Home Greek News Απίστευτες αποκαλύψεις καταγγέλλουσας για τον Τριντό: Διευθύνει μεγάλο κύκλωμα σεξουαλικής διακίνησης παιδιών στον Καναδά!!!

Απίστευτες αποκαλύψεις καταγγέλλουσας για τον Τριντό: Διευθύνει μεγάλο κύκλωμα σεξουαλικής διακίνησης παιδιών στον Καναδά!!!

by _
0 comment 162 views

Απίστευτες αποκαλύψεις καταγγέλλουσας για τον Τριντό: Διευθύνει μεγάλο κύκλωμα σεξουαλικής διακίνησης παιδιών στον Καναδά!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 18 ΦΕΒ. 2022 | 18:23 Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn


Στις 16 του μηνός, ο κος Stew Peters στην εκπομπή του «Stew Peters Show» φιλοξένησε την κα Sandy Glaze (Σάντυ Γκλέιζ).

Η Sandy Glaze γεννήθηκε στο Οντάριο του Καναδά όπου και διαμένει αυτήν τη στιγμή. Έχει απολαύσει μια εκτεταμένη καριέρα στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και το 2016 αποφάσισε να περάσει από τα προσωπικά οικονομικά στη συναρπαστική αρένα του Κινήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.

Είναι η ιδρύτρια του Re-Learning Life Coaching και ειδικεύεται στον Προσωπικό Μετασχηματισμό και την Αυτοανάπτυξη.

Η εκτεταμένη εκπαίδευσή της της έχει δώσει διορατικότητα σε πολλές πτυχές της ζωής, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου μεγιστοποίησης πτυχών του συναισθηματικού, διανοητικού, πνευματικού και ενεργητικού εαυτού μας.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο “Stew Peters’ Show”, η Sandy μας αποκάλυψε τα εξής απίστευτα για το μεγάλο πρόβλημα της…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ στον Καναδά και πως συνδέεται με αυτό η κυβέρνηση…ΤΡΙΝΤΟ…

_________________

Η κ. Sandy Glaze (Σάντυ Γκλέιζ) λέει ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα για τον Justin Trudeau και την κυβέρνησή του που δεν γνωρίζουμε. Λέει ότι υπάρχει ένας σκοτεινός υπόκοσμος παιδεραστίας και σεξουαλικής εμπορίας παιδιών στον Καναδά, τον οποίο επιτρέπει το συνδικάτο εγκληματικότητας του Τζάστιν Τριντό και των συντρόφων του στην Οτάβα του Καναδά.



Λέει ότι ενώ όλος ο κόσμος αποσπάται από τη συνοδεία των φορτηγατζήδων, ο Justin Trudeau εισάγει την παιδεραστία στις ζωές όλων των Καναδών και σίγουρα προσπαθεί να προωθήσει μια ομοφυλοφιλική ατζέντα σε όλο τον Καναδά.

Η κυρία Γκλέιζ λέει ότι το ίδρυμα Pier Elliott Trudeau, το οποίο είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που πήρε το όνομά του από τον πατέρα του Τζάστιν, χρησιμοποιεί τα σύμβολα που το FBI λέει ότι χρησιμοποιούνται ως κωδικά σύμβολα από παιδεραστές, όπως τα παρακάτω…

Το 2013 ο Τζάστιν Τριντό παρέλασε δίπλα στον Δρ Μπέντζαμιν Λέβιν στην παρέλαση gay pride στον Καναδά. Λίγες μέρες αργότερα, ο Δρ Levin συνελήφθη για την κατασκευή και τη διανομή παιδικής πορνογραφίας. Ο Δρ Λέβεν καταδικάστηκε σε λίγους μήνες στη φυλακή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ο ίδιος Εβραίος γιατρός ήταν υπεύθυνος για τη δημιουργία της νομοθεσίας για τη δημιουργία ενός σεξουαλικού προγράμματος σπουδών βασισμένο στην ομοφυλοφιλία για παιδιά στα καναδικά σχολεία το 2010. Το σχέδιο ήταν να ξεκινήσει η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση από αυτή την άποψη σε παιδιά έξι ετών.

Πέρυσι η κυβέρνηση του Τριντό φιλοξένησε τον πρώτο της διαγωνισμό drag queen για δημόσιους υπαλλήλους.

Το 2016, η κυβέρνηση του Τριντό μείωσε την ηλικία συναίνεσης για το…πρωκτικό σεξ.

Η κυρία Γκλέιζ αποκαλύπτει επίσης πώς ο αρχηγός της αστυνομίας της Οτάβα που μόλις αναγκάστηκε να παραιτηθεί, Πίτερ Σλόλι, συνδέεται επίσης με σεξουαλικά εγκλήματα από τις ημέρες του ως ειρηνευτής των Ηνωμένων Εθνών στο Κοσσυφοπέδιο. Σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία, νεαρά κορίτσια απήχθησαν και εξαναγκάστηκαν να εκδοθούν σε πορνεία στη χώρα αυτή και το προσωπικό του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ ήταν μερικοί από τους κορυφαίους πελάτες.



Η κυρία Γκλέιζ λέει ότι ο Πίτερ Σλόουλι διορίστηκε αρχηγός της αστυνομίας της Οτάβα για να προστατεύσει τον Τζάστιν Τριντό ώστε να μην διωχθεί για εγκλήματα παιδεραστίας.

Όταν ο Peter Sloly ήταν ακόμη ο αρχηγός της αστυνομίας της Οτάβας, υπήρχαν πολλές καταγγελίες από πολίτες ότι οι σεξουαλικές επιθέσεις από την αστυνομία εκεί επικρατούσαν στην πόλη.

Η κυρία Γκλέιζ λέει ότι η εμπορία παιδιών αποτελεί μια ολόκληρη κρατική επιχείρηση στον Καναδά.

Δηλώνει ότι ο Justin Trudeau διευθύνει ένα κύκλωμα σεξουαλικής διακίνησης παιδιών στον Καναδά αυτή τη στιγμή.

Λέει ότι ο Justin Trudeau είναι στην εξουσία επειδή είναι ένας από αυτούς, είναι ένας από τους μεγάλους παιδεραστές.

«Γυναίκες πρακτόρισσες σε υψηλές θέσεις» (Female operatives in high places)  είναι μια λίστα που δημιουργήθηκε από τον Field McConnell, η οποία μιλά για όλες τις γυναίκες στον δυτικό κόσμο που είναι οι χειριστές των παιδεραστών. Για παράδειγμα, η σύζυγος του Stephen Harper είναι σε αυτή τη λίστα. Υπάρχουν 94 γυναίκες σε αυτή τη λίστα, και έτσι η κυρία Γκλέιζ ήθελε να δει πόσες από αυτές τις γυναίκες συνδέονται με τους παιδεραστές στον Καναδά. 39 από αυτές ήταν συνδεδεμένα με τον Καναδά. Και ξέρετε με τι συνδέονταν; Οι 20 από αυτούς συνδέονται με την παιδεραστία, οι 14 από αυτούς συνδέονται με το LBGTQ (ΛΑΟΤΚΙ) και οι υπόλοιπες με το χοιροτροφείο του Robert Pickton. Ο Ρόμπερτ Πίκτον είναι Καναδός κατά συρροή δολοφόνος και πρώην χοιροτρόφος. Κατηγορήθηκε ως ένας από τους μεγαλύτερους κατά συρροή δολοφόνους σε ολη την ιστορία του Καναδά.



Η κυρία Γκλέιζ αναφέρει επίσης ότι όλο το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να κυνηγάει τα παιδιά σας. Υπολογίζεται ότι περίπου 50.000 παιδιά εξαφανίζονται στον Καναδά κάθε χρόνο.

Αποκαλύπτει επίσης πώς οι καταδίκες για παιδεραστές στα καναδικά δικαστήρια είναι ελάχιστες. Με άλλα λόγια, τα δικαστήρια συγκαλύπτουν τα εγκλήματα των παιδεραστών.

Δείτε τώρα την εκπομπή!…

_______________

JUSTIN TRUDEAU’S DARK PEDOPHILIA NETWORK – HUMAN TRAFFICKING, SEX CRIMES, AND PEDOPHILIA

The Beautiful Now

beforeitsnews.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr