Home ΚΟΣΜΟΣ Αναδρομή στο παρελθόν: Η ελληνικών συμφερόντων Huffington Post το 2014 ισχυρίστηκε ότι ο Καναδάς θα γινόταν δικτατορία υπό τον…Τριντό

Αναδρομή στο παρελθόν: Η ελληνικών συμφερόντων Huffington Post το 2014 ισχυρίστηκε ότι ο Καναδάς θα γινόταν δικτατορία υπό τον…Τριντό

by _
0 comment 144 views

Αναδρομή στο παρελθόν: Η ελληνικών συμφερόντων Huffington Post το 2014 ισχυρίστηκε ότι ο Καναδάς θα γινόταν δικτατορία υπό τον…Τριντό

Του Joe Hoft
Δημοσιεύθηκε 20 Φεβρουαρίου 2022 στις 10:42 π.μ


Ακόμη και η ακροαριστερή Huffington Post το γνώριζε. Το 2014, ο συγκεκριμένος ιστότοπος ειδήσεων μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με την πιθανότητα ο Καναδάς να γίνει δικτατορία υπό τον Τριντό.

Το 2014, η ακροαριστερή Huffington Post στον Καναδά μπορούσε να δει ότι ο Τριντό επρόκειτο να κάνει τον Καναδά δικτατορία υπό την κυριαρχία του. Σε ένα άρθρο τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, είχαν γράψει τόσο προφητικά τα εξής εκλπλητικά που βρίσκουν την εκπλήρωση τους…ΣΗΜΕΡΑ με όλα όσα κάνει ΤΩΡΑ στον Καναδά ο Τριντό. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, κι όμως,…ΑΛΗΘΙΝΟ!!!:

Ο αρχηγός εκείνου του κόμματος κάνει ό,τι θέλει, όταν θέλει, και κανείς δεν τολμά να τον αμφισβητήσει. Θα μπορούσε άραγε ένας πρωθυπουργός Τριντό να «μαστιγώσει» αυθαίρετα την ψήφο και να θέσει εκτός νόμου ορισμένα ηθικά ζητήματα; Θα μπορούσε άραγε ένας πρωθυπουργός Τριντό να κερδίσει την εμπιστοσύνη του λαού για να λάβει αποφάσεις για το καλό της χώρας, όχι μόνο για την προσωπική του αυτοεκτίμηση; Θα καλούσε ο Τριντό την αστυνομία για να επιβάλει το όραμά του; Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε ποτέ την ευκαιρία να κάνουμε αυτές τις ερωτήσεις. [Σημείωση – Το μαστιγώνω την ψήφο σημαίνει ότι τα μέλη του κόμματος ψηφίζουν σύμφωνα με την πλατφόρμα του κόμματος και όχι σύμφωνα με τη δική τους ατομική ιδεολογία ή τη βούληση των δωρητών ή των ψηφοφόρων τους.]

 

Γίνεται πιο ξεκάθαρο όσο περνούν οι μέρες των Φιλελευθέρων του Τριντό: Αν εκλεγόταν πρωθυπουργός, ο Τζάστιν Τριντό θα μετέτρεπε τον Καναδά σε δικτατορία.

 

Αυτός είναι ο άνθρωπος που παραδέχτηκε ότι «θαυμάζει τη βασική δικτατορία της Κίνας». Δεν ήταν απλώς ένα σαρκαστικό σχόλιο – είπε σοβαρά ότι θαυμάζει τις δικτατορίες επειδή μπορούν να κάνουν τα πράγματα γρήγορα.

 

 

Και γίνεται πιο ξεκάθαρο ότι ο Τριντό όχι μόνο θαυμάζει τις δικτατορίες, αλλά διοικεί έτσι το Φιλελεύθερο Κόμμα κιόλας.

 

Πώς αλλιώς μπορεί κανείς να εξηγήσει την επιβεβλημένη από την αστυνομία αναγνώριση του Andrew Leslie ως φιλελεύθερου υποψηφίου για την Ορλεάνη; Ακόμη και με εκατοντάδες Φιλελεύθερους να συμμετάσχουν στη συνάντηση για να δείξουν την υποστήριξή τους σε έναν άλλο υποψήφιο (και πρώην αντίπαλο της ηγεσίας του Trudeau), ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι ο Leslie ήταν το προσωπικό φαβορί του Trudeau και σίγουρα δεν θα εμποδιζόταν από ενοχλητικές διαδικασίες όπως η «δημοκρατία. ”

Σήμερα ο Καναδάς βρίσκεται υπό ένα είδος στρατιωτικού νόμου που έθεσε σε εφαρμογή ο Τριντό. Αυτό το έκανε την περασμένη εβδομάδα!!! Διαβάστε επίσης ΕΚΤΑΚΤΟ – Κήρυξε ο Τζάστιν Τριντό στρατιωτικό νόμο στον Καναδά που δεν είναι πλέον Δημοκρατία αλλά…ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!!! – Η καναδική κυβέρνηση ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ όλες τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!!! για περισσότερα.

Διαβάστε ακόμη! >> ΝΑ ΓΙΑΤΙ ξέφυγε ο Τριντό: ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ο ΙΔΙΟΣ για την ΕΞΟΝΤΩΣΗ του ανθρωπίνου γένους σε συνεργασία με τη Pfizer & τη Moderna!!!

_________

Πηγή >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/02/flashback-huffington-post-2014-claimed-canada-become-dictatorship-trudeau/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr