Home ΚΟΣΜΟΣ Μηνύει δύο γυναίκες η κυρία Μακρόν που ισχυρίζονται ότι γεννήθηκε…ΑΝΔΡΑΣ.

Μηνύει δύο γυναίκες η κυρία Μακρόν που ισχυρίζονται ότι γεννήθηκε…ΑΝΔΡΑΣ.

by _
0 comment 206 views

 


Μηνύει δύο γυναίκες η κυρία Μακρόν που ισχυρίζονται ότι γεννήθηκε…ΑΝΔΡΑΣ.

20 Φεβρουαρίου 2022 Niamh Harris


Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν μηνύει δύο γυναίκες που διέδωσαν φήμες υποστηρίζοντας ότι γεννήθηκε ως άνδρας που άλλαξε φύλο.

Η περίπτωση της Μπριζίτ Μακρόν έρχεται τη στιγμή που ο σύζυγός της προετοιμάζεται για μια σκληρή εκστρατεία επανεκλογής.

Νομική πηγή είπε στο  AFP ότι η πρώτη ακρόαση για την υπόθεση ορίστηκε για τις 15 Ιουνίου στο Παρίσι.

Το RT αναφέρει: Οι εν λόγω φήμες ξεκίνησαν στις αρχές του περασμένου έτους από μια ανεξάρτητη δημοσιογράφο και ένα αυτοαποκαλούμενο πνευματικό «μέντιουμ». Μια σειρά από αναρτήσεις στο Facebook και μια συνέντευξη-βίντεο μεταξύ των δύο γυναικών που αναρτήθηκαν στο YouTube κέρδισαν έλξη και μέχρι τον Δεκέμβριο το hashtag #JeanMichelTrogneux κέρδισε την εθνική προσοχή. Το hashtag είναι μια αναφορά σε αυτό που οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν ότι είναι το πραγματικό πατρικό όνομα της Brigitte Macron – Jean Michel Trogneux.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της, η κυρία Μακρόν γεννήθηκε ως Brigitte Marie-Claude Trogneux.

Η εν λόγω δημοσιογράφος φέρεται να είπε στο «μέντιουμ» ότι αποδεικτικά στοιχεία για τη μετάβαση του φύλου της πρώτης κυρίας βρίσκονται σε «σφραγισμένο φάκελο που κατατέθηκε σε έναν δικηγόρο του οποίου το όνομα είναι γνωστό» και θα δημοσιοποιούνταν εάν η Γαλλία καθιστούσε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του Covid-19.

Ο Εμανουέλ Μακρόν είχε αντιμετωπίσει ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση του με τη σύζυγό του –η οποία είναι 24 χρόνια μεγαλύτερή του και δίδαξε στο γυμνάσιο του Γάλλου προέδρου– στο παρελθόν, αλλά οι φήμες που αναφέρονται στη μήνυση έχουν μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τις κατηγορίες που είχαν διατυπωθεί κάποτε κατά της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ…Μισέλ Ομπάμα.

Η κωμικός Τζόαν Ρίβερς δήλωσε το 2014 ότι η κυρία Ομπάμα είναι «μια τρανς. Το ξέρουμε όλοι», και ορισμένοι δεξιοί εξακολουθούν να επιμένουν ότι η πρώην πρώτη κυρία γεννήθηκε ως άντρας με το όνομα…Μάικλ.

ΠΗΓΗ

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr