Home Greek News Τραγωδία στο Euroferry Olympia: Βρέθηκε νεκρός άνδρας στο φλεγόμενο πλοίο – Η στιγμή της ανάσυρσης της σορού (φωτό)

Τραγωδία στο Euroferry Olympia: Βρέθηκε νεκρός άνδρας στο φλεγόμενο πλοίο – Η στιγμή της ανάσυρσης της σορού (φωτό)

by _
0 comment 111 views

Τραγωδία στο Euroferry Olympia: Βρέθηκε νεκρός άνδρας στο φλεγόμενο πλοίο – Η στιγμή της ανάσυρσης της σορού (φωτό)

«Σορός άνδρα ανασύρθηκε από στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος στο Euroferry Olympia»


Άσχημες είναι οι εξελίξεις στις έρευνες για τους αγνοούμενους στο «Euroferry Olympia», αφού δυστυχώς μετά από δύο μέρες ερευνών εντοπίστηκε η σορός άνδρα στο φλεγόμενο πλοίο, χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί η ταυτότητα του, και συγγενείς αγνοουμένων να συνεχίσουν να ζουν το δικό τους γολγοθά όπως της Βάνας Μπεκιάρη, σύζυγος ενός εκ των τριών αγνοουμένων Ελλήνων, που βρίσκεται στο Euroferry Olympia, το οποίο συνεχίζει να φλέγεται, που εξέφρασε πραγματική «κραυγή» κατά του κρατικού μηχανισμού. 

«Γιατί δεν ήρθε και άλλη βοήθεια όπως θα κάνανε αν ήταν αδελφός ή σύζυγος κάποιου από τους κυβερνώντες», είπε αρχικά η Β.Μπεκιάρη και συνέχισε λέγοντας «12 άνθρωποι! κ. Μητσοτάκη, κ. Πλακιωτάκη εσείς που βγαίνετε στην τηλεόραση από τις καρέκλες σας και λέτε ότι υπάρχουν μεγάλες θερμοκρασίες, απαντήστε μου αυτός ο άνθρωπος, που κατέβηκε από αυτές τις θερμοκρασίες που υποστηρίζετε, ξυπόλητος, πως τα κατάφερε; Αν ήταν ο αδελφός σας τι θα κάνατε; Κάντε το ίδιο!»

.Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της πυροσβεστικής, «σορός άνδρα ανασύρθηκε από στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος στο ‘Euroferry Olympia’. Συνεχίζονται οι ενέργειες έρευνας και διάσωσης».

Οι πληροφορίες θέλουν την απανθρακωμένη σορό να έχει εντοπιστεί μέσα σε καμπίνα φορτηγού, στο γκαράζ του πλοίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μέσα στο πλοίο έχουν πέσει κι έτσι οι διασώστες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να μπουν στο γκαράζ 2.



Πλέον, οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε 10, αφού εκτός από τον άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός, νωρίτερα σήμερα είχε εντοπιστεί ένας 21χρονος ζωντανός.

Άνδρες του πυροσβεστικού σώματος και της ΕΜΑΚ έχουν ανέβει στο πλοίο και προχωρούν σε έλεγχο στα ασφαλή σημεία του πλοίου, και συγκεκριμένα στα σημεία που δεν έχουν αναπτυχθεί μεγάλα θερμικά φορτία στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης από το γήπεδο Κασσιόπης ελικόπτερο της Πυροσβεστικής παρέλαβε άνδρες της ΕΜΑΚ οι οποίοι θα συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό των 10 αγνοούμενων.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr