Home ΗΠΑ Αποκαλύπτονται οι οικονομικοί δεσμοί μεταξύ του FDA και των μεγάλων φαρμακευτικών!!! Ο Μπάιντεν θέλει να εμβολιάσει κάθε χρόνο όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους για το BIG PHARMA!!!

Αποκαλύπτονται οι οικονομικοί δεσμοί μεταξύ του FDA και των μεγάλων φαρμακευτικών!!! Ο Μπάιντεν θέλει να εμβολιάσει κάθε χρόνο όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους για το BIG PHARMA!!!

by _
0 comment 200 views

Αποκαλύπτονται οι οικονομικοί δεσμοί μεταξύ του FDA και των μεγάλων φαρμακευτικών!!! Ο Μπάιντεν θέλει να εμβολιάσει κάθε χρόνο όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους για το BIG PHARMA!!!

Μέρος 2ο – Παρακολουθήστε το Project Veritas να εκθέτει τον FDA – Αποκαλύπτονται οι δεσμοί μεταξύ του οργανισμού και των μεγάλων φαρμακευτικών…

από την Kelen McBreen
17 Φεβρουαρίου 2022, 12:08 μ.μ


Η κυβέρνηση προωθεί πειραματικούς εμβολιασμούς για λογαριασμό μεγάλων εταιρειών!!!…

Τα πιο πρόσφατα πλάνα από κρυφή κάμερα που κυκλοφόρησαν από το Project Veritas δείχνει τον εκτελεστικό διευθυντή του FDA Chris Cole να περιγράφει λεπτομερώς την εξαιρετικά προσοδοφόρα οικονομική συνεργασία μεταξύ της ομοσπονδιακής υπηρεσίας και των εταιρειών Big Pharma (των μεγάλων φαρμακευτικών).

Ο Cole εξηγεί ότι καθώς οι εταιρείες δίνουν στον FDA περισσότερα χρήματα, αυξάνονται οι πιθανότητές τους να λάβουν έγκριση για νέα φάρμακα και εμβόλια.

Συνολικά, ο Cole λέει, «Σχεδόν ένα δισεκατομμύριο δολάρια πηγαίνουν στον προϋπολογισμό του FDA από τους ανθρώπους που ρυθμίζουμε εμείς», και μάλιστα ισχυρίζεται ότι ο οργανισμός «εξαρτάται από τις εταιρείες φαρμάκων και τις εταιρείες εμβολίων».

«Οι εταιρείες φαρμάκων, οι εταιρείες τροφίμων, οι εταιρείες εμβολίων, μας πληρώνουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για να προσλαμβάνουμε και να κρατάμε τους επιθεωρητές για να εγκρίνουν τα προϊόντα τους», σημειώνει.

Για παράδειγμα, ο Cole αναφέρει το οικονομικό κίνητρο για την Pfizer και άλλους να προωθήσουν περισσότερους εμβολιασμούς, ώστε να είναι μια επαναλαμβανόμενη πηγή εσόδων.

«Αν μπορούν να κάνουν κάθε άτομο να απαιτείται να κάνει ένα ετήσιο εμβόλιο, αυτό είναι μια επαναλαμβανόμενη επιστροφή χρημάτων που πηγαίνουν στην εταιρεία τους», λέει στον δημοσιογράφο της Veritas.

Ουσιαστικά, οι απεγνωσμένες προσπάθειες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να κάνει κάθε Αμερικανό να εμβολιαστεί, γίνονται για να γεμίσει τις τσέπες ενός από τους μεγαλύτερους δωρητές της, του Big Pharma (των Μεγάλων Φαρμακευτικών).

Αφού ρωτήθηκε για το τι συμβαίνει με κυβερνητικούς αξιωματούχους που προσπαθούν να μιλήσουν για κραυγαλέα διαφθορά που είναι μάρτυρες, ο Κόουλ λέει ότι αυτά τα άτομα θα τα «σημάδευαν» και δεν θα μπορούσαν «να φτάσουν σε ορισμένα επίπεδα της κυβέρνησης» (να πάρουν προαγωγή).

O FDA έχει ήδη προσπαθήσει να αποστασιοποιηθεί από αυτό το εκρηκτικό μυστικό υλικό και από τον Cole.

Σύμφωνα με το Project Veritas, «Εκπρόσωπος του FDA έβγαλε εχθές μια δήλωση λέγοντας: «Το άτομο που φέρεται να είναι στο βίντεο δεν εργάζεται σε θέματα εμβολίων και δεν εκπροσωπεί τις απόψεις του FDA».

«Αυτή η δήλωση φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με ένα τηλεφώνημα που κυκλοφόρησε την Τετάρτη το απόγευμα από την Project Veritas όπου ο Cole επανέλαβε, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του Project Veritas, James O’Keefe, ότι είναι «ένας διευθυντής στο γραφείο που βοηθά στην επίβλεψη της έγκρισης των εμβολίων κατά του COVID για έγκριση έκτακτης ανάγκης.»

Στο πρώτο βίντεο με τον Κόουλ που κυκλοφόρησε το μέσο ενημέρωσης, ο εκτελεστικός διευθυντής του FDA είπε ότι ο Τζο Μπάιντεν θέλει να εμβολιάσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Παρακολουθήστε στο κάτω βίντεο το Μέρος 1 του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του Project Veritas για τον FDA:

________

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/part-2-watch-project-veritas-expose-the-fda-ties-between-agency-and-big-pharma-revealed/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr