Home ΚΟΣΜΟΣ EKTAKTO: Πυροβολείται εξ επαφής γυναίκα ρεπόρτερ των Rebel News από τους μπάτσους-ναζί του Τριντό (Βίντεο)

EKTAKTO: Πυροβολείται εξ επαφής γυναίκα ρεπόρτερ των Rebel News από τους μπάτσους-ναζί του Τριντό (Βίντεο)

by _
0 comment 132 views

EKTAKTO: Πυροβολείται εξ επαφής γυναίκα ρεπόρτερ των Rebel News από τους μπάτσους-ναζί του Τριντό (Βίντεο)

ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ: TIM BROWN, ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ: 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022


Η ρεπόρτερ της Rebel News, Alexa Lavoie, πυροβολήθηκε εξ επαφής με όπλο, αφού τραυματίστηκε πρώτα από την αστυνομία, ενώ κάλυπτε τη διαδήλωση Freedom Convoy και την εξαπόλυση της ναζιστικής αστυνομικής δύναμης στο διαμαρυρούμενο κοινό στην Οτάβα.

Δείτε το!…

Καθώς η αστυνομία και οι διαδηλωτές του «Freedom Convoy» (Κομβοϊ της Ελευθερίας) αντιπαρετίθεντο, εσυγκρούοντο στο κέντρο της Οττάβας νωρίς το πρωί του Σαββάτου, η αστυνομία στράφηκε φυσικά προς τη γραμμή διαμαρτυρίας, αναπτύσσοντας συσκευές καταστολής ταραχών και χτυπώντας πολλούς διαδηλωτές.

Το Σάββατο, το αδιέξοδο συνεχίστηκε καθώς η αστυνομία, που σχημάτισε ουρά μπροστά στους διαδηλωτές, προσπάθησε να απωθήσει τους διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο της πόλης.

Εν μέσω δυνατών ποπ, η ρεπόρτερ Alexa Lavoie του Rebel News με έδρα το Κεμπέκ χτυπήθηκε άμεσα από την αστυνομία κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, τραυματίζοντάς την.

Πριν από τη μάχη σώμα με σώμα, τουλάχιστον δύο αστυνομικοί μπορούν να φανούν να ρίχνουν κατά λάθος στο έδαφος μερικά από τα λιγότερο φονικά πυροβόλα όπλα τους και να προσπαθούν να τα πάρουν πίσω καθώς άλλοι αστυνομικοί σπρώχνουν τη γραμμή.



Σύμφωνα με την αστυνομία νωρίς το Σάββατο, οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να ξαναπάρουν περισσότερους δρόμους από τους διαδηλωτές στον πυρήνα του κέντρου της πόλης, όπου παραμένουν περισσότερα από 100 σημεία ελέγχου για να εμποδίσουν περισσότερους διαδηλωτές να εισέλθουν στην Οτάβα.

Ο Ezra Lebant έγραψε στο Twitter: «Μόλις μίλησα με την Alexa Lavoie, τη γενναία ρεπόρτερ μας που μόλις δέχθηκε επίθεση από την αστυνομία του Trudeau. Μου λέει ότι ένας μπάτσος τη χτύπησε τρεις φορές με ένα ρόπαλο και στη συνέχεια πυροβόλησε εξ επαφής ένα δακρυγόνο στο πόδι της. Ο Τριντό έδωσε εντολή στην αστυνομία του να επιτίθεται σε δημοσιογράφους».

«Η Alexa λέει ότι στοχοποιήθηκε συγκεκριμένα από έναν αστυνομικό που είδε την κάμερά της», πρόσθεσε ο Levant. «Λέει ότι ήρθε κοντά της και την χτύπησε και την έσπρωξε κάτω. Λέει ότι προσπάθησε να της βγάλει το τηλέφωνο από τα χέρια, για να τη σταματήσει από το να τραβήξει βίντεο», πρόσθεσε ο Levant, σημειώνοντας ότι η αστυνομία καταγράφηκε στην κάμερα να χτυπά μια γυναίκα με ένα ραβδί και να την πυροβολεί με δακρυγόνα.»



«Μίλησα με την Alexa και με νομικό σύμβουλο», συνέχισε ο Levant. «Θα μηνύσουμε την αστυνομία για λογαριασμό της Alexa. Ξέρω ότι τα υπόλοιπα ΜΜΕ (του Τριντό) χαίρονται με τη βαρβαρότητα και τον στρατιωτικό νόμο του Τριντό. Αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε στην ειρήνη και την ελευθερία».

Αλλά σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η αστυνομία την έβαλε στο στόχαστρο, μια άοπλη γυναίκα, με τα ρόπαλα της μόλις 15 λεπτά πριν.


ΠΗΓΗ >> https://sonsoflibertymedia.com/breaking-rebel-news-reporter-attacked-shot-by-ottawa-nazi-police-video/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr