Home Greek News ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

by _
0 comment 149 views

ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ


Συνυπεύθυνοι της ενδοτικής “Συμφωνίας των Πρεσπών” ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Η διεθνιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους “υπερπατριώτες” των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” “κατσικώθηκαν” στο σβέρκο του ελληνικού λαού, με την απόλυτη ευθύνη του, αφού τους ψήφισε! Μια καταγγελτική ψήφος για την άνευ προηγουμένου ανίκανη μαυρογιαλούρικη κυβέρνηση της ΝΔ/ΠΑΣΟΚ, των Σαμαρά – Βενιζέλου που ξεδιάντροπα “πούλησε” για ένα κομμάτι ψωμί στους ξένους δυνάστες μας τις υποσχέσεις τους στον λαό μας! Μια πολιτική κυβερνητική συμφωνία και για την οποία ο Αντώνης Σαμαράς προεκλογικά διακήρυττε, πως μετεκλογική συμφωνία ΝΔ/ΠΑΣΟΚ θα ισοδυναμούσε με πολιτικό πραξικόπημα!

Όμως αυτός ο ευκολόπιστος λαός μας – που δεν παραδειγματίζεται ποτέ από τις λανθασμένες επιλογές του – είπε να δώσει την ψήφο του στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, της πρώτης φοράς αριστερά, για να μας σώσει από τα δεινά των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Ακούγοντας και πιστεύοντας το προεκλογικό αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση των Μνημονίων, τα οποία θα καταργούσε με ένα άρθρο στη Βουλή και παρουσία όλων θα τα έσκιζε!

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%b1%cf%84%ce%b5-%ce%bd%ce%b4-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%83-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%b1%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b9/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr