τριντό προσπαθεί να κυνηγήσει τους συμμετέχοντες στο κομβοϊ των φορτηγατζήδων που διέφυγαν από τα χέρια του κατά τη διάρκεια των βάναυσων καταστολών αυτού του Σαββατοκύριακου.

Η ψηφοφορία στη γραμμή του κόμματος της Δευτέρας είδε όλα τα μέλη του Νέου Δημοκρατικού Κόμματος (NDP) και του Φιλελεύθερου Κόμματος να συσπειρωθούν για να υποστηρίξουν την άνευ προηγουμένου χρήση της πράξεως από τον Τριντό, ξεπερνώντας τους Συντηρητικούς και το Μπλοκ του Κεμπέκ, που ήταν όλοι αντίθετοι.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της καταμέτρησης των ψήφων, η ηγέτης των Συντηρητικών Candace Bergen ζήτησε να υποβάλει πρόταση για να συγκληθεί εκ νέου το Κοινοβούλιο και να εξετάσει ξανά την κατάργηση του νόμου περί έκτακτων αναγκών, αλλά γρήγορα τη διέκοψε ο αρχηγός της Βουλής, Mark Holland, ο οποίος προσπάθησε να την φιμώσει και να διακόψει γρήγορα τη συνεδρία.

Δείτε το από το 43:45 και μετά :

Παρά τη συκοφαντική δυσφήμιση αρκετών αξιωματούχων νωρίτερα την ημέρα για τις προθέσεις τους να τον καταψηφίσουν, ο Τριντό και το μεγαλύτερο μέρος του υπουργικού συμβουλίου του δεν εμφανίστηκαν καν στην αργά τη νύχτα ψηφοφορία.

Πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία, ένας βουλευτής προσπάθησε να διευκρινίσει εάν οι Φιλελεύθεροι είχαν μετατρέψει τη συνεδρίαση σε «ψηφοφορία εμπιστοσύνης», η οποία θα άφηνε την πιθανότητα αιφνιδίων εκλογών εάν δεν συμμορφωνόνταν. Δεδομένου ότι ο Τριντό δεν βρέθηκε πουθενά, ο αρχηγός της Βουλής Μαρκ Χόλαντ αναγκάστηκε να απαντήσει στην ερώτηση, για την οποία προφανώς δεν ήταν και πολύ χαρούμενος.”Κύριε πρόεδρε, εκτιμώ τη συζήτηση, αλλά ήρθε η ώρα να ψηφίσουμε», είπε, και κάθισε πίσω αμέσως καθώς η αίθουσα φώναζε δυνατά.

ΔΕΙΤΕ:

_______

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/02/breaking-majority-canadian-parliament-sides-trudeaus-tyranny-vote-uphold-unprecedented-emergencies-act/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr