Home Greek News ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

by _
0 comment 173 views

ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Λίγες ημέρες πριν σε δημοσκόπηση της εταιρείας MARC για τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, η ενεργειακή κρίση και η ακρίβεια είχαν την τιμητική τους!

Σχετικά με την ενεργειακή κρίση, περίπου 8 στους 10 πιστεύουν ότι δεν είναι κάτι περιστασιακό και θα διαρκέσει περισσότερο.

Η δε ακρίβεια είναι ένα ακόμη ζήτημα, που απασχολεί πολύ τους πολίτες με την αύξηση στις τιμές του ρεύματος να προβληματίζει το 55%, και τη δεύτερη θέση να παίρνει η αύξηση στα αγαθά, τρόφιμα και είδη σούπερ μάρκετ με 52%. Καύσιμα αλλά και πετρέλαιο θέρμανσης είναι στις επόμενες θέσεις με 40,8% και 37,4% αντίστοιχα!

Για το ζήτημα της ακρίβειας που ταλανίζει και προβληματίζει τον ελληνικό λαό, είχα γράψει λίγες ημέρες πριν δει το φως της δημοσιότητας η παραπάνω δημοσκόπηση:

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://egerssi.gr/%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%ce%bd%ce%b5%ce%b1-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr