Home ΚΟΣΜΟΣ Η «θεωρία συνωμοσίας» γίνεται πραγματικότητα: το CDC παραδέχεται ότι οι δοκιμές PCR χρησιμοποιούνται για τη συλλογή DNA χωρίς συναίνεση

Η «θεωρία συνωμοσίας» γίνεται πραγματικότητα: το CDC παραδέχεται ότι οι δοκιμές PCR χρησιμοποιούνται για τη συλλογή DNA χωρίς συναίνεση

by _
0 comment 231 views

Η «θεωρία συνωμοσίας» γίνεται πραγματικότητα: το CDC παραδέχεται ότι οι δοκιμές PCR χρησιμοποιούνται για τη συλλογή DNA χωρίς συναίνεση

18 Φεβρουαρίου 2022 Baxter Dmitry


Μια άλλη ευρέως χλευασμένη «θεωρία συνωμοσίας» έγινε πραγματικότητα μετά από ένα ανησυχητικό tweet από το CDC την Τετάρτη, στο οποίο παραδέχτηκαν τελικά ότι οι δοκιμές Covid-19 PCR στάλθηκαν σε εργαστήρια για χαρτογράφηση «γονιδιωματικής αλληλουχίας» χωρίς συγκατάθεση ή αποζημίωση.

Η γονιδιωματική αλληλουχία είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται για την ανάλυση της γενετικής σύνθεσης ιών. Εν ολίγοις, εάν υποβάλατε μια μπατονέτα μύτης PCR, υπάρχει πιθανότητα το γενετικό σας υλικό να στάλθηκε σε εργαστήριο, πιθανότατα εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, και να χρησιμοποιήθηκε για σκοπούς εκτός του ελέγχου σας.

Δείτε τώρα το τουίτ….

«Τα [τεστ PCR] του χρησιμοποιούνται από επιστήμονες σε όλο τον κόσμο για την παρακολούθηση της εμφάνισης παραλλαγών SARS-CoV-2», ανέφερε το CDC στο βίντεο.

Η ανακοίνωση που έγινε από το CDC έχει προκαλέσει οργή και σοβαρά ερωτήματα για το απόρρητο του ανθρώπινου DNA.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ συλλέγει DNA εδώ και χρόνια. Ένα διαφωτιστικό άρθρο του Atlantic από το 2012 ανέφερε ότι η κυβέρνηση συλλέγει και αποκωδικοποιεί το DNA των ηγετών του κόσμου:

«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ συλλέγει κρυφά το DNA των ηγετών του κόσμου και φέρεται να προστατεύει αυτό του Μπαράκ Ομπάμα. Αποκωδικοποιημένα, αυτά τα γενετικά σχέδια θα μπορούσαν να παρέχουν διακυβευτικές πληροφορίες. Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, μπορεί να προσφέρουν και κάτι περισσότερο – τη βάση για τη δημιουργία εξατομικευμένων βιοόπλων που θα μπορούσαν να ανατρέψουν έναν πρόεδρο και να μην αφήσουν κανένα ίχνος».

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν αρνήθηκε να συναινέσει σε τεστ PCR στη Ρωσία την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω φόβου για την παράδοση του DNA του στη Ρωσία.

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://newspunch.com/conspiracy-theory-becomes-reality-cdc-admits-pcr-tests-used-to-harvest-dna-without-consent/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr