Home Greek News “Δημοκρατικοί” των ΗΠΑ: Αιώνιοι εχθροί της Ελλάδος…

“Δημοκρατικοί” των ΗΠΑ: Αιώνιοι εχθροί της Ελλάδος…

by _
0 comment 177 views

“Δημοκρατικοί” των ΗΠΑ: Αιώνιοι εχθροί της Ελλάδος…


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Στην προεκλογική εκστρατεία των Αμερικανικών εκλογών των ΗΠΑ υποστήριξα την υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ και δεν το έκρυψα ποτέ! Γιατί το Ρεπουμπλικανικό κόμμα της Αμερικής ήταν πάντοτε λιγότερο εχθρικό προς την Ελλάδα! Αυτή η υποστήριξή μου για άλλη μια φορά ήταν “κόντρα στο ρεύμα”, αφού σχεδόν όλα τα Συστημικά ΜΜΕ (τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες και ηλεκτρονικές σελίδες) προπαγάνδιζαν υπέρ της υποψηφιότητας του Τζο Μπάιντεν! Τον οποίο θεωρούσαν φιλέλληνα και γι΄ αυτό θα ήταν ευχής έργο – όπως έλεγαν οι κονδυλοφόροι τους – να υπερίσχυε ο απόλυτος εκφραστής της ΝΤΠ, της επιβολής της Παγκοσμιοποίησης και της Παγκόσμιας Επανεκκίνησης!

Από την εκλογή λοιπόν του Τζο Μπάιντεν στην Προεδρεία των ΗΠΑ έχει πολλάκις αποδειχτεί το φιλότουρκο πρόσωπο της νέας Αμερικανικής κυβέρνησης!

Ωστόσο τα τελευταία γεγονότα αποκαλύπτουν το άλλο μισό αυτού του προσώπου, που είναι ανθελληνικό! Πιο συγκεκριμένα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b7%cf%80%ce%b1-%ce%b1%ce%b9%cf%8e%ce%bd%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%cf%87%ce%b8%cf%81/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr