Home ΔΙΕΘΝΗ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ξέφυγε ο Τριντό: ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ο ΙΔΙΟΣ για την ΕΞΟΝΤΩΣΗ του ανθρωπίνου γένους σε συνεργασία με τη Pfizer & τη Moderna!!!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ξέφυγε ο Τριντό: ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ο ΙΔΙΟΣ για την ΕΞΟΝΤΩΣΗ του ανθρωπίνου γένους σε συνεργασία με τη Pfizer & τη Moderna!!!

by _
0 comment 285 views

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ξέφυγε ο Τριντό: ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ο ΙΔΙΟΣ για την ΕΞΟΝΤΩΣΗ του ανθρωπίνου γένους σε συνεργασία με τη Pfizer & τη Moderna!!!

Οι δύο εταιρείες Acuitas και Arbutus Pharmaceuticals, που δημιούργησαν την ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ τεχνολογία που έχει ενσωματοθεί στα μπόλια Pfizer και Moderna, έχει έδρα τον…ΚΑΝΑΔΑ και είναι σε «πλακάκια» με τη κυβέρνηση…ΤΡΙΝΤΟ…!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 19 ΦΕΒ. 2022 | 15:33 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Μέχρι τώρα, όλα όσα έχει κάνει στον Καναδά ο Τριντό για τον χειρισμό των «κακών» διαδηλωτών είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ 100 τοις 100. Το είπε προ ημερών κι ο πρώην…ΠΡΩΗΝ ΠΛΕΟΝ επικεφαλής της ασφάλειάς του! Διαβάστε κι το άρθρο μας με τίτλο MEGA ΜΠΟΥΜ!!! – Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της ασφάλειας του Τριντό. «Τα θεμελιώδη δικαιώματα των ανθρώπων δεν πρέπει να περιορίζονται ακόμη και σε περίπτωση εθνικής έκτακτης ανάγκης»!!! για περισσότερα.

Εχθές, ο Τριντό έδωσε διαταγή στις τράπεζες να μπλοκάρουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς των διαδηλωτών! Διαβάστε επίσης Ο Τριντό στην αντεπίθεση – Μπλοκάρει τους τραπεζικούς λογαριασμούς των διαδηλωτών και παγώνει και όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία!, ΠΑΛΙΝ εις πλαίσιον της ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ του Νόμου Περι Εκτάκου Ανάγκης από πλευράς του «δικατάτορος» Τριντό!!! Αυτός ο Νόμος ΔΕΝ προορίζεται για πρωθυπουργούς του Καναδά που το παίζουν και…ΗΓΕΜΟΝΕΣ που και που!!! Το ΙΔΙΟ, πάντως, ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, βεβαίως-βεβαίως, σε ΟΛΕΣ τις δημοκρατικές χώρες. Μήπως ακούει κι το…ΜΑΞΙΜΟΥ, ιδίως μετά από όλες τις αποκαλύψεις και καταγγελίες του κιου..ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΤΣΟΥ.

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!… Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ALERT – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αναστέλλει τη καναδική Βουλή ο Τριντό!!! διότι, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τώρα την Βουλή την έχει καταργήσει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΡΙΝΤΟ για να «πνίξει» την οποιαδήποτε αντίθετη άποψη από πλευράς της Αντιπλιτεύσεως σχετικά με την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ενεργοποίηση του Νόμου Περι Εκτάκτου Ανάγκης από πλευράς του ίδιου!!!

Ο γνωστός Dr. David E. Martin μας είχε αποκαλύχει πριν δύο μήνες, σε μια πατριωτική μάζωξη στις ΗΠΑ, τα εξής απίστευτα σχετικά με τη σχέση που διατηρεί η καναδική κυβέρνησις Τριντό με τις εταιρείες Pfizer και Moderna.

Τόσο η Pfizer, όσο και η Moderna και ο Anthony Fauci είναι σε «πλακάκια» με τον Justin Trudeau και την κυβέρνησή του.

Ο Τζάστιν Τριντό παρέλειψε να αποκαλύψει στους Καναδούς πολίτες ότι η καναδική κυβέρνηση λαμβάνει μια…ΜΙΖΑ από την πώληση κάθε εμβολίου τόσο της Pfizer όσο και της Moderna λόγω των εταιρειών Aquitis και Arbutus pharmaceuticals, που εδρεύουν κι οι δύο στην Βρετανική Κολομβία.

Αυτές είναι οι εταιρείες, λοιπόν, που δημιούργησαν το λιπιδικό νανοσωματίδιο που έχει άδεια για την έγχυση ενός θανατηφόρου παθογόνου σε όλους όσοι λαμβάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν από αυτά τα εμβόλια!!!

Αυτό μπορεί να εξηγήσει το γεγονός ότι ο Justin Trudeau έχει παραγγείλει 10 φορές περισσότερα εμβόλια απ’ ο, τι υπάρχουν Καναδοί πολίτες!!!

 

Αυτό δεν είναι άλλο από…εκβιασμό…!!!

Εν ολίγοις, η κυβέρνηση ΤΡΙΝΤΟ είναι προσωπικά ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΑΥΤΕΣ, Acuitas και Arbutus Pharmaceuticals, ΠΟΥ ΕΔΡΕΟΥΝ ΣΤΟΝ….ΚΑΝΑΔΑ και ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Moderna ΚΑΙ ΤΗ Pfizer, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΣΥΣΤΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ…ΝΕΚΡΟΥΣ  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΝΑΔΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΤΟΤΕ Η ΕΛΙΤ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ!!!

ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΤΡΙΝΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΔΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ…ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΤΡΙΝΤΟ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ…ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΟΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΔΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ!!! Ο ΤΡΙΝΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΉΣ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΑ Pfizer ΚΑΙ Moderna ΚΑΙ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΤΑ «ΕΒΟΛΙΑ» ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΥΜΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ…ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ!!! ΓΙ’ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΑΓΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ Π.Ο.Φ. του ΣΒΑΜΠ (του οποίου η μητέρα είναι..ΡΟΤΣΙΛΝΤ) ΤΡΙΝΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ!!!

Δείτε τώρα το βίντεο όπου μας τα περιγράφει όλα αυτά ο Dr. David E. Martin ….

Ο David E. Martin παρατήρησε ασυνήθιστη δραστηριότητα στην καταχώριση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον Καναδά μεταξύ άλλων χωρών. Εδώ περιγράφει τον κρυφό ρόλο της UBC και της κυβέρνησης του Καναδά στο τρέχον παγκόσμιο σύστημα….

ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, Ο ΔΡ. DAVID E. MARTIN ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ…

Αυτό που βρίσκω πιο ενδιαφέρον από αυτό είναι ο ρόλος του Καναδά σε αυτό, ο οποίος δεν έχει σχεδόν καμία κάλυψη από κανένα μέσο ενημέρωσης και οι περισσότεροι Καναδοί δεν συνειδητοποιούν ότι ο ίδιος ο Καναδάς, και όχι μόνο ο Καναδάς, αλλά, συγκεκριμένα, το Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας (UBC) , αρχής γενομένης από το 2005, συνειδητοποίησε ότι αν επρόκειτο να είναι σχετικό με τον βιοτεχνολογικό χώρο, έπρεπε να είναι η χώρα και έπρεπε να είναι το ερευνητικό κέντρο για τη δημιουργία του μηχανισμού χορήγησης, μέσω του οποίου θα μπορούσαν να αναπτυχθούν εμβόλια mRNA.

Η UBC, σε συνεργασία με την INEX Pharmaceuticals το 2005, ανέπτυξε την τεχνολογία νανοσωματιδίων λιπιδίων που τελικά έγινε η βάση για τη δημιουργία μιας εταιρείας στη Βρετανική Κολομβία που ονομάζεται Tekmira Pharmaceuticals.

Το 2009, η Tekmira είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά προκλήσεων και αυτό ήταν ανάλογο με τη δήλωση του 2008 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ότι ο κορωνοϊός, στην πραγματικότητα, είχε εξαλειφθεί ως πάθηση που σχετίζεται με το SARS.

Και λόγω της έλλειψης χρηματοδότησης το 2008, τόσο ο Καναδάς όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες αγωνίστηκαν με το γεγονός ότι είχαν αναπτύξει μια τεχνολογία που υποτίθεται ότι ήταν για εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού και για μια σειρά από άλλα μοντέλα ιών.

Αλλά το πρόβλημα ήταν ότι τους τελείωσε η χρηματοδότηση και έτσι υπήρξε μια σειρά από αναδιοργανώσεις. Και σε αυτές τις αναδιοργανώσεις δημιουργήθηκαν δύο εταιρείες: η Arbutus Biopharma και η Acuitas Therapeutics.

Η Acuitas είναι η εταιρεία που δυστυχώς η κυβέρνηση του Καναδά δεν είπε στους πολίτες του Καναδά ότι είναι ο λόγος για τον οποίο τόσο η Moderna όσο και η Pfizer έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν το τρέχον πρόγραμμα βιοόπλων.

Νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα σοκαρίζονταν όταν μάθαιναν ότι όταν έχετε τον Πρωθυπουργό του Καναδά να σηκώνεται μπροστά στις κάμερες την άνοιξη του 2020, λέγοντας στον κόσμο ότι ο μόνος τρόπος για να επιστρέψουμε σε μια νέα κανονικότητα είναι όταν υπάρχει…εμβόλιο.

Αυτό που δεν είπε ο Τριντό στο κοινό ήταν ότι είχε ένα οικονομικό μερίδιο (συμφέρον) στην έκβαση αυτής της επιλογής.

Αυτό που δεν είπε στο καναδικό κοινό ήταν ότι η πληγή του Καναδά στο ηθικό ιστορικό αυτού που ήταν ιστορικά ένα εκπληκτικά υπέροχο σύνολο καινοτομιών που προέκυψαν από τα καναδικά ερευνητικά ιδρύματα και τα ερευνητικά εργαστήρια, στην πραγματικότητα, δημιούργησε τον μηχανισμό με τον οποίο θα μπορούσατε να πάρετε mRNA και να το εγχύσετε σε έναν πληθυσμό και να προσπαθήσετε να σταθεροποιήσετε αυτήν την ένεση.

Η τεχνολογία νανοσωματιδίων λιπιδίων που αναπτύχθηκε και τελικά πέρασε στην Arbutus Biopharma ήταν το αντικείμενο μιας συμφωνίας αδειοδότησης που συνήφθη με την Acuitas Therapeutics στη Βρετανική Κολομβία, μια ιδιωτική εταιρεία που είχε πολύ μικρές απαιτήσεις αναφοράς. Την τεχνολογία των νανοσωματιδίων λιπιδίων την οικειοποιήθηκε καταχρηστικά η Acuitas και τελικά την έκανε διαθέσιμη τόσο για την BioNTech όσο και για τη Moderna.

Είναι απολύτως κρίσιμο για εμάς να κατανοήσουμε ότι χωρίς την καναδική συμβολή της τεχνολογίας νανοσωματιδίων λιπιδίων από τη Βρετανική Κολομβία, δεν θα είχαμε καμία ουσιαστική απάντηση με τη μορφή αυτού που ονομάζεται εμβολιασμός. Και δεν θα είχαμε πρόγραμμα βιοόπλων.

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://commonground.ca/where-covid-came-from-and-who-funded-its-creation-follow-the-patents-and-the-money/

ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΤΡΙΝΤΟ;;; Μα…δεν το ακούσατε;;; Εϊναι κι αυτός παιδί του…ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ (WORLD ECONOMIC FORUM or WEF) που τυχαίνει να είναι η κύρια ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ που είναι πίσω από την ψευτο-πανδημία!!!

Δείτε το προσωπικό προφίλ του Τριντό στον επίσημο ιστότοπο του Φόρουμ ΕΔΩ >> https://www.weforum.org/people/justin-trudeau

Τον περασμένο Νοεμ. του 2021, ο Τριντό είχε φτιάξει τόσο ηλιθιωδώς ένα βιντεάκι όπου αποκαλεί την πανδημία του κορωνοϊού ευκαιρία για την…ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ, σύμφωνα με το WEF, παπαγαλίζοντας τη γραμμή «χτίστε ξανά & καλύτερα» (“build back better”) την οποία ο Μπάιντεν έτυχε να χρησιμοποιήσει ως σύνθημα εκστρατείας. Αυτό είναι μια ύπουλη φράση που χρησιμοποιούν όλοι οι πολιτικοί ηγέτες του κόσμου που τυχαίνει να είναι ΚΑΙ…ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ και που έχει σχέση με το…GREAT RESET του WEF (Παγκόσμιου Οικ. Φορ.). ΑΚΟΥΣ ΚΟΥΛΗ;;;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!…

Περισσότερα επ᾽αυτού ΕΔΩ >> https://www.rt.com/news/506887-trudeau-great-reset-conspiracy-reveal/

ΔΕΙΤΕ τώρα την εξής ομιλία του Τριντό που είχε εκφωνήσει ενώπιον του Π.Ο.Φ. στο Νταβός στις 20 Ιαν. του…2016, όπου έκανε λόγο  για την…ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ,…ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ (το ίδιο πράγμα είναι)!!! Δηλαδή, αυτά τα λίαν ύπουλα σχέδια του Φόρουμ τα είχε αναγγείλει τόσο ύπουλα…ΑΠΟ ΤΟΤΕ ο Τριντό!!! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, κάνει λόγο επίσης για τη ψευτο-…«προσφυγική κρίση» της Ευρώπης και πως ο Καναδάς θα είναι μια από τις πρώτες χώρες που θα υποδεχτεί «πρόσφυγες» από τη …ΣΥΡΙΑ. Επίσης επίσης ότι αυτοί το «μέλλον» της οικονομίας του…ΚΑΝΑΔΑ. Αν είναι δυνατόν!!!

Απλά, η δουλειά του Τριντό είναι να παίρνει τις εντολές του…ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ που θέλουν τώρα να μας περάσουν στην…ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ της «πανδημίας» που είναι η …«ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ», της οποίας τυχάνει υποστηρικτής κι ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το άρθρο του σάιτ ertnews.gr με τίτλο Τηλε-εκδήλωση για τα 200 χρόνια με συμμετοχή Τριντό και Κ. Μητσοτάκη (audio), διαβάζουμε τα εξής ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ …

_____________________

Η Ομάδα Ελληνοκαναδικής Φιλίας του Κοινοβουλίου του Καναδά διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, στην οποία θα κάνουν παρεμβάσεις ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης την Κυριακή (13.30 ώρα Καναδά).

Μπορείτε να εγγραφείτε για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση εδώ.

Η βουλευτής ελληνικής καταγωγής, Εμμανουέλα Λαμπροπούλου, μίλησε για την εκδήλωση στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ και τον δημοσιογράφο Πολυδεύκη Παπαδόπουλο στο πλαίσιο της εκπομπής «Με το Πρώτο στην Ευρώπη και τον Κόσμο».

Ακούστε το σχετικό ηχητικό ΕΔΩ >> https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/politiki/tile-ekdilosi-gia-ta-200-chronia-me-symmetochi-trinto-kai-k-mitsotaki-audio/

*ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟΥ*

_______________________

ΔΗΛΑΔΗ, και να ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τον Τριντό να συμμετάσχει σε μια τηλε-εκδήλωση (του Κ*ΛΟΥ) για τα 200 χρόνια μετά την Ελληνική Επανάσταση. Μιλάμε για τον ΙΔΙΟ ΤΡΙΝΤΟ που έχει μετατρέψει τον Καναδά σε….ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!!! Δηλαδή, πωπωπω….με τέτοιου είδους φίλους δικτάτορες, τους ΟΘΩΜΑΝΟΎΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ (επι της Τουρκοκρατίας ή / και…ΤΩΡΑ);;;,,,

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr